Belle van Zuylen

Een klassiek schip voorzien van een strakke, high-end inrichting en styling.

Type schip

Salonboot

Prijs

v.a. €975

Aantal personen

Tot 30 personen

Vaargebied

Amsterdam, Amstel en de Vecht

Duurzaam

Vaart 100% elektrisch

Muziek

Muziekinstallatie & microfoon

Interieur

Flexibele inrichting

Faciliteiten

Toilet & Verwarming door warmte panelen

Salonboot

Belle van Zuylen

De Belle van Zuylen biedt u een intieme omgeving voor uw trouwfeest op een bootbedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam. Dit voormalige directievaartuig is in de winter van 2000 compleet gerestaureerd en in klassieke staat teruggebracht. Het stijlvolle interieur ademt de sfeer van de jaren twintig. 

Met onze salonboot Belle van Zuylen kunt u een prachtige vaartocht door de Amsterdamse grachten, of over de Vecht maken. 

Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Belle van Zuylen altijd goed!

belle van zuylen

Vaartocht met de Belle van Zuylen

Comfortabel, geruisloos en millieuvriendelijk

Tijdens een recente tweede verbouwing heeft de dieselmotor plaats gemaakt voor een geruisloze electromotor. De motor krijgt zijn energie van de zonnepanelen op het dak en vaart dus 100% emissievrij. Dezelfde panelen leveren ook stroom voor de warmtepanelen in het plafond. Die zorgen er voor dat het zelfs hartje winter voelt alsof er benedendeks een zonnetje schijnt! De Belle van Zuylen vaart in AmsterdamVechtLoosdrechtse Plassen en Westeinder Plassen.

Voor ieder wat wils

Luxe bootarrangementen

Zakelijk varen in stijl

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Kies voor de Amsterdamse grachtengordel of een landschap van groen en blauw aan de Vecht. We stellen graag met u de beste en mooiste vaarroute samen.

Een privéfeest op een boot

Maak uw feestelijke bijeenkomst extra feestelijk, met een boottocht in Amsterdam of aan de Vecht. Of u nu kiest voor een feest in de ochtend, een middag of avond: Wij letten er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Trouwen op een boot

We maken van trouwen op een boot een echte belevenis. Op de Amsterdamse grachten of aan de Vecht: veel romantischer kan uw trouwdag niet worden. Een perfecte receptie of een feestje met DJ. Champagne? Taart? Live muziek?

Amsterdam & de Vecht

Opstapplaatsen

De standaard opstapplaats van de salonboot Belle van Zuylen is Amsterdam. U kunt echter ook in een andere plaats op- of afstappen. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zoals nabij het Centraal station, bij de Stopera of bij een van de vele restaurants en hotels in de stad. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Omval of de Nieuwe Meer, of in Ouderkerk aan de Amstel of Uithoorn.

Vaarroutes

Naast de grachten van Amsterdam zijn er meerdere mooie routes, zoals Breukelen – Loosdrecht, Breukelen – Oud-Zuilen, Muiden – Vreeland en Uithoorn – Amsterdam. Kijk even waar de vaarroutes in Amsterdam de vaarroutes op de Vecht en de vaarroutes op de Amstel u brengen.

Dineren met 25 personen

De salonboot Belle van Zuylen kan maximaal 30 personen vervoeren. Bij een zittend diner aan tafel of een uitgebreid buffet is het maximum 25 personen. 

Bruiloft aan boord

De Vecht staat bekend om zijn romantiek. De vele mooie trouwlocaties aan de oevers van de Vecht zijn daar het bewijs van. In de meest gemeentes waar de Vecht door stroomt, kunt u met de ambtenaar aan boord van ons schip trouwen.

Schoonheid zit van buiten én binnen

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Belle van Zuylen zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u een middagtocht met een High Tea maken of een mooie avond door de stad Amsterdam varen. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running dinner langs uitstekende restaurants aan de grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet in Amsterdam, mogelijkheden volop!

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Belle van Zuylen? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Belle van Zuylen (tot 30 personen)

Thuishaven:
Vaargebied:
Amsterdam
Amsterdam, Amstel en Vecht

Eerste 2 uur
Ieder volgend uur
Bediening per uur
Overvaarkosten per uur

€ 975,00
€ 275,00
€ 37,50
€95,00

Faciliteiten

  • Vaart 100% elektrisch
  • Muziekinstallatie & microfoon
  • Flexibele inrichting
  • Toilet & Verwarming door warmte panelen

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening. Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u op ons cateringoverzicht.

Direct meer weten of een specifieke vraag?