Eten & drinken

De mogelijkheden

Hieronder ziet u een overzicht van ons aanbod. U vindt er ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kunt u aan boord van onze schepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving.

Wij zijn een bijzondere samenwerking aangegaan met topchef Peter Lute. Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

  • Ontvangst aan boord (alles huisgemaakt)

    Koffie of thee met:
    Mini muffin en brownie – € 4,95
    Petit Fours – € 5,95
    Gepersonaliseerde Petit Fours – € 6,75
    Huisgemaakte appelgebak, citroen-cheesecake of carrotcake – € 5,75

    Koffie etagère
    Assortiment van huisgemaakte zoetigheden (twee per persoon):
    Mini muffin, kokosmakroon, madeleine, chocoladekoek en dadelkoek – € 6,50

  • Lunch

    Lunch mini’s – € 16,00
    Assortiment (vijf per persoon) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades.

    • Rundercarpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
    • Huisgemaakte zalmsalade met drie kleuren paprika
    • Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
    • Rosbief met truffelmayonaise
    • Truffel-eiersalade
    • Kip en avocado
    • Oude kaas met truffelmayonaise
    • Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto

    Hollandse lunch – € 17,50
    Een mix van harde broodjes, mais en donkerbruine oerbroodsandwiches geserveerd met divers Hollands beleg met bijpassende garnering zoals:

    • Rosbief, jonge kaas, eiersalade en boerenham
    • Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons

    Uitgebreide lunch – € 21,00
    Assortiment van harde en zachte belegde mini broodjes (twee per persoon) met luxe beleg zoals:

    • Rundercarpaccio met pesto, vitello tonnato, pittige kipsalade, tonijnsalade, fricandeau en caprese

    Italiaans twee kleuren brood met luxe beleg zoals:

    • Rosbief met truffelmayonaise, truffel-eiersalade, oude kaas tapenade, gezond en gerookte zalm
    • Groene salade met kip, bacon, ei, diverse groenten, Parmezaanse kaas en dressing
    • Breekbrood met kruidenboter en humus
    • Verse fruitsalade

    Lunch buffet Belle – € 29,50

    Koud

    • Vitello Tonnato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
    • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pastasalade, tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
    • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

    Warm

    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Soepen – € 5,00

    • Italiaanse tomatensoep (V)
    • Groentesoep (V)
    • Truffelsoep
    • Courgettesoep (V)
    • Pompoensoep (V)
    • Kippensoep
    • Aspergesoep (zomer)
    • Erwtensoep (winter)

    Inclusief stokbrood en kruidenboter

  • Luxe High Tea

    High Tea – € 24,50

    Hartig

    • Hard mini broodje oude kaas met paprika en honing mosterddressing
    • Éénhaps wrap carpaccio met truffelmayonaise en verse Parmezaanse kaas
    • Éénhaps wrap kip pesto
    • Mini sandwich met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
    • Bruschetta Italiano, tomatensalsa, rode ui en kappertjes
    • Tartelette Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto  (warm)

    Zoet

    • Scones met clotted cream en jam
    • Assortiment macarons
    • Mini muffin
    • Mini brownie
    • Mini bosvruchten taartje
    • Chocolade truffels

    Thee is inbegrepen bij deze luxe High Tea

  • Borrelgarnituren

    Tafelgarnituur (per persoon) – € 4,50

    • Gemengde noten
    • Belegen kaas
    • Chips van vergeten groenten

    Tapas Borrelplateau, 45 hapjes – € 69,00

    • Blini met mozzarella en serranoham
    • Lolly éénhaps wrap huisgemaakte tonijnsalade
    • Pittig gehaktballetje (koud)
    • Spiesje groene olijven
    • Amuseglaasje gamba met antiboise

    Vegetarisch borrelplateau, 45 hapjes – € 69,00

    • Eénhaps wrap met geitenkaas, walnoot, spinazie en honing
    • Korstbakje juisgemaakte olijventapenade met krokantje
    • Lolly van roomkaas met Japanse notencrunch
    • Crostini caprese, tomaat, pesto en buffelmozzarella
    • Naanbrood met hummus, biet, yoghurtcrème en rucola

    Luxe plateau Mondriaan, 45 hapjes – € 79,50

    • Eetbare amuselepel met carpaccio, pesto en Parmezaanse kaas
    • Blini met gerookte zalm, citrus en kaviaar
    • Huisgemaakte hummus met radijs en krokantje
    • Knapperige canapé met verse tonijn en wasabi
    • Eénhaps wrap pittige kip met sriracha

