Borrelboot Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Voorpret op een borrelboot in Amsterdam

Als u voorafgaand aan uw theatervoorstelling of diner nog even in een ontspannen setting met elkaar wilt bijpraten, kies dan voor ons borrelboot arrangement.

Borrelend naar uw bestemming

U heeft er vast al lang naar uitgekeken: weer een keer met z’n allen naar een theatervoorstelling of een concert. De voorpret is er al – en die kunt u nog wat groter malen. Nodig iedereen iets eerder uit, voor een borrel op een van onze salonboten. We maken als ‘borrelboot’ een tocht door de grachten van Amsterdam en brengen u op tijd op de plaats van bestemming. Ondertussen zorgen onze mensen voor een hapje en een drankje – en dat kan net zo eenvoudig of verfijnd als u het wilt hebben. Bier en wijn of champagne? Bitterballen of amuses? Het komt voor elkaar.

borrelboot

Voorafje?

Gaat u met vrienden of familie dineren in een restaurant in Amsterdam? Ook dan is onze borrelboot een aangenaam voorafje. U vaart in stijl naar uw gereserveerde tafel. Aan boord zou u zelfs al uw keuze uit het menu kunnen maken!

Eén of meer opstapplaatsen

Al uw gasten kunnen op één centrale plek in Amsterdam op de borrelboot stappen. Als verrassing zou u zelfs geheim kunnen houden wat er precies gaat gebeuren en alleen tijd en plaats doorgeven. Vanaf die plek varen we twee uur de stad door, naar uw theater, concertzaal of restaurant. Er is dus alle tijd om iedereen te spreken en om te genieten van de schoonheid van onze hoofdstad. Dankzij al het water in Amsterdam kan de borrelboot dicht in de buurt van de eindbestemming komen. Er is meestal wel een aanlegplaats op loopafstand te vinden. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we uiteraard ook vervoer over de weg voor u regelen.

 

salonboot amsterdam

Prijzen

Varen met een borrelboot kan niet alleen in Amsterdam, maar ook op de Vecht, de Amstel en de Loosdrechtse Plassen. Het borrelboot arrangement bestaat uit een vaartocht van 2 uur, inclusief borrelgarnituur en onbeperkt drankjes. De prijs per persoon is vanaf € 49- bij volle bezetting van de salonboot (20 personen Emma).
We horen graag waar en hoe u wilt varen en borrelen!

Direct meer weten of een specifieke vraag?