Succes

Beleef de Grandeur van de jaren ’20.

Type schip

Stoomschip

Prijs

v.a. €2500

Aantal personen

Tot 150 personen

Vaargebied

Amsterdamse wateren, Markermeer, heel Nederland

Muziek

Muziekinstallatie & microfoon

Faciliteiten

6 Toiletten en CV-verwarming

Bar

2x bar met biertap

Interieus

Flexibele inrichting

Stoomschip

Succes

Toen de Succes in 1897 gebouwd werd, was zij een van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later, is het Neerlands oudste nog varende stoomschip. Een toonbeeld van Hollands glorie. Een prachtlocatie voor grote en kleine bijeenkomsten, particulier en zakelijk. En een paar weken per jaar ook de mooiste pakjesboot van Sinterklaas!

succes

Varen in stijl.

Een vaartocht met stoomschip Succes

De Succes is volledig ingericht in de stijl van de luxueuze passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, met lederen banken, teak, koper, kristal en veel art deco details. Varen in stijl is het motto. Het stoomschip beschikt over twee in 19e-eeuwse stijl ingerichte salons en biedt daarmee ruimte aan 150 gasten. De intieme bovensalon heeft een lederen rondzit met captain’s table en eigen bar. Zo’n 40 personen kunnen hier genieten van een prachtig uitzicht.

Bij mooi weer lonken de zitbanken van het zonnedek. De salon beneden biedt plaats aan ruim 80 personen en heeft een bar en een dansvloer. Grote ramen zorgen ook hier voor een mooi zicht op de omgeving. Op dit dek bevinden zich tevens de keuken, de garderobe en de toiletten.

Stoomschip Succes

Alle moderne faciliteiten

Naast het nostalgische interieur en de authentieke uitrusting voor een echte stoomvaart, is deze fraaie stomer ook voorzien van dieselmotor, boegschroef, stroomgeneratoren, moderne navigatiemiddelen, centrale verwarming en airconditioning. U kunt er vanop aan dat u in alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden veilig en comfortabel ‘stoom kunt afblazen’!

Ook voor feesten, presentaties en trainingen is de Succes uitstekend uitgerust, met onder meer een antieke vleugel, een geluidsinstallatie met microfoons, een muziekcomputer met tienduizenden titels in alle genres en audiovisuele middelen als een beamer met projectiescherm.

Stoomschip Succes

Kom aan boord voor een succesvol evenement

Inrichting en comfort maken de Succes tot hét partyschip voor elk evenement. Bruiloft, bedrijfsuitje, verjaardag of jubileum: uw feest is bij ons in goede handen. De keukenbrigade verwent u daarbij graag met catering op maat, van eenvoudige lunch en borrelhapje tot taart met champagne en een compleet driegangendiner. Met haar nostalgische en romantische uitstraling is de Succes het perfecte decor voor televisie- en filmopnamen. Het schip kan ook goed dienst doen als (mobiele) showroom voor productpresentaties. De herkenbare klanken van de Calliope, Europa’s grootste stoomorgel, zorgen er voor dat de Succes op elk evenement de publiekstrekker is.

Varen door heel Nederland

Opstapplaatsen

De ligplaats van het stoomschip Succes is Diemen, maar het is ook mogelijk om op een andere plaats op- of afstappen. Wáár u precies opstapt, dat bepaalt u vooraf in overleg met onze reserveringsmedewerkers. Ook is het mogelijk om op een andere plek af te stappen dan waar u heeft opgestapt. Het voordeel daarvan is dat u een groter gebied kunt bevaren en de route niet twee keer aflegt. U moet dan wel alternatief vervoer naar de opstapplaats hebben. Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen. Er zijn veel mogelijkheden, zoals nabij Centraal Station Amsterdam, Amsterdam Noord, Zaandam, Muiden, Rotterdam etc.

salonboot amsterdam

Stoomschip Succes

Zie ginds komt de stoomboot...

In haar lange bestaan heeft de Succes talloze malen gediend als pakjesboot van Sint Nicolaas. Landelijke bekendheid kwam in 1993, bij de intocht in Ravenstein.

Sindsdien zijn er vele sinterklaas intochten mee gevaren en heeft de pakjesboot bij commercials en speelfilms een prominente rol gespeelt, zoals bij de film “Pak van mijn hart”.

De Goedheiligman, Amerigo en alle pieten (inclusief de zeurpiet) zijn altijd weer blij om mee te varen met deze stoomboot. Wilt u de Succes en haar beroemde stoomorgel inzetten bij uw Sinterklaasintocht? Maak dan tijdig een reservering!

pakjesboot

Luxe bootarrangementen voor speciale gelegenheden

Vaartocht door Amsterdam, op het markermeer of het IJ

Onze salonboot Dame van Amstel vaart zowel door Amsterdam als op de Amstel en de Vecht: twee schitterende rivieren met een heel eigen karakter. Op de Vecht vaart u langs talloze buitenhuizen en kleine kastelen, vaak omgeven door de weelderigste tuinen met uitbundige hortensia’s. U passeert kleine theekoepeltjes, schattige bruggetjes en de mooiste dorpjes.

