0294 – 261433

Zakelijk uitje op een boot

Een boottocht met collega’s op een mooie salonboot

Met collega’s aan boord

Zakelijk varen in stijl

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Combineer de Amsterdamse grachtengordel met een van onze luxe salonboten en u heeft precies wat u zoekt: grandeur en comfort. Uw relaties uit binnen- en buitenland zullen genieten van het verleden van de handelsstad, dat voorbij glijdt. Maar ook van de bijzondere catering aan boord: koffietafel, lunch, borrel of diner, alles is mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen we uw gasten ook ergens in Amsterdam ophalen, misschien zelfs bij hun hotel. In overleg met u stellen we graag de beste en mooiste vaarroute samen.

Luxe bootarrangementen

Amsterdam en de Amstel

Boottocht met diner Amsterdam

Dineren en varen door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten.

Borrelboot Amsterdam

Als u voorafgaand aan uw theatervoorstelling of diner nog even in een ontspannen setting met elkaar wilt bijpraten, kies dan voor ons borrelboot arrangement.

Running dinner door Amsterdam

Bent u in voor een verrassende en afwisselende avond op hoog culinair niveau? Dan zou ons Running dinner u heel goed in de smaak kunnen vallen.

Architectuur vaartocht Amsterdam

Amsterdam heeft naast historische gebouwen veel mooie, moderne architectuur – en die is voor een groot gedeelte aan het water te vinden.

Floating dinner cruise Amsterdam

U bent in een restaurant. U zit aan tafel. Er wordt lekker voor u gekookt. En toch is het anders: u glijdt zachtjes langs Amsterdamse grachtenpanden.

High Tea op een boot in Amsterdam

Ons High Tea arrangement is een leuk idee voor een familie-uitje, uw verjaardag of een dagje weg met vriendinnen.

Luxe bootarrangementen

De Vecht

Historische vaartocht over de Vecht

Buitenhuizen, theekoepels, groene oevers en een schitterende salonboot. Plus een gids u meeneemt die naar vroeger tijden.

Floating dinner op de Vecht

We bieden u een culinair arrangement met een heel bijzonder menu: u vaart in een luxe salonboot van het ene naar het andere gerecht.

Muiderslot arrangement

Waar de Vecht in het IJmeer stroomt, staat een machtig kasteel. Breng een bezoek aan het Muiderslot met een van onze stijlvolle salonboten.

Luxe bootarrangementen

Overige vaargebieden

Dinervaart op de Loosdrechtse Plassen

Een heerlijk 3-gangen diner met een weids uitzicht: dat is dubbel genieten! Kom gezellig met elkaar eten op de Loosdrechtse Plassen.

Een salonboot huren op de Westeinderplassen

Wilt u een mooie vaartocht maken, in een schitterende omgeving? Kies er dan voor om een salonboot te huren op de Westeinderplassen.

Eten op een boot op de Westeinderplassen

Een à la carte diner op een boot, dat klinkt misschien vreemd. Maar lekker eten op een boot op de Westeinderplassen is een echte belevenis!