    Luxe plateau Vermeer, 45 hapjes – €79,50

    • Brioche met serranoham en eendenlever
    • Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
    • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    • Naanbrood met brie, mint en aardbei
    • Eénhaps wrap tonijnsalade met drie kleuren paprika en kappertjes

     

  • Bits & Bites diner

    Bits & Bites diner, per tien stuks – € 47,50

    Koud
    Mini pita broodje met ijsbergsla, beenham en mosterdmayonaise
    Mini pita huisgemaakte tapenade en gegrilde groente (v)
    Mini focaccia oude kaas, pesto, zongedroogde tomaat (v)
    Bruschetta met huisgemaakte humus groenten krokantje (v)
    Bruschetta brie, mint en aardbei (v)
    Bruschetta rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
    Mini sandwich met kip, avocado en radijs
    Mini sandwich met gerookte zalm, komkommer en citrus
    Italiaanse hartige muffin met mozzarella, pesto en tomaat (v)
    Omeletje met serranoham en spinazie
    Vitello Tonnato: bestaat uit kalfsvlees met tonijnsaus
    Crostini met spinazie, blauwe kaas, peer en walnoot (v)
    Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui (v)
    Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
    Pittige kip met brioche en piment mayonaise
    Steak tartaar met gebakken kwartelei en piment mayonaise
    Gemarineerde Oosterse biefstuk gebakken in sesam

    Warm
    Seizoenssoepje (v)
    Pittige paprikasoep (v)
    Falafel balletjes (v) (twee per persoon)
    Yakitori met gekleurde kroepoek (twee per persoon)
    Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam (twee per persoon)
    Kipsaté met satésaus en stokbrood (twee per persoon)

    Dessert
    Witte chocolade mousse met Bastogne crunch
    Flan van framboos met witte chocolade vlokken
    Brownie met walnoten en aardbei
    Mousse van Tiramisu

    * Indien u een maaltijd vullend Bits & Bites diner wenst, raden wij u aan minimaal tien hapjes per persoon te bestellen.

     

  • Buffetten

    Italiaans buffet – € 28,50

    Koud

    • Rundercarpaccio salade, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
    • Salade Caprese, tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pesto
    • Raviolisalade met geitenkaas, walnoten, aceto balsamico en rucola
    • Vitello tonnato, huisgemaakte tonijnsalade met kalfsvlees
    • Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter

    Warm

    • Traditionele Lasagne
    • Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
    • Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren

    Royal Buffet – € 28,50

    Koud

    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraiche
    • Salade met geroosterde pompoen, zonnebloempitjes en gedroogde abrikozen
    • Aziatische salade met biefstukreepjes, tauge en paksoi
    • Stokbrood met kruidenboter

    Warm

    • Paella met groenten, kip en zeevruchten (ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
    • Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
    • Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
    • Roseval aardappeltjes uit de oven met haricots verts

    Frans Mediterraans buffet – € 28,50

    Koud

    • Tonijnsalade, haricots verts, rode ui, olijven aardappelen, en ei
    • Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven, en brie
    • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Pastasalade, tricolore pasta met gemarineerde kip, pesto en gegrilde groenten
    • Stokbrood en kruidenboter

    Warm

    • Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
    • Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
    • Vegetarische lasagne met brie
    • Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon

    Tapas buffet – € 28,50

    Koud

    • Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
    • Koude tortilla van aardappel en courgette
    • Bruschetta met een tomatensalsa
    • Manchego kaas
    • Stukjes Spaanse worst en ham soorten
    • Olijven
    • Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli en tapenade

    Warm

    • Patatas Bravas, pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
    • Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
    • Polo con salsa, kip in pittige saus
    • Paddenstoelen in een knoflook olie

    Halal buffet – € 28,50

    Koud

    • Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
    • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Turks brood, kruidenboter, hummus en baba ganoush

    Warm

    • Gebakken zalm met een saus van saffraan
    • Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
    • Gemarineerde kip met koriander en limoen
    • Aardappelgratin

    Oosters buffet – € 28,50

    Warm

    • Stokjes kipsaté (drie per persoon)
    • Satésaus
    • Witte rijst
    • Bami Goreng
    • Gebakken Oosterse groenten met chilisaus
    • Rendang

    Koud

    • Kroepoek, drie kleuren
    • Atjar
    • Gebakken uitjes
    • Stokbrood en kruidenboter

    Buffet Belle – € 29,50

    Koud

    • Vitello Tonnato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
    • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pastasalade, tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
    • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

    Warm

    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Biologisch buffet – € 32,50

    Koud

    • Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesam dressing
    • Groene salade met gekookte pompoenblokjes, appel en aceto balsamico
    • Biologisch brood en kruidenboter