De rivier de Amstel stroomt tussen Amsterdam en Uithoorn. Nog in Amsterdam leidt de vaartocht langs highlights van de stad, zoals de Magere Brug en theater Carré. Verder weg de Amstel op vaart u langs de pittoreske plaatsjes Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel. De rivier ligt hier relatief hoog, waardoor u als het ware ‘hoger vaart’ dan de omliggende weilanden en boerderijen. Dat alleen al is een unieke belevenis.

Vaarroutes

Met de Succes zijn vele mooie vaarroutes mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de wateren van Amsterdam of het markermeer. De Succes kan heel Nederland door.

Dineren met 150 personen

 Stoomschip Succes kan maximaal 150 personen vervoeren. Bij een zittend diner aan tafel is dat 82 personen. Bij een lopend buffet is het maximum 150 aantal personen. 

Bruiloft aan boord

Met haar romantische uitstraling is de Succes een populaire trouwlocatie. Al heel wat gelukkige paren hebben elkaar in de salon of op het dek hun ja-woord gegeven. Bij verschillende gemeenten is de Succes geregistreerd als officiële trouwlocatie en kunt u met een ambtenaar aan boord van ons schip trouwen.

Schoonheid zit van buiten én binnen

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de Succes zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld varen naar een uitje op Pampus met na afloop een uitgebreide lunch of gezellige borrel aan boord. Of wat dacht u van een lopend buffet gevolg door een hele avond dansen in de salon.  Beperkingen zijn er eigenlijk niet, mogelijkheden volop!

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met stoomschip Succes? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Succes (tot 150 personen)

Thuishaven:
Vaargebied:
Amsterdam
Amsterdam, Amstel en Vecht

Eerste 3 uur
Ieder volgend uur
Bediening per uur
Overvaarkosten per uur
gebruik stoomorgel

€ 2500,00
€ 350,00
€ 37,50
€ 200,00
€ 150,00

Faciliteiten

  • Muziekinstallatie & microfoon
  • Flexibele inrichting
  • 6 Toiletten
  • Verwarming door CV
  • 2 x bar met biertap

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening. Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u op ons cateringoverzicht.

Partyboot

Een feestje op een boot, dat is een combinatie waar niet iedereen meteen aan denkt. Maar wie het eenmaal meegemaakt heeft, wil eigenlijk niet anders. Een locatie helemaal voor jezelf, de vrijheid, de ruimte om je heen… varen is één groot feest!

Jaren 20 feest organiseren

Heerlijk feesten in jaren 20 stijl op ons prachtige stoomschip. Een volledig verzorgd feest met de wind in de haren en lekker gek doen. Lekker dansen, praten en genieten tijdens een Great Gatsby Party.

Trouwen en receptie op een boot

Voor de mooiste dag van uw leven moet u eigenlijk ook het mooiste schip kiezen. Stoomschip Succes is een prachtige huwelijksboot met een fraaie accommodatie voor uw hele bruiloft: van ontvangst en plechtigheid tot receptie, diner

Pakjesboot huren

De Sint komt uit Spanje. En hij komt met een stoomboot. Zo is het al honderdzeventig jaar en zo blijft het ook. Organiseert u zelf een Sinterklaasintocht over het water, kies dan voor de Succes als originele pakjesboot!

BBQ boot amsterdam

Op Stoomschip Succes heeft u uw eigen varende maaltijd. Tijdens een tocht over het IJ of het Markermeer bereidt onze keukenbrigade de heerlijkste hapjes. Sateetje? Hamburger? Komt er aan!

Boot 150 personen huren

Heeft u plannen voor een vaartocht in Amsterdam, voor flink wat gasten? En wilt u ook nog een stijlvol schip met mogelijkheden? Kies dan voor de luxueuze salonstomer Succes.

Partyschip Amsterdam

Wilt u even alles achter u laten en alleen maar plezier maken? Wij ook! En we hebben er het juiste schip voor: Stoomschip Succes. Een luxueuze salonstomer met alle ruimte om je helemaal uit te leven.

Evenementenlocatie boot

Een evenement op een boot, dat heeft vanzelf al iets extra’s. Het zorgt voor meer belangstelling en meer bezoek. Als u dan ook nog kiest voor Stoomschip Succes, kan heb wel eens echt druk worden. Leg de loopplank maar uit!

Trouwlocatie Amsterdam

Trouwen in stijl? Combineer de uitstraling van onze hoofdstad met Stoomschip Succes. Aan boord van deze luxueuze, klassieke salonstomer bevindt u zich even in een heel andere wereld. En dat hoeft u niet alleen te doen: er is plek voor ruim honderd gasten!

Bedrijfsfeest personeelsfeest boot

Met z’n allen het water op: eigenlijk zou elk bedrijf dat eens moeten doen. Het is een mooie gelegenheid om informeel met iedereen bij te praten en ondertussen volop te genieten van het uitzicht en de vaartocht. Goed voor de teamspirit en vooral erg gezellig!

Varen naar pampus en BBQ-en

Heerlijk genieten op ons prachtige stoomschip. Een volledig verzorgde dag met de wind in de haren en stukje cultuursnuiven. Daarna zetten de chefs de BBQ aan, terwijl u op een van de dekken met een glas in de hand kan ontspannen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?