Eten & drinken

De mogelijkheden

Hieronder ziet u een overzicht van ons aanbod. U vindt er ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kunt u aan boord van onze schepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving.

Wij zijn een bijzondere samenwerking aangegaan met topchef Peter Lute. Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

  • Ontvangst aan boord (alles huisgemaakt)

    Koffie of thee met:
    Mini muffin en brownie – € 4,95 p.p.
    Petit Fours – € 5,95 p.p.
    Gepersonaliseerde Petit Fours – € 6,75 p.p.

    Koffie of thee met huisgemaakte taart
    Keuze uit appelgebak, citroen-cheesecake en/of carrotcake:
    – tot veertig personen keuze uit twee soorten
    – van veertig tot zestig personen keuze uit drie soorten
    – vanaf zestig personen keuze uit vier soorten – € 5,75 p.p.

    Koffie etagère
    Assortiment van huisgemaakte zoetigheden (twee per persoon):
    Mini muffin, kokosmakroon, madeleine, chocoladekoek en dadelkoek – € 6,50 p.p.

  • Lunch

    Lunch mini’s – € 16,75 p.p.
    Assortiment (vijf per persoon) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades zoals

    • Rundercarpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
    • Huisgemaakte zalmsalade met drie kleuren paprika
    • Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
    • Rosbief met truffelmayonaise
    • Truffel-eiersalade
    • Kip en avocado
    • Oude kaas met truffelmayonaise
    • Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto

    Hollandse lunch – € 18,50 p.p.
    Een mix van harde broodjes, mais en donkerbruine oerbroodsandwiches geserveerd met divers Hollands beleg met bijpassende garnering zoals:

    • Rosbief, jonge kaas, eiersalade en boerenham
    • Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons

    Uitgebreide lunch – € 22,50 p.p.
    Assortiment van harde en zachte belegde mini broodjes (twee halve per persoon) met luxe beleg zoals:

    • Rundercarpaccio met pesto, vitello tonnato, pittige kipsalade, tonijnsalade, fricandeau en caprese

    Italiaans twee kleuren brood met luxe beleg zoals:

    • Rosbief met truffelmayonaise, truffel-eiersalade, oude kaas tapenade, gezond en gerookte zalm
    • Groene salade met kip, bacon, ei, diverse groenten, Parmezaanse kaas en dressing
    • Breekbrood met kruidenboter en humus
    • Verse fruitsalade

    Lunch buffet Belle – € 32,00 p.p.

    Koud

    • Vitello Tonnato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
    • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pastasalade, tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
    • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

    Warm

    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Soepen – € 5,50 p.p.

    • Italiaanse tomatensoep (V)
    • Groentesoep (V)
    • Truffelsoep
    • Courgettesoep (V)
    • Pompoensoep (V)
    • Kippensoep
    • Aspergesoep (zomer)
    • Erwtensoep (winter)

    Inclusief stokbrood en kruidenboter

  • Luxe High Tea

    High Tea – € 24,50 p.p.

    Hartig

    • Hard mini broodje oude kaas met paprika en honing mosterddressing
    • Éénhaps wrap rundercarpaccio met truffelmayonaise en verse Parmezaanse kaas
    • Éénhaps wrap kip pesto
    • Mini sandwich met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
    • Bruschetta Italiano, tomatensalsa, rode ui en kappertjes
    • Tartelette Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto  (warm)

    Zoet

    • Scones met clotted cream en jam
    • Assortiment macarons
    • Mini muffin
    • Mini brownie
    • Mini bosvruchten taartje
    • Chocolade truffels

    Thee is inbegrepen bij deze luxe High Tea

  • Borrelgarnituren

    Tafelgarnituur (per persoon) – € 4,75 p.p.