    Warm

    • Biologische kippendij met piri piri saus en drie kleuren paprika
    • Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
    • Gehaktballetjes in een tomaten-auberginesaus
    • Witte rijst
    • Biologische groentemix

     

  • Barbecues

    Aan boord van het Stoomschip Succes

    Barbecue – € 31,00 

    • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
    • 100% Beefburger
    • Spies gemarineerde gamba’s

    Salades

    • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Tonijnsalade met verse gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
    • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven

    Sauzen

    • Knoflooksaus
    • Cocktailsaus
    • Satésaus (warm)

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade

    Barbecue extra – € 34,00 

    • Broodje mini hamburger met truffelmayonaise
    • Saté van gemarineerde kippendijen, twee per persoon
    • Spiesje met Oosterse gehaktballetjes
    • Zeeduivel omwikkelt met serranoham
    • Vegetarische spies met paprika, ui, champignon en aardappel

    Salades

    • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Tomatensalade met rode ui, groene olijven, basilicum en mozzarella

    Sauzen

    • Knoflooksaus
    • Satésaus (warm)
    • Truffelmayonaise
    • Saffraan saus
    • Honing mosterdsaus

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade

     

    Aan boord van lemsteraak Grote Jager

    Barbecue – € 27,50 

    • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
    • 100% Beefburger
    • Spies gemarineerde gamba’s

    Salades

    • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
    • Tonijnsalade met verse gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
    • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven

    Sauzen

    • Knoflooksaus
    • Cocktailsaus
    • Satésaus (warm)

    Bijgerechten

    • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade

     

    Supplementen bij de barbecue

    • Spies van gamba’s, per persoon € 6,50
    • Spies van vegetarische balletjes, paprika en ui, per persoon € 5,50
    • Biefstuk, per persoon € 6,00
    • Spareribs, per persoon € 5,50
    • Varkenshaas medaillon, per persoon € 5,50
    • Merquez worstje (lam), per persoon € 5,00
    • Vispakketje met kabeljauw, tomaat en mozzarella, per persoon € 5,50
    • Halve Kreeft, per persoon € dagprijs
  • Diner by Lute (live cooking)

    Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

    Gerechten
    Steak tartaar – crostini – piccalilly mayonaise
    Kabeljauw ‘gerookt’ – komkommer marshmallow – avocado
    Tonijn – bulger – biet – kafirrlime – black kroepoek
    Ceviche van zeebaars – kimchi – rode quinoa – kruidenchips
    Salade van gamba – tomaat – krokante appel
    Avocado “flower” – soja wasabi schuim – rode grapefruit (vegetarisch)
    Eendenborst met asperges – noedels – pompoentoffee
    Poussin met linzen ‘Le Puy’ – rode mosterd
    Ossenhaas – truffel – eendenlever – Dauphine aardappel (supplement €7,50 p.p.)
    Gekonfijte eendenbout – hoisin – ui – paksoi
    Kalfsfilet rendang stijl – kimchi – kokos – krokante uitjes
    Kabeljauwfilet – wilde rijst – mousseline – witlof

    Dessert
    Tarte tatin met brownie, matcha cremeux en merengue
    Chocolade met gezouten karamel en mokkaschuim
    Creme brullee – Elstar – yoghurtcrunch
    Kaasplateaux met garnituren

    3 gangen live cooking vanaf € 69,00 per persoon
    4 gangen live cooking vanaf € 79,00 per persoon

    *De prijs is op basis van 20 personen. Bij minder gasten aan boord rekenen wij een toeslag van €25,00 per persoon. 

     

  • 3 gangen diners Oscar's

    Terwijl de boot door de grachten vaart krijgt u een menu kaart waaruit u een keuze kunt maken. Deze keuze wordt door de hostess doorgebeld naar het restaurant (Oscar’s) dat voor u aan de slag gaat. U hoeft dus niet voorafgaand aan de vaartocht de menukeuze bij uw gasten te verzamelen! Na verloop van tijd meert de schipper aan bij het restaurant en de chefs komen de gerechten aan boord brengen.

    Voorbeeld menu (de inhoud van het menu verandert met de seizoenen mee).

