0294 – 261433

Amsterdam

Luxueuze boten met aantrekkelijke arrangementen in en rondom Amsterdam!
Vanaf 4 personen voor 550,-.

Varen in Amsterdam

Vaarroutes door Amsterdam

Amsterdam is een veelzijdige stad. Er zijn dan ook veel verschillende routes te varen door deze stad. Zo kunt u een rondvaart in Amsterdam maken door de Wallen en door de altijd drukke Prinsengracht of kiezen voor een juist wat rustigere rondvaart langs bijvoorbeeld de haveneilanden, de Amstel en de Oostelijke Singelgracht.

De route die we varen is helemaal naar wens samen te stellen en is mede afhankelijk van de plek waar u op- en af wilt stappen. U kunt bij ons zelfs een uitvaart per boot bestellen. Wilt u daar liever niet over na moeten denken, dan hebben we voor u drie mooie routes samengesteld waarbij u langs de mooiste highlights van Amsterdam vaart: Burgwallen, Grachtengordel en Oude en nieuwe havens.

Rondvaart door het centrum van Amsterdam

Onze rondvaarttochten leiden u onder andere door de Amsterdamse grachten. Een vaartocht met onze volledig gerestaureerde salonboot Adeline of onze kleinere Emma brengt u terug in de sfeer van de Gouden Eeuw. Zij kunnen door bijna alle grachten in het centrum van Amsterdam varen en tijdens de vaartocht vindt u de rijke historie van Amsterdam terug in de vele herenhuizen en oude pakhuizen aan de grachten en vaarten. Desgewenst kunnen wij een gids voor u inhuren die u een uitgebreide uitleg over Amsterdam kan geven.

salonboot amsterdam

Luxe bootarrangementen

Amsterdam en de Amstel

Dineren en varen door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten.

Als u voorafgaand aan uw theatervoorstelling of diner nog even in een ontspannen setting met elkaar wilt bijpraten, kies dan voor ons borrelboot arrangement.

Bent u in voor een verrassende en afwisselende avond op hoog culinair niveau? Dan zou ons Running dinner u heel goed in de smaak kunnen vallen.

Amsterdam heeft naast historische gebouwen veel mooie, moderne architectuur – en die is voor een groot gedeelte aan het water te vinden.

U bent in een restaurant. U zit aan tafel. Er wordt lekker voor u gekookt. En toch is het anders: u glijdt zachtjes langs Amsterdamse grachtenpanden.

Ons High Tea arrangement is een leuk idee voor een familie-uitje, uw verjaardag of een dagje weg met vriendinnen.

Rederij Belle verhuurt klassieke salonboten met sfeer en uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt voor iets chiquere feesten op het water.

Dineren en varen door Amsterdam met kerstmis. Beleef Amsterdam tijdens de mooie kerstdagen.

Genieten langs de Zaanse Schans

Brunchen met kerst op een salonboot

Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Kerstuitjes Rederij Belle 2021

Stelt u zich eens voor: terwijl u met uw gezelschap over de Amstel vaart, komt onze hostess langs met de menukaart van een voortreffelijk restaurant.

Bent u geïnteresseerd in wijn? Of gewoon een liefhebber? Vaar met onze salonboot in stijl over de Amstel naar een wijnproeverij.

Denkt u eens zich in: een winterse dag in het hartje van de stad.