Swingen op de grachten van Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Swingend door de grachten van Amsterdam

Zin in een bijzonder feestje voor uw medewerkers? Reserveer een bijzondere feestzaal: een van onze luxe salonboten. Lach, leef, dans en drink (een beetje), terwijl de boot de mooiste plekjes van Amsterdam aandoet.

Vier uw eigen feestje

Bij een goed feest hoort dat er gedanst en gezongen wordt. Hoe leuk is het om dat varend door de mooie grachten van Amsterdam te doen? Aan boord van uw eigen salonboot?
Laat ons van uw feest een swingende avond maken. De sfeervolle verlichting en de intieme ambiance completeren de feestvreugde. De muziek (DJ of live) speelt, er is ruimte om te dansen. Wie dat niet wil, vindt een plekje aan een van de tafeltjes rond de dansvloer. Een topavond voor iedereen!

Laatste ronde?

Gewoonlijk start dit swingende arrangement rond 20.00 uur met een feestelijke ontvangst aan boord. Iets eerder of later kan ook. En net zo kunnen we in overleg bepalen wanneer het tijd is om de muziek te stoppen en weer van boord te gaan.

Er kan gedanst worden

Hoe ziet zo’n avond ‘swingend door de grachten van Amsterdam’ er uit? Bijvoorbeeld zo.

  • 20:00 uur
    Ontvangst aan boord van een van onze luxe salonboten die ligt afgemeerd in het centrum van Amsterdam, of op een andere, door u uitgekozen locatie. Er is een welkomstdrankje en zodra het hele gezelschap compleet is, kan het feest beginnen.
  • 20:30 uur
    U vaart door de mooie grachten van Amsterdam, wij serveren drankjes en diverse borrelhapjes. De DJ draait verzoeknummers. Wilt u misschien een live zanger of zangeres aan boord? Wij weten er wel een paar! Hoe dan ook: er kan gedanst worden.
  • 23:30 uur
    Einde van een gezellige en geslaagde avond. U bent weer terug op de plek van inscheping.
partyboot amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?