    Voorgerechten

    • In Gin & Tonic gepekelde zalm met dille & cream cheese, haringkaviaar, bergamot-mayonaise en zwarte peper
    • Salade van gekonfijte ‘Peking style’ eendenbout met sinaasappelmarmelade, zoetzuur van rode peper, hoisin saus en krokant pannenkoekje
    • Huisgemaakte mini focaccia met rozemarijn & zeezout, gegrilde groentes, vegan kruidenhangop en gerookte tomatencompote

    Hoofdgerechten

    • Krokant gebakken zeebaars met schaaldieren ravioli, licht gebonden kreeftenbisque, pesto van Reypenaer en rucola, geserveerd met verse kruidensla
    • Vietnamese beef pho, zacht gegaarde flank steak met Aziatische groentes, runder dumpling, noedels en huisgemaakte runderbouillon
    • Gefrituurde risotto Arancini met truffel en Parmezaanse kaas, groene asperges, gegrilde artisjok en aioli

    Desserts

    • Citroen cheesecake & panna cotta van witte chocolade en frambozen
    • Selectie van Hollandse kazen met vijgenbrood, walnoten, druiven en appelstroop

    3 gangen diner a la carte – € 59,50 per persoon
    4 gangen diner a la carte – € 72,25 per persoon

    Wijnarrangement € 29,50 per persoon
    Bij het 3 gangen á la carte diner of het live cooking aan boord, adviseren wij om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement. Inclusief bruisend ontvangst.

     

  • Desserts

    Dessertbuffet  – € 8,90
    Een assortiment (twee per persoon) van huisgemaakte desserts

    • Huisgemaakte brownie met walnoten
    • Witte chocolademousse met een chocoschots
    • Tiramisu
    • Mango taartje met merengue en mint
    • Hangop met limoncello
    • Bosvruchten taartje met merengue en aardbei

    We maken het dessert buffet op met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.

    Kaasplankje – € 10,00

    • Drie verschillende soorten Franse Kazen (hard/zacht en blauw)
    • Notenbrood
    • Verse vijgen
    • Aceto balsamico
    • Walnoten
  • Consumpties aan boord

    Vrije bar*, per persoon
    Vrije bar, 1 uur € 12,50
    Vrije bar, 2 uur € 20,00
    Vrije bar, 3 uur € 22,50
    Vrije bar, 4 uur € 25,50
    Vrije bar, 5 uur € 30,50
    * Op basis van nationaal assortiment.

    Dranken, per glas
    Koffie en thee € 2,35
    Espresso€ 2,35
    Cappuccino € 2,75
    Latte macchiato € 2,75
    Irish koffie €9,00
    Warme chocolademelk € 2,75
    Frisdranken € 2,50
    Bier, vaasje van de tap € 2,60
    Radler € 2,50
    Alcohol vrij bier € 2,50
    Bockbier/ seizoensbier € 4,20
    Binnenlands gedistilleerd € 4,00
    Martini, sherry en port € 4,75
    Buitenlands gedistilleerd € 5,50
    Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack Daniels € 6,75
    Gemixte dranken (geserveerd in een longdrink glas) €9,00
    Gin Tonic (geserveerd in een longdrink glas) €11,50

     

  • Wijnkaart

    Huiswijnen
    Pinot Grigio (wit), Venetië € 24,50
    Domaine de Mont-Auriol Chardonnay (wit), Frankrijk € 24,50
    Primitivo Sangiovese (rood), Italië € 24,50
    Domaine de Montmarin (rosé), Frankrijk € 24,50

    Prosecco
    Prosecco Superiore Bepin de Eto,Italië € 32,95

    Champagne
    Champagne Pascal Deviliers brut € 59,95

    Witte wijnen
    Godello/Treixadura, Priorato Razamonde Alter blanco € 35,00
    Pouilly Fuissé Chardonnay Nadine Ferrand (Bourgogne) € 45,00
    Sancerre Tinel-Blondelet € 42,50
    Meursault 1e Cru “les Caillerets” F.+ L. Pillot (Bourgogne) € 69,00

    Rode wijnen
    Bourgogne Pinot Noir F. + L. Pillot, Bourgogne € 37,50
    Chateau la Croix Fourney Saint Emilion Grand Cru, Bordeaux € 42,50
    Barolo DOCG 4 Vigne Cascina Adelaide € 75,00

    Kurkengeld
    Wijn, per fles € 15,00
    Prosecco, per fles € 20,00
    Méthode champenoise, per fles € 20,00
    Champagne, per fles € 25,00

    *de hierboven weergegeven prijzen zijn per fles en exclusief btw.

     

  • Overzicht catering PDF

De genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 14 dagen vóór afvaart.

Hostess, per uur € 34,50

  • tot 25 gasten, 1 host(ess)
  • 25 gasten en meer, 2 hostesses.
  • 50 gasten en meer, 3 hostesses.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen