Adeline

Een klassiek schip voorzien van een strakke, high-end inrichting en styling.

Type schip

Salonboot

Prijs

v.a. €1450

Aantal personen

Tot 60 personen

Vaargebied

Amsterdam, Amstel en de Vecht

Muziek

Muziekinstallatie & microfoon

Faciliteiten

Toiletten en CV-verwarming

Bar

Bar met biertap

Extra opties

Mogelijk volledig open te varen

Salonboot

Adeline

De Adeline deed oorspronkelijk in Duitsland dienst als salon-rondvaartschip voor toeristen die het Siebengebirge bezochten. De boot maakte rondvaarten over de Rijn en was indertijd geschikt voor 150 personen. Het schip is later in verval geraakt. Jan Huisman uit Amsterdam heeft het schip opgekocht en geleidelijk het staalwerk in orde gebracht. In 2006 heeft Rederij Belle de Adeline overgenomen en het laatste deel van de restauratie voltooid.

alonboot Adeline is geheel in jaren ’20 sfeer gerestaureerd, compleet met stijlvolle originele details. Het schip is bovendien volledig uitgerust om u tijdens uw vaartocht van hedendaags comfort en uitstekende catering te voorzien.
De Adeline is de grootste salonboot die door de Amsterdamse grachten kan varen en biedt ruimte aan gezelschappen van 20 tot 60 personen.

Amstel & de Vecht

Vaartocht met de Adeline

Met onze salonboot Adeline kunt u een prachtige vaartocht maken door de Amsterdamse grachten, de Amstel en zelfs over de rivier de Vecht. De Adeline is een erg geschikte salonboot voor uw trouwfeest op een bootbedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam. Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Adeline altijd goed!

Voor ieder wat wils

Luxe bootarrangementen

Zakelijk varen in stijl

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Kies voor de Amsterdamse grachtengordel of een landschap van groen en blauw aan de Vecht. We stellen graag met u de beste en mooiste vaarroute samen.

Een privéfeest op een boot

Maak uw feestelijke bijeenkomst extra feestelijk, met een boottocht in Amsterdam of aan de Vecht. Of u nu kiest voor een feest in de ochtend, een middag of avond: Wij letten er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Trouwen op een boot

We maken van trouwen op een boot een echte belevenis. Op de Amsterdamse grachten of aan de Vecht: veel romantischer kan uw trouwdag niet worden. Een perfecte receptie of een feestje met DJ. Champagne? Taart? Live muziek?

Amsterdam & de Vecht

Opstapplaatsen

De standaard opstapplaats van de salonboot Adeline is Amsterdam. Waar in Amsterdam, dat bepaalt u vooraf in overleg met onze reserveringsmedewerkers. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zoals nabij het Centraal station, bij de Stopera of bij een van de vele restaurants en hotels. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Omval of de Nieuwe Meer, in Amsterdam-Noord en in verschillende plaatsen langs de Amstel, zoals Oudekerk, Nes en Uithoorn. Desgewenst kan de salonboot Adeline ook naar de Vecht komen voor een vaartocht op deze romantische rivier. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden!

Luxe bootarrangementen voor speciale gelegenheden

Vaartocht door de grachtengordel van Amsterdam

De Amsterdamse grachtengordel is een uniek monument van wereldformaat en kreeg niet voor niets in 2010 een plaats op de Unesco Werelderfgoedlijst. De Amsterdamse grachtengordel werd tijdens de Gouden Eeuw gebouwd en groeide uit tot een karakteristieke omgeving waar veel rijke financiers uit de handelswereld neerstreken. Dit is nu nog te zien aan de rijk gedecoreerde panden aan Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Een vaartocht door dit bijzondere deel van Amsterdam is een hoogtepunt voor de vele (internationale) bezoekers die Amsterdam dagelijks aandoen.

Met de salonboot Adeline kunt u een vaartocht door dit gebied maken. In overleg met de kapitein kunt u zelf uw route door de grachtengordel uitstippelen. Zo komt u tijdens uw vaartocht op plaatsen in de grachtengordel waar de gewone rondvaartboten niet komen. Wij kunnen ook zorgen voor een gids aan boord, die een uitgebreide toelichting op het ontstaan van Amsterdam en de grachtengordel geeft.

Vaarroutes

Naast de grachten van Amsterdam zijn er meerdere mooie routes, zoals Breukelen – Loosdrecht, Breukelen – Oud-Zuilen, Muiden – Vreeland en Uithoorn – Amsterdam. Kijk even waar de vaarroutes in Amsterdam de vaarroutes op de Vecht en de vaarroutes op de Amstel u brengen.

Dineren met 50 personen

De salonboot Adeline kan maximaal 60 personen vervoeren. Bij een zittend diner aan tafel of een uitgebreid buffet is het maximum 50 personen. 

Bruiloft aan boord

De Vecht staat bekend om zijn romantiek. De vele mooie trouwlocaties aan de oevers van de Vecht zijn daar het bewijs van. In de meest gemeentes waar de Vecht door stroomt, kunt u met de ambtenaar aan boord van ons schip trouwen.

Schoonheid zit van buiten én binnen

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Adeline zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld een middagtocht met een High Tea voor 30 personen maken of een mooie avond door de stad Amsterdam varen. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running dinner langs uitstekende restaurants aan de grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet in Amsterdam, mogelijkheden volop!

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Adeline? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Adeline (tot 60 personen)

Thuishaven:
Vaargebied:
Amsterdam
Amsterdam, Amstel en Vecht

Eerste 2 uur
Ieder volgend uur
Bediening per uur
Overvaarkosten per uur

€ 1.450,00
€ 300,00
€ 37,50
€95,00

Faciliteiten

  • Muziekinstallatie & microfoon
  • Flexibele inrichting
  • Toilet & Verwarming door CV
  • Bar met bier tap
  • Mogelijk volledig open te varen

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening.  Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u in ons cateringoverzicht.

Direct meer weten of een specifieke vraag?