Trouwen en receptie op een boot

Ontdek de arrangementen

Trouwen en receptie op een boot

Voor de mooiste dag van uw leven moet u eigenlijk ook het mooiste schip kiezen. Stoomschip Succes is een prachtige huwelijksboot met een fraaie accommodatie voor uw hele bruiloft: van ontvangst en plechtigheid tot receptie, diner en feestavond.
Wat is daarop uw antwoord?

 

Officiële trouwlocatie

Met haar romantische uitstraling is de Succes een populaire trouwlocatie. Al heel wat gelukkige paren hebben elkaar in de salon of op het dek hun ja-woord gegeven. Heel vaak volgde daarna ook een lunch, receptie, diner of feest aan boord van onze luxe salonstomer.

Bij verschillende gemeenten is de Succes geregistreerd als officiële trouwlocatie. In veel gevallen kun u ook uw eigen ambtenaar van de burgerlijke stand kiezen, bijvoorbeeld een familielid, vriend of onze eigen kapitein. We helpen u daar graag bij.

Voor de huwelijksceremonie trekken wij ongeveer een uur uit. Het officiële gedeelte met de ambtenaar neemt ca. 30 tot 40 minuten in beslag.

Trouwen aan wal

Als de huwelijksceremonie wordt voltrokken, ligt de Succes nog afgemeerd. Niet omdat bruid of bruidegom zich mocht bedenken en dan alsnog uit de huwelijksboot kan stappen. Wel omdat een huwelijksvoltrekking wettelijk gezien een openbare aangelegenheid is. Iedereen moet er getuige van kunnen zijn. Na het ja-woord speelt ons beroemde stoomorgel de bruiloftsmars en kan de Succes van wal steken, voor een rondvaart of op weg naar een bestemming van uw keus.

Uw programma

Uw bruiloft vieren op de Succes heeft alle grandeur van trouwen op een cruiseschip: luxe, comfort, een prachtig 360-graden uitzicht en – ook belangrijk – een uitstekende verzorging.

Bediening en keukenbrigade zien er op toe dat het u aan niets ontbreekt. Geef maar aan wat uw wensen zijn. Ontvangst met koffie? Bruidstaart en champagne? Receptie met borrel en hapjes? Warm of koud buffet? Driegangendiner? Lekkere hapjes tijdens het feest?
Wij regelen alles. Zelfs live-muziek aan boord. U hoeft nergens aan te denken en kunt volop genieten.

Wedding planning

Heeft u al een datum in gedachten om op deze klassieke boot te trouwen? Neem dan contact met ons op om een optie te plaatsen, wij zijn bereikbaar via 0294 – 261433. Check vervolgens bij uw gemeente of er dan ook een ambtenaar van de burgerlijke stand beschikbaar is. Zo ja, reserveer dan de ambtenaar én de Succes!

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?