Swingen op de grachten van Amsterdam

Swingend door de grachten van Amsterdam

Zin in een bijzonder feestje voor uw medewerkers? Reserveer een bijzondere feestzaal: een van onze luxe salonboten. Lach, leef, dans en drink (een beetje), terwijl de boot de mooiste plekjes van Amsterdam aandoet.

Vier uw eigen feestje

Bij een goed feest hoort dat er gedanst en gezongen wordt. Hoe leuk is het om dat varend door de mooie grachten van Amsterdam te doen? Aan boord van uw eigen salonboot?
Laat ons van uw feest een swingende avond maken. De sfeervolle verlichting en de intieme ambiance completeren de feestvreugde. De muziek (DJ of live) speelt, er is ruimte om te dansen. Wie dat niet wil, vindt een plekje aan een van de tafeltjes rond de dansvloer. Een topavond voor iedereen!

Laatste ronde?

Gewoonlijk start dit swingende arrangement rond 20.00 uur met een feestelijke ontvangst aan boord. Iets eerder of later kan ook. En net zo kunnen we in overleg bepalen wanneer het tijd is om de muziek te stoppen en weer van boord te gaan.

Er kan gedanst worden

Hoe ziet zo’n avond ‘swingend door de grachten van Amsterdam’ er uit? Bijvoorbeeld zo.

  • 20:00 uur
    Ontvangst aan boord van een van onze luxe salonboten die ligt afgemeerd in het centrum van Amsterdam, of op een andere, door u uitgekozen locatie. Er is een welkomstdrankje en zodra het hele gezelschap compleet is, kan het feest beginnen.
  • 20:30 uur
    U vaart door de mooie grachten van Amsterdam, wij serveren drankjes en diverse borrelhapjes. De DJ draait verzoeknummers. Wilt u misschien een live zanger of zangeres aan boord? Wij weten er wel een paar! Hoe dan ook: er kan gedanst worden.
  • 23:30 uur
    Einde van een gezellige en geslaagde avond. U bent weer terug op de plek van inscheping.

 

Prijzen

Dit swingende arrangement is te boeken vanaf € 99,- per persoon. De prijs is uiteraard afhankelijk van de groepsgrootte. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe lager de prijs. Bovendien zijn er nog tal van extra’s mogelijk, zoals een champagnetoast en een (kort) uitstapje op de vaste wal.

 

Bubbels aan boord
lunch aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!