Zeilboot Muiden: Bedrijfsuitje op lemsteraak Grote Jager

Een klassiek zeilboot Muiden voorzien van een strakke, high-end inrichting en styling.

Lees meer
Type schip
Zeilboot
Prijs
v.a. €1275
Aantal personen
Tot 22 personen
Vaargebied
Amsterdam, Markermeer, IJ
Muziek
Muziekinstallatie
Faciliteiten
Toilet & douche
Bar
Volledig ingerichte keuken
Extra opties
Tv-scherm
Lemsteraak

Op alles voorbereid

De lemsteraak Grote Jager van Rederij Belle is een vorstelijk zeilschip die je kunt huren voor een vorstelijk bedrijfsuitje in Muiden. Het is een van de snelste lemsteraken van ons land. Ze zeilt als vanzelf en altijd in Koninklijke rust. Laat je vanuit de vesting Muiden meevoeren op een wolk van witte zeilen.

Op weg naar een van de vele monumenten van het Markermeer. Beleef het. Voel het. Proef het. Kom in de juiste stemming en vermaak je! Voor groepen tot 22 personen. U kunt bij ons terecht voor een ochtend-, middag- of avondprogramma.

Zeilen vanuit Muiden voor bedrijfsuitje of Personeelsuitje?​

Wanneer je een dag voor je relaties, personeel of management  wilt organiseren dan wil je iets wat origineel is en niet al 100 keer door anderen gedaan is. Toch?

Wij hebben een goed idee. Neem ze mee het water op en ga zeilen met onze platbodem op het IJsselmeer en of Markenmeer. Verwen ze met culinair eten en drinken of maak er een actief bedrijfsuitje van, aan u de keus. En mooi meegenomen: in de intieme setting van zeilboot Muiden is er alle tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen en van uw teamuitje een doorslaand succes te maken.

Boekingsinformatie

Hoe lang kunt u de zeilboot huren?

U kunt deze zeilschip huren voor een hele dag,  dagdeel of avond of een tweedaagse reis waarbij je overnacht in hotel.

Ligplaats & gratis parkeren bij onze zeilboot

Ons zeilschip Lemsteraak Grote Jager heeft haar ligplaats bij de Herengracht t/o 43 in Muiden. Op korte loopafstand van de ligplaats bevinden zich twee grote (gratis) parkeerplaatsen. Aan de Herengracht kunt u niet parkeren, maar wel laden/lossen.

Adressen parkeerplaatsen

P1 – hoek Maxisweg/Weesperweg

P2 – Mariahoeveweg

Vanaf beide parkeerplaatsen volgt u de wandelroutes naar “Veerdienst Pampus”. De Grote Jager ligt nabij de veerdienst.

Bent u particulier en wilt u onze mooie zeilboot boeken voor een familiedag zeilen of groepsuitje, dan kan dat natuurlijk ook.

Grote Jager (tot 22 personen)

Thuishaven:

Muiden

Vaargebied:

Amsterdam, Uitdam, Volendam, Marken,
Markerwadden of het forteiland, Pampus, IJsselmeer, Waddenzee

Eerste 3 uur
Ieder volgend uur
Bediening per uur
Overvaarkosten per uur

€1.275,00
€ 135,00
€ 37,50 (optioneel)
€135,00

Faciliteiten

  • Muziekinstallatie
  • Presentatie scherm
  • Binnen en buiten zitruimte
  • Toilet & Douche
  • Verwarming door CV
  • Bar

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening.  Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u in ons cateringoverzicht.

Offerte aanvragen

Liever geen zeilboot?

Wilt u een offerte aanvragen voor een andere boot of weet u niet zeker welke boot geschikt is voor uw tocht? Klik op de link hieronder en vul formulier in. Wij nemen dan contact met op om de mogelijkheden door te nemen.

Voor ieder wat wils

Op alles voorbereid

10:00
Ontvangst door de bemanning met koffie of thee en huisgemaakte lekkernijen. De schipper houdt
een welkomstwoordje en vertelt kort wat over het schip.

10:30
De trossen gaan los voor uw zeiltocht. Onderweg passeert u het Muiderslot en de Koninklijke
Jachthaven van Muiden.

11:00
De zeilen worden gehesen. Als u dat leuk vindt dan kunt u de schipper helpen met zeilen hijsen,
sturen en navigeren.

12:30
In de kuip wordt een heerlijke culinaire lunch naar keuze geserveerd.

13:00
Bij voldoende wind is het mogelijk een tussenstop te maken in Marken of Volendam voor een
wandeling over ‘De Dijk’. Is er minder wind, dan kunt u een bezoek brengen aan het forteiland
Pampus (onderdeel van de ‘Stelling van Amsterdam’).

15:00
Aan dek worden hapjes en drankjes uit de bar geserveerd.

17:00
Einde van een mooie zeildag. U bent weer terug in de haven van Muiden.

Voor ieder wat wils

Meer arrangementen luxe zeilboot Muiden

sportieve zeilstrijd

Zelf het spektakel en de sensatie van een heuse echte zeilwedstrijd meemaken. De strategie bepalen, samenwerken en natuurlijk de concurrentie voor blijven. Dan is zeilen met lemsteraken een prachtig event om jouw relaties of je personeel mee te verwennen!

bedrijfsuitje zeilen

Aalscholvers die over het water schieten. Zeiltjes en een vuurtoren in de verte en nog een hele dag voor jou. Welkom aan boord van onze lemsteraak voor een bedrijfsuitje op het IJsselmeer. Er zijn tal van mogelijkheden voor uw dagje zeilen op een lemsteraak en uiteraard denken we graag met u mee als u speciale wensen heeft.

vergaderen

Je wilt vergaderen met collega’s, maar ook een stukje zeilen? Een hele dag zeilen, dat is misschien wat lang… Dan maak je toch een mooie ochtend- of middagtocht om te vergaderen? Bijvoorbeeld ’s ochtends werken en ’s middags lekker zeilen en vergaderen: dat is een zeer prettige combinatie. En, een lunch kan eventueel aan boord van de lemsteraak geserveerd worden.

teambuilding zeilen

Op een boot is alles anders, want op een schip telt tijd al snel niet meer mee en wekt de horizon de nieuwsgierigheid. Het gaat niet meer om waar je vandaan komt, maar alleen nog om waar je heen wilt. Echter, het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En, wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?

zeilarrangement ijsselmeer

Ga samen het water op en voel de frisse wind door je haren, met een drankje in je hand en geniet van een heerlijk arrangement op onze lemsteraak. Aalscholvers die over het water schieten. Zeiltjes en een vuurtoren in de verte. En, nog een hele dag voor u.  Geniet en kom tot rust. Heb je interesse? Bekijk dan onze arrangementen.

bedrijfsuitje zeilen pampus

Het mysterieuze forteiland Pampus heeft een grote aantrekkingskracht op wie er maar iets over gezien of gelezen heeft, dus een bezoek is een absolute aanrader. En, als je er naar toe vaart met een originele lemsteraak, dan wordt het helemaal een belevenis. Dus, hijs de zeilen en op naar Pampus!

Direct meer weten of een specifieke vraag?