Boottocht met diner Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Boottocht met diner door Amsterdam

Varen en dineren door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten. Geniet van de gerechten, geniet van de omgeving, geniet van de rondvaart Amsterdam met diner.

Wij organiseren een perfect diner

Als u een zakelijk diner moet organiseren voor collega’s of relaties, vindt u er op onze salonboten de juiste omgeving voor. Het varen en eten door Amsterdam maakt meer van uw bijeenkomst, het voegt iets toe aan uw diner.

Een rondvaart door Amsterdam met eten is zeer geschikt om bijvoorbeeld een lange dag vol vergaderingen af te sluiten. Als klap op de vuurpijl van een introductie of presentatie, of gewoon om medewerkers te bedanken voor hun inzet. Het diner maakt indruk, de salonboot maakt indruk, Amsterdam maakt indruk. Mooier kan het niet.

Wat zijn de culinaire opties?

Net zoals onze kapitein vaart waar u wilt, zo kan het ook met uw culinaire wensen alle kanten op. Varen en eten in Amsterdam kan een thema hebben, zich op een bepaalde keuken richten, of zelfs één grote verrassing zijn! Wilt u een paar suggesties? We zijn u graag van dienst.

Programma van uw avond

Als u in Amsterdam een diner op een van onze salonboten heeft, zou het programma er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

 • 17:30 uur
  De kapitein ontvangt u aan boord van de boot. Hij vertelt het een en ander over de salonboot en de route die we door Amsterdam gaan varen. Dan is het tijd om van wal te steken.
 • 19:00 uur
  Het voorgerecht wordt geserveerd.
 • 19:45 uur
  Het hoofdgerecht komt op tafel.
 • 20:30 uur
  Tijd voor desert en koffie.
 • 20:30 uur
  Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Prijzen

De rondvaart Amsterdam met eten duurt ca. 4 uur. Begin- en eindpunt van de vaartocht zijn in overleg vast te stellen. Een indicatie van de prijs per persoon is ca. € 120,-, bij een gezelschap van 35 personen. Deze prijs is inclusief diner, bediening, drankjes een boord, scheepshuur en BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?