Emma

Een klassiek schip voorzien van een strakke, high-end inrichting en styling.

Type schip

Salonboot

Prijs

v.a. €675

Aantal personen

Tot 20 personen

Vaargebied

Amsterdam, Amstel en de Vecht

Duurzaam

Vaart 100% elektrisch

Muziek

Muziekinstallatie & microfoon

Faciliteiten

Toilet & Verwarming door warmte panelen

Exterieur

Schuifdak

Salonboot

Emma

Deze prachtige salonboot is de kleinste salonboot van Rederij Belle. Zij is in 1913 gebouwd bij scheepswerf Tiebout aan de Amstel. Enkele jaren geleden is de salonboot volledig gerestaureerd met de luxe en grandeur van de jaren ’20. Glanzend mahonie hout, geslepen glas en originele Art Deco-details sieren het interieur. 

De kuiptent kan geheel open, evenals het zonnedak en biedt ruimte aan 10 tot 20 personen. In april 2011 werd de salonboot door Rederij Belle in gebruik genomen en gedoopt tot ‘Emma’. Inmiddels is zij volledig elektrisch gemaakt en vaart fluisterstil en volledig emissievrij.

salonboot emma

Amstel & de Vecht

Vaartocht met de Emma

Met onze Emma kunt u een prachtige vaartocht maken over de Amstel en de Amsterdamse grachten. Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van warmte panelen. 

De Emma biedt u een intieme omgeving voor uw trouwfeest op een bootbedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Emma altijd goed!

Voor ieder wat wils

Luxe bootarrangementen

Zakelijk varen in stijl

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Kies voor de Amsterdamse grachtengordel of een landschap van groen en blauw aan de Vecht. We stellen graag met u de beste en mooiste vaarroute samen.

Een privéfeest op een boot

Maak uw feestelijke bijeenkomst extra feestelijk, met een boottocht in Amsterdam of aan de Vecht. Of u nu kiest voor een feest in de ochtend, een middag of avond: Wij letten er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Trouwen op een boot

We maken van trouwen op een boot een echte belevenis. Op de Amsterdamse grachten of aan de Vecht: veel romantischer kan uw trouwdag niet worden. Een perfecte receptie of een feestje met DJ. Champagne? Taart? Live muziek?

Amsterdam & de Vecht

Opstapplaatsen

De Emma heeft diverse opstapplaatsen in Amsterdam, aan de Vecht, de Amstel en omliggende wateren. Wáár u precies opstapt, dat bepaalt u vooraf in overleg met onze reserveringsmedewerkers. Ook is het mogelijk om op een andere plek af te stappen dan waar u heeft opgestapt. Het voordeel daarvan is dat u een groter gebied kunt bevaren en de route niet twee keer aflegt. U moet dan wel alternatief vervoer naar de opstapplaats hebben. Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen.

Luxe bootarrangementen voor speciale gelegenheden

Vaartocht door Amsterdam, over de Amstel of de Vecht

Onze salonboot Dame van Amstel vaart zowel door Amsterdam als op de Amstel en de Vecht: twee schitterende rivieren met een heel eigen karakter. Op de Vecht vaart u langs talloze buitenhuizen en kleine kastelen, vaak omgeven door de weelderigste tuinen met uitbundige hortensia’s. U passeert kleine theekoepeltjes, schattige bruggetjes en de mooiste dorpjes.

De rivier de Amstel stroomt tussen Amsterdam en Uithoorn. Nog in Amsterdam leidt de vaartocht langs highlights van de stad, zoals de Magere Brug en theater Carré. Verder weg de Amstel op vaart u langs de pittoreske plaatsjes Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel. De rivier ligt hier relatief hoog, waardoor u als het ware ‘hoger vaart’ dan de omliggende weilanden en boerderijen. Dat alleen al is een unieke belevenis.

Vaarroutes

Naast de grachten van Amsterdam zijn er meerdere mooie routes, zoals Breukelen – Loosdrecht, Breukelen – Oud-Zuilen, Muiden – Vreeland en Uithoorn – Amsterdam. Kijk even waar de vaarroutes in Amsterdam de vaarroutes op de Vecht en de vaarroutes op de Amstel u brengen.

Dineren met 20 personen

De salonboot Emma kan maximaal 20 personen vervoeren. U kunt met uw gezelschap uitgebreid aan tafel dineren.

Bruiloft aan boord

De Vecht staat bekend om zijn romantiek. De vele mooie trouwlocaties aan de oevers van de Vecht zijn daar het bewijs van. In de meest gemeentes waar de Vecht door stroomt, kunt u met de ambtenaar aan boord van ons schip trouwen.

emma

Schoonheid zit van buiten én binnen

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Emma zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u een middagtocht met een High Tea maken of een mooie avond over De amsterdamse grachten of de Amstel. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running diner langs uitstekende restaurants in de Amsterdamse grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet, mogelijkheden volop!

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Emma? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Emma (tot 20 personen)

Thuishaven:
Vaargebied:
Amsterdam
Amsterdam, Amstel en Vecht

Eerste 2 uur
Ieder volgend uur
Bediening per uur
Overvaarkosten per uur

€ 675,00
€ 250,00
€ 37,50
€95,00

Faciliteiten

  • Vaart 100% elektrisch
  • Muziekinstallatie & microfoon
  • Toilet & Verwarming door warmte panelen
  • Schuifdak

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening. Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u op ons cateringoverzicht.

Direct meer weten of een specifieke vraag?