    • Gemengde noten
    • Belegen kaas
    • Chips van vergeten groenten

    Tapas Borrelplateau, 45 hapjes – € 79,50

    • Blini met mozzarella en serranoham
    • Lolly éénhaps wrap huisgemaakte tonijnsalade
    • Pittig gehaktballetje (koud)
    • Spiesje groene olijven
    • Amuseglaasje gamba met antiboise

    Vegetarisch borrelplateau, 45 hapjes – € 79,50

    • Eénhaps wrap met geitenkaas, walnoot, spinazie en honing
    • Korstbakje juisgemaakte olijventapenade met krokantje
    • Lolly van roomkaas met Japanse notencrunch
    • Crostini caprese, tomaat, pesto en buffelmozzarella
    • Naanbrood met hummus, biet, yoghurtcrème en rucola

    Luxe plateau Mondriaan, 45 hapjes – € 79,50

    • Eetbare amuselepel met carpaccio, pesto en Parmezaanse kaas
    • Blini met gerookte zalm, citrus en kaviaar
    • Huisgemaakte hummus met radijs en krokantje
    • Knapperige canapé met verse tonijn en wasabi
    • Eénhaps wrap pittige kip met sriracha

    Luxe plateau Vermeer, 45 hapjes – €79,50

    • Brioche met serranoham en eendenlever
    • Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
    • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    • Naanbrood met brie, mint en aardbei
    • Eénhaps wrap tonijnsalade met drie kleuren paprika en kappertjes
  • Bits & Bites diner

    Bits & Bites diner, per tien stuks – € 49,00 per 10 stuks

    Koud
    1. Mini pita broodje met ijsbergsla, beenham en mosterdmayonaise
    2. Mini pita huisgemaakte tapenade en gegrilde groente (v)
    3. Mini focaccia oude kaas, pesto, zongedroogde tomaat (v)
    4. Bruschetta met huisgemaakte humus groenten krokantje (v)
    5. Bruschetta brie, mint en aardbei (v)
    6. Bruschetta rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
    7. Mini sandwich met kip, avocado en radijs
    8. Mini sandwich met gerookte zalm, komkommer en citrus
    9. Italiaanse hartige muffin met mozzarella, pesto en tomaat (v)
    10. Omeletje met serranoham en spinazie
    11. Vitello Tonnato: bestaat uit kalfsvlees met tonijnsaus
    12. Crostini met spinazie, blauwe kaas, peer en walnoot (v)
    13. Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui (v)
    14. Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
    15. Pittige kip met brioche en piment mayonaise
    16. Steak tartaar met gebakken kwartelei en piment mayonaise
    17. Gemarineerde Oosterse biefstuk gebakken in sesam

    Warm
    18. Seizoenssoepje (v)
    19. Pittige paprikasoep (v)
    20. Falafel balletjes (v) (twee per persoon)
    21. Yakitori met gekleurde kroepoek (twee per persoon)
    22. Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam (twee per persoon)
    23. Kipsaté met satésaus en stokbrood (twee per persoon)

    Dessert
    24. Witte chocolade mousse met Bastogne crunch
    25. Flan van framboos met witte chocolade vlokken
    26. Brownie met walnoten en aardbei
    27. Mousse van Tiramisu

    * Indien u een maaltijd vullend Bits & Bites diner wenst, raden wij u aan minimaal tien hapjes per persoon te bestellen.

     

  • Buffetten

    Italiaans buffet – € 29,50 p.p.

    Koud

    • Rundercarpaccio salade, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
    • Salade Caprese, tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pesto
    • Raviolisalade met geitenkaas, walnoten, aceto balsamico en rucola
    • Vitello tonnato, huisgemaakte tonijnsalade met kalfsvlees
    • Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter

    Warm

    • Traditionele Lasagne
    • Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
    • Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren

    Royal Buffet – € 29,50 p.p.

    Koud

    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraiche
    • Salade met geroosterde pompoen, zonnebloempitjes en gedroogde abrikozen
    • Aziatische salade met biefstukreepjes, tauge en paksoi
    • Stokbrood met kruidenboter

    Warm

    • Paella met groenten, kip en zeevruchten (ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
    • Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
    • Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
    • Roseval aardappeltjes uit de oven met haricots verts

    Frans Mediterraans buffet – € 29,50 p.p.

    Koud

    • Tonijnsalade, haricots verts, rode ui, olijven aardappelen, en ei
    • Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven, en brie
    • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Pastasalade, tricolore pasta met gemarineerde kip, pesto en gegrilde groenten
    • Stokbrood en kruidenboter

    Warm

    • Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
    • Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
    • Vegetarische lasagne met brie
    • Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon

    Tapas buffet – € 29,50 p.p.

    Koud

    • Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
    • Koude tortilla van aardappel en courgette
    • Bruschetta met een tomatensalsa
    • Manchego kaas
    • Stukjes Spaanse worst en ham soorten
    • Olijven
    • Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli en tapenade

    Warm

    • Patatas Bravas, pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
    • Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
    • Polo con salsa, kip in pittige saus
    • Paddenstoelen in een knoflook olie

    Halal buffet – € 29,50 p.p.

    Koud

    • Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
    • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Turks brood, kruidenboter, hummus en baba ganoush

    Warm

    • Gebakken zalm met een saus van saffraan
    • Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
    • Gemarineerde kip met koriander en limoen
    • Aardappelgratin

     

    Buffet Belle – € 32,00 p.p.

    Koud

    • Vitello Tonnato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
    • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pastasalade, tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
    • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

    Warm

    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Biologisch buffet – € 35,00 p.p.

    Koud

    • Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesam dressing
    • Groene salade met gekookte pompoenblokjes, appel en aceto balsamico
    • Biologisch brood en kruidenboter

    Warm

    • Biologische kippendij met piri piri saus en drie kleuren paprika
    • Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
    • Gehaktballetjes in een tomaten-auberginesaus
    • Witte rijst
    • Biologische groentemix

     

  • Barbecues Stoomschip Succes

    Barbecue – € 31,00 p.p.

    Vlees/vis

    • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
    • 100% Beefburger
    • Spies gemarineerde gamba’s

    Salades

    • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Tonijnsalade met verse gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
    • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven

    Sauzen

    • Knoflooksaus
    • Cocktailsaus
    • Satésaus (warm)

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade

    Barbecue extra – € 34,00 p.p.

    Vlees/vis

    • Broodje mini hamburger met truffelmayonaise
    • Saté van gemarineerde kippendijen, twee per persoon
    • Spiesje met Oosterse gehaktballetjes
    • Zeeduivel omwikkelt met serranoham
    • Vegetarische spies met paprika, ui, champignon en aardappel

    Salades

    • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Tomatensalade met rode ui, groene olijven, basilicum en mozzarella

    Sauzen

    • Knoflooksaus
    • Satésaus (warm)
    • Truffelmayonaise
    • Saffraan saus
    • Honing mosterdsaus

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade

    Supplementen bij de barbecue

    • Spies van gamba’s, per persoon € 6,50
    • Spies van vegetarische balletjes, paprika en ui, per persoon € 5,50
    • Biefstuk, per persoon € 6,00
    • Spareribs, per persoon € 5,50
    • Varkenshaas medaillon, per persoon € 5,50
    • Merquez worstje (lam), per persoon € 5,00
    • Vispakketje met kabeljauw, tomaat en mozzarella, per persoon € 5,50
    • Halve Kreeft, per persoon € dagprijs
  • Barbecue Grote Jager

    Aan boord van lemsteraak Grote Jager

    Barbecue – € 31,00 p.p. 

    • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
    • 100% Beefburger
    • Spies gemarineerde gamba’s

    Salades

    • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Tonijnsalade met verse gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
    • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven

    Sauzen

    • Knoflooksaus
    • Cocktailsaus
    • Satésaus (warm)

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade
  • Desserts

    Dessertbuffet  – € 8,90 p.p.
    Een assortiment (twee per persoon) van huisgemaakte desserts

    • Huisgemaakte brownie met walnoten
    • Witte chocolademousse met een chocoschots
    • Tiramisu
    • Mango taartje met merengue en mint
    • Hangop met limoncello
    • Bosvruchten taartje met merengue en aardbei

    We maken het dessert buffet op met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.

    Kaasplankje – € 10,00 p.p.

    • Drie verschillende soorten Franse Kazen (hard/zacht en blauw)
    • Notenbrood
    • Verse vijgen
    • Aceto balsamico
    • Walnoten
  • A la carte diner Oscar

    A la carte diner Oscar – € 59,50 p.p.
    Voorbeeld menu, wisselt per seizoen.
    Inclusief wit gedekte tafels en een mandje brood op tafel.

