Uitvaart per boot in Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Uitvaart per boot

Op het water is alles anders. Een uitvaart per boot in Amsterdam wordt een speciale gebeurtenis. Het verstrooien van as wordt een plechtig ritueel. U bent van harte welkom op een van onze luxe salonboten.

Bekijk onze website

Herdenken in een mooie ambiance

Een uitvaart met een boot in Amsterdam stelt u in de gelegenheid om de overledene met familie en vrienden naar de laatste rustplaats te begeleiden. De rust van het water heeft een ontspannende werking en schept een bijzondere sfeer.

U kunt deze uitvaart met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij hebben reeds meer van deze vaartochten georganiseerd en zorgen er in overleg met de begrafenisondernemer voor dat alles is orde is voor een bijzonder afscheid van uw dierbare.

Voorwaarde voor een uitvaart met een boot is uiteraard dat er in de nabijheid van de begraafplaats aangemeerd kan worden, zodat zowel de kist als de passagiers goed van boord kunnen gaan. Enkele voorbeelden van begraafplaatsen waarbij de mogelijk is:

– Begraafplaats Zorgvlied Amsterdam
– Begraafplaats De Nieuwe Noorder Amsterdam
– Begraafplaats Oud-Zuilen

Mocht u een andere begraafplaats in gedachte hebben neem dan even contact met ons op. Wij proberen u te helpen waar nodig.

Catering in besloten kring

Net als bij een ‘traditionele uitvaart’ kunnen wij aan boord diverse vormen van catering voor u verzorgen. Bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en huisgemaakte lekkernijen en na afloop van de begrafenis een lunch of borrel. Ook speciale wensen maken wij graag voor u in orde.

As verstrooien in kleine kring op een boot

Steeds vaker kiezen nabestaande er voor om de as van de overledene op het water te verstrooien. Op onze salonboten is dat uiteraard ook mogelijk. We maken de vaartocht in besloten kring en u bepaalt de plek en het moment van de verstrooiing.

Het verstrooien van as per boot kan in principe plaats vinden op elk stuk openbaar water, of het nu het Markermeer, het IJ, de Amstel, de Vecht of een van de Amsterdamse grachten is. Formeel dient u de verstrooiing wel te melden. Wij kunnen u daarbij helpen.

Voor elk gezelschap

Onze salonboten hebben een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 personen. Ook bij grote gezelschappen kunnen wij u dus goed van dienst zijn. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart met een boot? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons even.

Direct meer weten of een specifieke vraag?