Bedrijfsuitje op een boot op de Vecht

Ontdek de arrangementen

Een bedrijfsuitje op een boot op de Vecht

Zoekt u een leuke, andere invulling voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Of is er een speciale reden, bijvoorbeeld een prima bedrijfsresultaat, waar u uw personeel voor wilt bedanken? Kom genieten op de Vecht!

Een mooie middag of avond op het water

Een bedrijfsuitje op een boot op de Vecht is een mooie gelegenheid om met uw medewerkers even ‘alles achter u te laten’. Een vaartocht geeft vanaf het eerste moment al dat leuke vakantiegevoel. Met z’n allen aan boord gaan, met een mooie middag of avond in het verschiet. En mooi wordt het zeker. Vanaf het water ziet de wereld er anders uit. De fraaie landhuizen en de pittoreske plaatsjes als Loenen, Breukelen en Maarssen waar de Vecht zich doorheen slingert, ze bieden een fantastisch decor voor een geslaagd samenzijn. Tel daar een bijzonder gastvrije bediening bij op en de dag kan niet meer stuk.

salonboot amsterdam

Onderweg een hapje eten?

Wilt u ook lunchen of dineren tijdens uw bedrijfsuitje op de Vecht? De boot kan eenvoudig aanmeren bij een van de vele restaurants die aan de rivier liggen. Misschien heeft u zelf een favoriet, anders weten wij nog wel een paar uitstekende gelegenheden voor u.

Uw programma

De tocht met een van onze luxe salonboten is al een beleving op zich. Ze zijn comfortabel, in originele stijl ingericht en verrassend ruim. U bent bovendien verzekerd van een eersteklas catering en bediening. Maar uw bedrijfsuitje op een boot op de Vecht biedt nog veel meer mogelijkheden.
We kunnen een activiteit aan de wal in het programma opnemen, zoals een bezoek aan een kaasboerderij. Er kan ook een deskundige gids mee aan boord gaan, die uw gezelschap het een en ander vertelt over de geschiedenis van de Vechtstreek en haar bewoners. Nog een leuke optie is een wandeling door een van de mooie dorpen die we onderweg tegenkomen. We denken graag met u mee over het perfecte programma.

vaartocht vecht

Prijzen

De duur van uw bedrijfsuitje met een boot op de Vecht kan in overleg bepaald worden. Bij drie uur varen is dit arrangement al mogelijk voor een prijs van € 65,- per persoon.

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?