    Amuse van de Chef

    Voorgerechten

    • Zalm en kaviaar
      In wodka gepekelde zalm met haringkaviaar cream cheese blini’s en komkommer
    • Rilette de canard
      Gekonfijte eend met zoetzuur, compote van Port en druiven en zuurdesem toast
    • Vegetarische tapas
      Gegrilde groentes, schapenkaas, peppadew, gerookte tomaat, gemarineerde champignons met romesco saus en gegrild olijvenbrood.

    Hoofdgerechten

    • Cacciucco alla livornese
      Toscaanse visstoofschotel met gnocchi, gamba’s, inktvis, kabeljauw en roodbaars met knoflook bruschetta
    • Poulet Lyonnaise
      Gemarineerde en geroosterde kippendijen met krieltjes, champignons, groene Flageolets, bospeen en Franse mosterdsaus
    • Steak au poivre
      Aberdeen Black Angus biefstuk met haricots verts & prosciutto, pommes dauphinoise en groene pepersaus
    • Vegetarische ramen
      Japanse ramennoodles met biologische ei, shiitake, mini paksoi, tofu en groentebouillon

    Nagerechten

    • Appel kaneelmuffin met gezouten karamel & witte chocolade panna cotta met bosvruchten
    • Selectie van Hollandse kazen met appelstroop, walnoten en vijgenbrood

    Bij het diner adviseren wij om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement

     

  • Diner by Lute (live cooking)

    Wie van goed eten houdt, klinkt de naam Lute bekend in de oren. De gerechten van Chef-kok Peter Lute zijn creatief en eigentijds.

    De keuken combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin. De gasten krijgen aan boord een spectaculaire culinaire beleving met verassende combinaties.

    Gerechten
    Steak tartaar – crostini – piccalilly mayonaise
    Kabeljauw ‘gerookt’ – komkommer marshmallow – avocado
    Tonijn – bulger – biet – kafirrlime – black kroepoek
    Ceviche van zeebaars – kimchi – rode quinoa – kruidenchips
    Salade van gamba – tomaat – krokante appel
    Avocado “flower” – soja wasabi schuim – rode grapefruit (vegetarisch)
    Eendenborst met asperges – noedels – pompoentoffee
    Poussin met linzen ‘Le Puy’ – rode mosterd
    Ossenhaas – truffel – eendenlever – Dauphine aardappel (supplement €7,50 p.p.)
    Gekonfijte eendenbout – hoisin – ui – paksoi
    Kalfsfilet rendang stijl – kimchi – kokos – krokante uitjes
    Kabeljauwfilet – wilde rijst – mousseline – witlof

    Dessert
    Tarte tatin met brownie, matcha cremeux en merengue
    Chocolade met gezouten karamel en mokkaschuim
    Crème brûlée – Elstar – yoghurtcrunch
    Kaasplateaux met garnituren

    3 gangen live cooking vanaf € 69,00 per persoon
    4 gangen live cooking vanaf € 79,00 per persoon

     

    *Graag één menu samenstellen voor het hele gezelschap. Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen mits deze voorafgaand aan de vaartocht bij ons bekend zijn gemaakt.

    Deze prijs is op basis van 20 personen. Bij minder gasten aan boord rekenen wij een toeslag van €25,00 per persoon.

    Bijpassend wijnarrangement (o.b.v. 3 gangen) – €29,50 p.p.

    Om u diner compleet te maken adviseren wij een wijnarrangement met bruisend ontvangst en bij elke gang een speciaal uitgezochte bijpassende wijn.

  • Wijnkaart

    Wijnkaart

    Huiswijnen
    Aradón blanco , Rioja Deze witte Rioja is heerlijk als aperitief; doet het goed op een zonnig terras en bij zomerse gerechten. Deze wijn heeft licht plantaardige aroma’s, floraal en je ruikt ook iets van wit fruit. In de smaak wat tropisch fruit en wat frisse appel in de afdronk. € 26,00

    Domaine de Mont-Auriol Chardonnay, Frankrijk Deze breed inzetbare, eenvoudige zuid Franse chardonnay heeft aroma’s van licht citrus, wat gedroogde abrikoos en een vleugje hout. In de lange afdronk ontwaren we gedroogd fruit, een pepertje en in de finale een klein beetje amandelbitter. € 26,00

