Salonboot Amsterdam

Stap aan boord van een van onze luxe salonboten en geniet van de historische grachtenpanden, de sfeervolle bruggen en de levendige atmosfeer van Amsterdam. Onze salonboten bieden een intieme en luxe setting, perfect voor elke gelegenheid die vraagt om stijl en klasse. Boek een salonboot Amsterdam vanaf 4 personen voor € 675,–
Lees meer

Waarom een salonboot Amsterdam?

Of je nu een romantische cruise plant, een verfijnde bruiloft op het water wilt vieren of juist een gezellige zakenreis wilt maken, dan staat Rederij Belle altijd klaar om jouw wensen tegemoet te komen. Daarnaast staat onze ervaren bemanning altijd klaar en zorgt voor een naadloze ervaring, terwijl jij gewoon lekker geniet van het panoramische uitzicht op de grachten en de iconische bezienswaardigheden van Amsterdam en omstreken. Onze salonboten bieden een intieme en luxe setting, perfect voor elke gelegenheid die vraagt om stijl en klasse en onvergetelijke ervaringen.

Varen in Amsterdam

Vaarroutes salonboot Amsterdam

Amsterdam is een veelzijdige stad en daarom zijn er dan ook veel verschillende routes te varen door deze stad. Zo kunt u een rondvaart in Amsterdam maken door de Wallen en door de altijd drukke Prinsengracht of kiezen voor een juist wat rustigere rondvaart langs locaties zoals bijvoorbeeld de haveneilanden, de Amstel en de Oostelijke Singelgracht.

De route die we varen is helemaal naar wens samen te stellen en is mede afhankelijk van de plek waar u op- en af wilt stappen. U kunt bij ons zelfs een uitvaart per boot bestellen. Maar, wilt u daar liever niet over na moeten denken, dan hebben we voor u drie mooie routes samengesteld waarbij u langs de mooiste highlights van Amsterdam vaart: Burgwallen, Grachtengordel en Oude en nieuwe havens.

salonboot amsterdam
Voor ieder wat wils

Arrangementen salonboot Amsterdam

Zakelijk varen salonboot Amsterdam

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Combineer de Amsterdamse grachtengordel met een van onze luxe salonboten en u heeft…

Privéfeest salonboot Amsterdam

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kies dan ook voor een bijzondere locatie. De grachten van Amsterdam vormen een schitterend decor voor uw verjaardag, jubileum…

Rondvaart door het centrum van Amsterdam

Onze rondvaarttochten leiden u onder andere door de Amsterdamse grachten. Een vaartocht met onze volledig gerestaureerde salonboot Adeline of onze kleinere Emma brengt u terug in de sfeer van de Gouden Eeuw. Zij kunnen door bijna alle grachten in het centrum van Amsterdam varen en tijdens de vaartocht vindt u de rijke historie van Amsterdam terug in de vele herenhuizen en oude pakhuizen aan de grachten en vaarten. En, desgewenst kunnen wij een gids voor u inhuren die u een uitgebreide uitleg over Amsterdam kan geven.

Kies een salonboot Amsterdam

Kies voor Rederij Belle en ervaar de perfecte mix van traditie en hedendaagse luxe aan boord van een salonboot Amsterdam. Bij Rederij Belle zijn er vier salonboten waar op kan worden gevaren, dus ben je op zoek naar een salonboot Amsterdam, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Laat ons uw vaartocht op maat maken waarbij we elk detail afstemmen op uw specifieke wensen. Dus, stap aan boord en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door de grachten van Amsterdam. 

Salonboot

v.a. €695

Tot 20 personen
Amsterdam, Amstel

Salonboot

v.a. €975

Tot 30 personen
Amsterdam, Amstel

Salonboot

v.a. €1450

Tot 60 personen
Amsterdam, Amstel

Salonboot

v.a. €1550

Tot 70 personen
Amsterdam, Amstel en vecht

Boek een salonboot Amsterdam

Het boeken van een salonboot kan vanaf 4 personen. Geef jouw wensen aan bij het aanvraagformulier en wij gaan kijken naar de mogelijkheden voor jouw perfecte tocht op maat.

Direct meer weten of een specifieke vraag?