Eten & drinken

De mogelijkheden

Hieronder ziet u een overzicht van ons aanbod. U vindt er ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kunt u aan boord van onze schepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving.

Wij zijn een bijzondere samenwerking aangegaan met topchef Peter Lute. Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

  • Ontvangst aan boord (alles huisgemaakt)

    Koffie en of thee met:
    Mini Muffins en brownies – € 4,50
    Petit Fours – € 5,95
    Huisgemaakt appelgebak, Citroen-cheesecake of Carrotcake – € 5,75

    Tot 40 personen keuze uit twee soorten
    Vanaf 40 personen keuze uit drie soorten
    vanaf 60 personen keuze uit vier soorten

    Koffie etagère
    Assortiment van huisgemaakte zoetigheden (twee per persoon):
    Mini muffins, kokosmakroon, Madeleine, , chocoladekoek, dadelkoek – € 6,50

  • Lunch

    Lunch mini’s – € 14,25
    Assortiment (vijf per persoon) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades.

    • Runder carpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
    • Huisgemaakte zalmsalade met drie kleuren paprika
    • Vitello Tonato, tonijnsalade met kalfsvlees
    • Rosbief met truffelmayonaise
    • Ei truffel salade
    • Kip en avocado
    • Oude kaas met truffelmayonaise
    • Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto

    Hollandse lunch – € 15,50

    • Mix van harde broodjes met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
    • Mais oerbroodsandwich met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
    • Donkerbruine oerbroodsandwich met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met bijpassende garnering
    • Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons

    Uitgebreide lunch – € 21,00

    • Assortiment (twee halve per persoon) van harde en zachte open belegde mini broodje met luxe beleg zoals carpaccio/pesto, vitello tonato, pittige kipsalade, tonijnsalade, fricandeau, Caprese
    • Italiaans twee kleuren brood met luxe beleg zoals rosbief/truffelmayonaise, ei truffel salade, oude kaas/tapenade, gezond, gerookte zalm etc.
    • Groene salade met kip, bacon, ei, diverse groenten, Parmezaanse kaas en dressing
    • Breekbrood met kruidenboter en humus
    • Verse fruitsalade

    Lunch buffet Belle – € 29,75

    Koud

    • Vitello Tonato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise en tonijnsalade
    • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pasta salade, Tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
    • Stokbrood en ciabatta’s
    • Kruidenboter en tapenade

    Warm

    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine tomaten schotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Soepen – € 5,00

    • Italiaanse tomatensoep (V)
    • Groentesoep (V)
    • Truffelsoep
    • Courgettesoep (V)
    • Pompoensoep (V)
    • Kippensoep
    • Aspergesoep (zomer)
    • Erwtensoep (winter)

    Inclusief stokbrood en kruidenboter

  • Luxe High Tea

    High Tea – € 23,50

    Hartig

    • Hard mini broodje carpaccio met truffelmayonaise en verse Parmezaanse kaas
    • Éénhaps wrap oude kaas met paprika en honing mosterd dressing / kip pesto
    • Mini sandwich met zalm
    • Bruschetta Italiano, tomatensalsa, rode ui en kappertjes
    • Tartelette gerookte zalm (warm)

    Zoet

    • Scones met clotted cream en jam
    • Assortiment macarons
    • Mini muffin
    • Mini brownie
    • Mini bosvruchten taartje
    • Chocolade truffels

     

  • Borrelgarnituren

    Tafelgarnituur (per persoon) – € 4,50

    • Gemengde noten
    • Belegen kaas
    • Chips van vergeten groenten

    Tapas Borrelplateau, 45 hapjes – € 69,00

    • Blini met mozzarella en serranoham
    • Lolly eenhapswrap huisgemaakte tonijnsalade
    • Pittig gehaktballetje (koud)
    • Spiesje groene olijven
    • Amuseglaasje gamba met antiboise

    Vegetarisch borrelplateau, 45 hapjes – € 69,00

    • Eenhapswrap met geitenkaas, walnoot, spinazie en honing
    • Korstbakje juisgemaakte olijventapenade met krokantje
    • Lolly van roomkaas met Japanse notencrunch
    • Crostini capresé, tomaat, pesto en buffelmozzarella
    • Naanbrood met hummus, biet, yoghurtcrème en rucola

    Plateau Mondriaan, 45 hapjes – € 74,50

    • Eetbare amuselepel met carpaccio, pesto en Parmezaanse kaas
    • Blini met gerookte zalm, citrus en kaviaar
    • Huisgemaakte humus met radijs en krokantje
    • Knapperige canapé met verse tonijn en wasabi
    • Éenhapswrap pittige kip met sriracha

    Plateau Vermeer, 45 hapjes – €74,50

    • Brioche met serrano ham en eendenlever
    • Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
    • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    • Naanbrood met brie, mint en aardbei
    • Éénhapswrap tonijnsalade met drie kleuren paprika en kappertjes

     

  • Buffetten

    Italiaans buffet – € 27,50 Koud

    • Carpaccio salade, Rundercarpaccio, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
    • Salade Caprese. Tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pesto
    • Raviolisalade met geitenkaas, walnoten, aceto balsamico en rucola
    • Vitello tonato, huisgemaakte tonijnsalade met kalfsvlees
    • Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter

    Warm

    • Traditionele Lasagne
    • Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
    • Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren

    Royal Buffet – € 27,50 Koud

    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraiche
    • Salade met geroosterde pompoen, zonnebloempitjes en gedroogde abrikozen
    • Aziatische salade met biefstukreepjes, tauge en paksoi
    • Stokbrood met kruidenboter

    Warm

    • Paella met groenten, kip en zeevruchten (ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
    • Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
    • Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
    • Roseval aardappeltjes uit de oven met haricots verts

    Frans Mediterraans buffet – € 27,50 Koud

    • Tonijnsalade met stukjes verse tonijn, haricots verts, rode ui, olijven aardappelen, en ei
    • Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven, en brie
    • Ceasar Salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas schilfers en traditionele dressing
    • Pasta salade. Tricolore pasta met gemarineerde kip, pesto en gegrilde groenten
    • Stokbrood en kruidenboter

    Warm

    • Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
    • Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
    • Vegetarische lasagne met brie
    • Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon

    Tapas buffet – € 27,50 Koud

    • Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
    • Koude tortilla van aardappel en courgette
    • Bruschetta met een tomatensalsa
    • Manchego kaas
    • Stukjes Spaanse worst en ham soorten
    • Olijven
    • Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli, tapenade

    Warm

    • Patatas Bravas, pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
    • Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
    • Polo con salsa, kip in pittige saus
    • Paddenstoelen in een knoflook olie

    Halal buffet – € 27,50 Koud

    • Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
    • Ceasar Salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas schilfers en traditionele dressing
    • Turks brood, kruidenboter, humus en baba ganoush

    Warm

    • Gebakken zalm met een saus van saffraan
    • Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
    • Gemarineerde kip met koriander en limoen
    • Aardappel gratin

    Oosters buffet – € 27,50 Warm

    • Stokjes kipsaté (drie per persoon)
    • Satésaus
    • Witte rijst
    • Bami Goreng
    • Gebakken Oosterse groenten met chilisaus

    Koud

    • Rendang
    • Kroepoek, drie kleuren
    • Atjar
    • Gebakken uitjes
    • Stokbrood en kruidenboter

    Stamppottenbuffet – € 27,50

    • Andijviestamppot
    • Stamppot Boerenkool
    • Hutspot
    • Huisgemaakte rundergehaktbal
    • Rookworst
    • Vleesjus
    • Kapucijners met spek
    • Piccalilly, zilveruitjes en mosterd

    Buffet Belle – € 29,50 Koud

    • Vitello Tonato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise en tonijnsalade
    • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pasta salade. Tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
    • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

    Warm

    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine tomaten schotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Biologisch buffet – € 32,50 Koud

    • Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesam dressing
    • Groene salade met gekookte pompoen blokjes, appel en aceto balsamico
    • Biologisch brood en kruidenboter

    Warm

    • Biologische kippendij met piri piri saus en drie kleuren paprika
    • Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
    • Gehaktballetjes in een tomaat aubergine saus
    • Witte rijst
    • Biologische groentemix

     

  • Bits & Bites diner

    Bits & Bites diner, per tien stuks – € 47,50

    Elke bite is per tien te bestellen

    • Bruschetta met huisgemaakte humus groenten krokantje
    • Bruschetta met rundercarpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
    • Omeletje met serranoham en spinazie
    • Italiaanse hartige muffin met pesto, mozzarella en tomaat
    • Mini sandwich met kip, avocado en radijs
    • Mini sandwich met gerookte zalm met komkommer en citrus
    • Mini pita broodje met ijsbergsla, beenham en mosterdmayonaise
    • Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui
    • Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
    • Pittige kip met brioche en piment mayonaise
    • Steak tartaar met gebakken kwartel ei en piment mayonaise
    • Gemarineerde Oosterse biefstuk gebakken in sesam
    • Yakatori met gekleurde kroepoek (twee stuks per persoon)
    • Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam (twee per persoon)
    • Witte chocolade mousse met bastogne crunch
    • Flan van framboos met witte chocolade vlokken

    Indien u een maaltijd vullend diner wenst raden wij u aan minimaal tien bits per persoon te bestellen

     

  • Barbecues

    Onze barbecues zijn alleen mogelijk op Stoomschip Succes

    Barbecue – € 31,00 

    • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
    • 100% Beefburger
    • Spies gemarineerde gamba’s

    Salades

    • Caesar Salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas schilfers en traditionele dressing
    • Tonijnsalade. Verse gegrilde tonijn, Tonijnsalade, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel, ei
    • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta, olijven

    Sauzen

    • Knoflook saus
    • Cocktail saus
    • Satésaus (warm)

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter, tapenade

    Barbecue extra – € 34,00 

    • Broodje mini hamburger met truffelmayonaise
    • Saté van gemarineerde kippendijen, twee per persoon
    • Spiesje met Oosterse gehaktballetjes
    • Zeeduivel omwikkelt met serrano ham
    • Vegetarische spies met paprika, ui, champignon en aardappel

    Salades

    • Caesar Salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas schilfers en traditionele dressing
    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Tomatensalade met rode ui, groene olijven, basilicum en mozzarella

    Sauzen

    • Knoflook saus
    • Satésaus (warm)
    • Truffelmayonaise
    • Saffraan saus
    • Honing mosterd saus

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter, tapenade

    Supplementen bij de barbecue

    • Spies van gamba’s, per persoon € 6,50
    • Spies van vegetarische balletjes, paprika en ui, per persoon € 5,50
    • Biefstuk, per persoon € 6,00
    • Spare Ribs, per persoon € 5,50
    • Varkenshaas medaillon, per persoon € 5,50
    • Merquez worstje (lam), per persoon € 5,00
    • Vispakketje met kabeljauw, tomaat en mozzarella, per persoon € 5,50
    • Halve Kreeft, per persoon € dagprijs

     

  • Diner by Lute (live cooking)

    Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

    Gerechten
    Steak tartaar – crostini – piccalilly mayonaise
    Kabeljauw ‘gerookt’ – komkommer marshmallow – avocado
    Tonijn – bulger – biet – kafirrlime – black kroepoek
    Ceviche van zeebaars – kimchi – rode quinoa – kruidenchips
    Salade van gamba – tomaat – krokante appel
    Avocado “flower” – soja wasabi schuim – rode grapefruit (vegetarisch)
    Eendenborst met asperges – noedels – pompoentoffee
    Poussin met linzen ‘Le Puy’ – rode mosterd
    Ossenhaas – truffel – eendenlever – Dauphine aardappel (supplement €7,50 p.p.)
    Gekonfijte eendenbout – hoisin – ui – paksoi
    Kalfsfilet rendang stijl – kimchi – kokos – krokante uitjes
    Kabeljauwfilet – wilde rijst – mousseline – witlof

    Dessert
    Tarte tatin met brownie, matcha cremeux en merengue
    Chocolade met gezouten karamel en mokkaschuim
    Creme brullee – Elstar – yoghurtcrunch
    Kaasplateaux met garnituren

    3 gangen live cooking vanaf € 69,00 per persoon
    4 gangen live cooking vanaf € 79,00 per persoon

    *De prijs is op basis van 20 personen. Bij minder gasten aan boord rekenen wij een toeslag van €25,00 per persoon. 

     

  • 3 gangen diners Oscar's

    Terwijl de boot door de grachten vaart krijgt u een menu kaart waaruit u een keuze kunt maken. Deze keuze wordt door de hostess doorgebeld naar het restaurant (Oscar’s) dat voor u aan de slag gaat. U hoeft dus niet voorafgaand aan de vaartocht de menukeuze bij uw gasten te verzamelen! Na verloop van tijd meert de schipper aan bij het restaurant en de chefs komen de gerechten aan boord brengen.

    Voorbeeld menu (de inhoud van het menu verandert met de seizoenen mee).

    Voorgerechten

    • Schaaldierencocktail, Zeeuwse mosselen en gerookte makreel met limoenmayonaise, avocado crème en pittige komkommersalade
    • Tamme eenden paté met zuurkoolsalade, gezouten croutons, zoetzuur en veenbessenconfituur
    • Vegetarische salade van gemengde bonen en groente brunoise met tzatziki en gepofte knoflook

    Hoofdgerechten

    • Geroosterde zeebaars en coquille met ovenaardappels, groene groentes en saus van schelpdieren
    • Licht gerookte en gebraden Schotse pepersteak met terrine van aardappel, boerenkool en spek met picalilly en jus
    • Paddenstoelen tortelloni met groene asperges, Parmezaan en truffelvinaigrette

    Desserts

    • Chocoladecakeje met mandarijnenmarmelade, speculaasroom en rood fruit
    • Selectie van rijpe kazen

    3 gangen diner a la carte – € 59,50 per persoon

    Wijnarrangement € 29,50 per persoon
    Bij het 3 gangen á la carte diner of het live cooking aan boord, adviseren wij om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement. Inclusief bruisend ontvangst.

     

  • Desserts

    Dessertbuffet  – € 8,00 Een assortiment (twee per persoon) van huisgemaakte desserts

    • Huisgemaakte brownie met walnoten
    • Witte chocolademousse met een chocoschots
    • Tiramisu
    • Mango taartje met merengue en mint
    • Hamgop met limonchello
    • Bosvruchten taartje met
    • Merengue en aardbei

    We maken het dessert buffet op met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.

    Kaasplankje – € 10,00

    • Drie verschillende soorten Franse Kazen (hard/zacht en blauw)
    • Notenbrood
    • Verse vijgen
    • Aceto balsamico
    • Walnoten
  • Uitgeserveerde diners

    Onze chef kok bereid heerlijk verse gerechten à la minute aan boord.

    3 gangen diner – € 66,00 per persoon
    4 gangen diner – € 68,00 per persoon
    5 gangen diner – € 80,00 per persoon

    Inclusief wit ingedekte tafels, mini broodjes (twee per persoon), olie, zout, peper, pesto aioli, kruidenboter, tapenade.

    Leuke extra – € 3,50
    Handamuse, een amuse gemaakt op de handen van uw gasten

    Menu

    Voorgerecht – Bordje Culinair
    Drie kleine voorgerechtjes op één bord geserveerd:

    • Tartaar van zalm, spicy mango, soja en wasabi mayonaise
    • Bonbon van gerookte rib-eye, aardappel, tomaat, paprika en koriander
    • Geitenkaas met avocado, courgette, px stroop en verse vijg

    Optionele vierde gang:
    Truffel Velouté

    Optionele vijfde gang:
    Gegrilde dorade, aubergine kaviaar met een saus van saffraan

    Hoofdgerechten:

    • Gebakken kabeljauw met risotto, drie kleuren paprika en antiboise of
    • Diamanthaas met schilaardappel, groene asperge, gepofte tomaat en een jus van rode wijn of
    • Ravioli met champignons en een saus van jonge bladspinazie

    Desserts – Petit grand dessert
    Drie luxe items op één bord geserveerd:

    • Bosvruchtentaartje met merengue en mint
    • Witte chocolademousse met Madeleine
    • Stukje brownie met walnoten

     

    Wijnarrangement € 29,50 per persoon
    Bij het 3 gangen á la carte diner of het live cooking aan boord, adviseren wij om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement. Inclusief bruisend ontvangst.

     

  • Consumpties aan boord

    Vrije bar*, per persoon
    Vrije bar, 1 uur € 10,00
    Vrije bar, 2 uur € 16,50
    Vrije bar, 3 uur € 20,00
    Vrije bar, 4 uur € 22,50
    * Op basis van nationaal assortiment.

    Dranken, per glas
    Espresso, koffie en thee € 2,35
    Cappuccino/ Latte macchiato € 2,75
    Irish koffie €9,00
    Warme chocolademelk € 2,75
    Frisdranken € 2,40
    Bier, vaasje van de tap € 2,40
    Radler/ alcohol vrij bier € 2,50
    Bockbier/ seizoensbier € 3,90
    Binnenlands gedistilleerd € 4,00
    Martini, sherry en port € 4,75
    Buitenlands gedistilleerd € 5,50
    Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack Daniels € 6,75
    Gemixte dranken (geserveerd in een longdrink glas) €9,00
    Gin Tonic (geserveerd in een longdrink glas) €11,50

     

  • Wijnkaart

    Huiswijnen
    Pinot Grigio (wit), Venetië € 24,00
    Domaine de Mont-Auriol Chardonnay (wit), Frankrijk € 24,00
    Primitivo Sangiovese (rood), Italië € 24,00
    Domaine de Montmarin (rosé), Frankrijk € 24,00

    Prosecco
    Prosecco Superiore Bepin de Eto,Italië € 32,50

    Champagne
    Champagne Pascal Deviliers brut € 59,50

    Witte wijnen
    Godello/Treixadura, Priorato Razamonde Alter blanco € 35,00
    Pouilly Fuissé Chardonnay Nadine Ferrand (Bourgogne) € 45,00
    Sancerre Tinel-Blondelet € 42,50
    Meursault 1e Cru “les Caillerets” F.+ L. Pillot (Bourgogne) € 69,00

    Rode wijnen
    Bourgogne Pinot Noir F. + L. Pillot, Bourgogne € 37,50
    Chateau la Croix Fourney Saint Emilion Grand Cru, Bordeaux € 42,50
    Barolo DOCG 4 Vigne Cascina Adelaide € 75,00

    Kurkengeld
    Wijn (rood/wit of rosé), per fles € 12,50
    Prosecco, per fles € 17,50
    Méthode champenoise, per fles € 17,50
    Champagne, per fles € 22,50

    *de hierboven weergegeven prijzen zijn per fles en exclusief BTW.

     

  • Overzicht catering PDF

De genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief BTW.

Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 14 dagen vóór afvaart.

Hostess, per uur € 33,50

  • tot 25 gasten, 1 host(ess)
  • 25 gasten en meer, 2 hostesses.
  • 50 gasten en meer, 3 hostesses.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen