Floating dinner cruise Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Floating dinner cuise door de Amsterdamse grachten

U bent in een restaurant. U zit aan tafel. Er wordt lekker voor u gekookt. En toch is het anders: u glijdt zachtjes voort door een decor van Amsterdamse grachtenpanden.

Alles vers bereid

Tijdens de Floating dinner cruise Amsterdam heeft u voor één avond een eigen chef-kok. Hij komt aan boord van de salonboot en bereidt overheerlijke gerechten voor u. Vers gekookt, vers op uw bord.
De cruise begint met ontvangst en een welkomstdrankje. Terwijl u varend over de Amsterdamse grachten kennis maakt met al het moois dat de Amstelstad te bieden heeft, is onze chef-kok al druk met het voorgerecht. Even later gaat hij weer voor u aan de slag, om een hoofgerecht en een dessert uit de keuken te toveren. Het gaat u bijzonder goed bevallen, zeker als u ondertussen de ene na de andere verlichte brug passeert.

Eten aan één lange tafel

Onze grootste salonboot, de Dame van Amstel biedt voor een zittend diner ruimte voor maximaal 53 personen. U kunt bij de floating dinner cruise Amsterdam ook met iedereen aan één lange tafel zitten, maar dat vraagt wel iets meer ruimte. Het aantal couverts is dan beperkt.

Stel uw eigen menu samen

De Floating dinner cruise Amsterdam duurt ongeveer 3,5 uur, maar langer kan natuurlijk ook. We hebben een aantal voorbeeldmenu’s voor u klaar liggen en horen ook graag welke wensen u zelf heeft qua gerechten en aantal gangen. Samen stellen we een perfecte avond samen.

Uw cruise zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

 • 18:00 uur
  U komt aan boord en wordt ontvangen door kapitein en hostess. We steken van wal en varen Amsterdam in.
 • 18:45 uur
  We serveren onderweg het voorgerecht.
 • 20.00 uur
  We leggen op een mooi plekje in het oude centrum aan, het hoofdgerecht wordt geserveerd.
 • 21:00 uur
  U krijgt het dessert geserveerd.
 • 21.30 uur
  Terugkomst op de plek van vertrek.

Prijzen

Het arrangement Floating dinner cruise Amsterdam omvat een 3-gangen diner met wit gedekte tafels en bediening en is inclusief drie uur boothuur met kapitein. De exacte kosten per persoon hangen af van uw wensen. Een prijs van € 110,- per persoon is een goede indicatie voor het standaard arrangement.

Direct meer weten of een specifieke vraag?