    Monte Tessa Primitivo, Italië Deze Primitivo van Masseria Tagaro straalt het plezier van het zuid Italiaanse landleven uit. Het is een jonge wijn met aroma’s van klein bosfruit, sappige kersen, wat rokerigheid, lichte kruidigheid (laurier) en licht verteerbare tannines. € 26,00

    Domaine de Montarin Rosé, Frankrijk Een lichte, prettig doordrinkbare rosé met aroma’s van sappig wit fruit als perzik en verder wat klein rood fruit als framboos, wat lichte kruidigheid van witte peper en rode paprika. € 26,00

    Prosecco
    Prosecco Superiore Bepin de Eto, Italië
    Frisse, zeer toegankelijke Prosecco met aroma’s van vanille, wat hazelnoot en in de afdronk exotisch fruit (mango) en frisse citrus zuren. € 35,00

    Champagne
    Champagne Pascal Deviliers brut, Frankrijk
    Perfecte balans tussen de elegantie van Chardonnay, de kracht van de Pinot Noir en de fruitigheid van Pinot Meunier, deze champagne heeft een fijne mousse en is heerlijk als aperitief. € 59,95

    Wijnarrangement (o.b.v. 3 gangen)
    Om uw diner compleet te maken adviseren wij een wijnarrangement met bruisend ontvangst en bij elke gang een speciaal uitgezochte bijpassende wijn.€ 29,50 p.p.

     

  • Consumpties aan boord

    Vrije bar*, per persoon
    Vrije bar, 1 uur € 12,50 p.p.
    Vrije bar, 2 uur € 20,00 p.p.
    Vrije bar, 3 uur € 22,50 p.p.
    Vrije bar, 4 uur € 25,50 p.p.
    Vrije bar, 5 uur € 30,00 p.p.
    * Op basis van nationaal assortiment (koffie/thee, water, frisdranken, bier, huiswijnen, jenever, Beerenburg en Schipperbitter)

    Dranken, per glas
    Koffie en thee € 2,50
    Espresso€ 2,50
    Cappuccino € 2,90
    Latte macchiato € 2,90
    Irish koffie €9,00
    Warme chocolademelk € 2,90
    Frisdranken € 2,70
    Bier, vaasje van de tap € 3,00
    Radler € 2,75
    Alcohol vrij bier € 2,75
    Seizoensbier € 4,50
    Binnenlands gedistilleerd € 4,50
    Martini, sherry en port € 4,75
    Buitenlands gedistilleerd € 5,50
    Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack Daniels € 6,75
    Gemixte dranken (geserveerd in een longdrink glas) €9,50
    Gin Tonic (geserveerd in een longdrink glas) €11,50

    Op verzoek kunnen wij speciale wijnen voor u bestellen, zie hiervoor onze wijnkaart.

    Huiswijnen
    Aradón blanco (wit), Rioja € 27,50
    Domaine de Mont-Auriol Chardonnay (wit), Frankrijk € 27,50
    Primitivo Sangiovese (rood), Italië € 27,50
    Domaine de Montmarin (rosé), Frankrijk € 27,50

    Prosecco
    Prosecco Superiore Bepin de Eto, Italië € 37,50

    Champagne
    Pascal Deviliers brut € 62,50

    Kurkengeld
    Wijn, per fles € 20,00
    Prosecco, per fles € 20,00
    Méthode champenoise, per fles € 20,00
    Champagne, per fles € 30,,00

    Wijnarrangement (o.b.v. 3 gangen)
    Om uw diner compleet te maken adviseren wij een wijnarrangement met bruisend ontvangst en bij elke gang een speciaal uitgezochte bijpassende wijn.€ 32,50 p.p.

    *de hierboven weergegeven prijzen zijn per fles en exclusief btw.

     

  • Overzicht catering PDF

De genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 14 dagen vóór afvaart.

Hostess, per uur € 35,50

  • tot 25 gasten, 1 host(ess)
  • 25 gasten en meer, 2 hostesses.
  • 50 gasten en meer, 3 hostesses.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen