Privé feest op een boot

Een boottocht met vrienden of familie op een mooie salonboot

Een privéfeest aan boord

Een bijzondere dag op een salonboot

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kies dan ook voor een bijzondere locatie. De grachten van Amsterdam of op de Vecht vormen een schitterend decor voor uw verjaardag, jubileum of reünie. Aan boord van een van onze salonboten bieden wij u een verzorgde ontvangst, met bijvoorbeeld een aangeklede borrel of een luxe diner.

Terwijl de kapitein u langs de mooiste plekjes van de hoofdstad of de Vecht brengt, letten wij er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor een gids die over de geschiedenis van de omgeving vertelt, of live muziek, of…. wat u maar wilt. Wij zorgen er graag voor dat uw verjaardag, jubileum of reünie een topdag wordt.

Luxe bootarrangementen

Amsterdam en de Amstel

Boottocht met diner Amsterdam

Dineren en varen door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten.

Borrelboot Amsterdam

Als u voorafgaand aan uw theatervoorstelling of diner nog even in een ontspannen setting met elkaar wilt bijpraten, kies dan voor ons borrelboot arrangement.

Running dinner door Amsterdam

Bent u in voor een verrassende en afwisselende avond op hoog culinair niveau? Dan zou ons Running dinner u heel goed in de smaak kunnen vallen.

Architectuur vaartocht Amsterdam

Amsterdam heeft naast historische gebouwen veel mooie, moderne architectuur – en die is voor een groot gedeelte aan het water te vinden.

Floating dinner cruise Amsterdam

U bent in een restaurant. U zit aan tafel. Er wordt lekker voor u gekookt. En toch is het anders: u glijdt zachtjes langs Amsterdamse grachtenpanden.

High Tea op een boot in Amsterdam

Ons High Tea arrangement is een leuk idee voor een familie-uitje, uw verjaardag of een dagje weg met vriendinnen.

Partyboot Amsterdam huren

Rederij Belle verhuurt klassieke salonboten met sfeer en uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt voor iets chiquere feesten op het water.

Kerstdiner op een boot in Amsterdam

Dineren en varen door Amsterdam met kerstmis. Beleef Amsterdam tijdens de mooie kerstdagen.

Rondvaart Zaanse Schans

Genieten langs de Zaanse Schans

Brunchen met kerst op een boot in 2023

Brunchen met kerst op een salonboot

Kerstcruise Amsterdam 2023

Kerstcruise Amsterdam 2023

Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Varen en eten met kerst aan de Amstel

Denkt u eens zich in: een winterse dag in het hartje van de stad.

Eten op een boot op de Amstel

Stelt u zich eens voor: terwijl u met uw gezelschap over de Amstel vaart, komt onze hostess langs met de menukaart van een voortreffelijk restaurant.

Wijnproeverij arrangement op de Amstel

Bent u geïnteresseerd in wijn? Of gewoon een liefhebber? Vaar met onze salonboot in stijl over de Amstel naar een wijnproeverij.

Luxe bootarrangementen

De Vecht

Historische vaartocht over de Vecht

Buitenhuizen, theekoepels, groene oevers en een schitterende salonboot. Plus een gids u meeneemt die naar vroeger tijden.

Floating dinner op de Vecht

We bieden u een culinair arrangement met een heel bijzonder menu: u vaart in een luxe salonboot van het ene naar het andere gerecht.

Muiderslot arrangement

Waar de Vecht in het IJmeer stroomt, staat een machtig kasteel. Breng een bezoek aan het Muiderslot met een van onze stijlvolle salonboten.

Met een borrelboot de Vecht op

Wilt u geheel in stijl op weg naar uw diner in een restaurant? Nodig alle gasten dan uit voor een ‘voorafje’ op uw eigen borrelboot.

Partyboot huren op de Vecht

Zin in een feestje op het water? Wij hebben verschillende mooie salonboten beschikbaar, die uw feestende gezelschap mee kunnen nemen.

High Tea boottocht op de Vecht

Mini brownies, mini cheesecake, sandwiches, slagroomsoesjes, scones, hartige muffins en vers fruit: laat u verwennen met een High Tea op de Vecht.

Luxe bootarrangementen

Overige vaargebieden

Dinervaart op de Loosdrechtse Plassen

Een heerlijk 3-gangen diner met een weids uitzicht: dat is dubbel genieten! Kom gezellig met elkaar eten op de Loosdrechtse Plassen.

Een salonboot huren op de Westeinderplassen

Wilt u een mooie vaartocht maken, in een schitterende omgeving? Kies er dan voor om een salonboot te huren op de Westeinderplassen.

Eten op een boot op de Westeinderplassen

Een à la carte diner op een boot, dat klinkt misschien vreemd. Maar lekker eten op een boot op de Westeinderplassen is een echte belevenis!