Trouwen op een boot

Aan boord het ja-woord geven

Trouwen aan boord

Trouwen op het water

Een prachtige salonboot op rimpelloos water, onder een stralend blauwe lucht: dat is wel een heel bijzondere plek om elkaar diep in de ogen te kijken en het ja-woord te geven. Maar als op een boot gaat trouwen, kan er eigenlijk nog veel meer. Stel je maar eens een bruiloftstaart en een champagnetoast op het achterdek voor. Of een eersteklas diner aan één lange tafel. Of een feestavond met live muziek.

Luxe bootarrangementen

Trouw arrangementen

Trouwen op een boot in Amsterdam

In Amsterdam zijn ontzettend veel trouwlocaties, feestlocaties en restaurants. Het is fantastisch om, als je in Amsterdam gaat trouwen op een boot, ook volop te genieten van al het mooie dat de stad te bieden heeft.

Trouwen aan de Vecht

We maken van trouwen aan de Vecht een echte belevenis. Het is de mooist locatie die u maar kunt wensen. Groene oevers, weelderige buitenhuizen, zwanen die door het water schieten, en dat alles bekeken vanaf een stijlvolle boot.

Trouwen op de Loosdrechtse plassen

Een prachtige salonboot op rimpelloos water, onder een stralend blauwe lucht: dat is wel een heel bijzondere plek om elkaar diep in de ogen te kijken en het ja-woord te geven. 

Trouwen op de Westeinderplassen

Maak je plannen voor de mooiste dag van je leven? En wil je er iets aparts van maken? Verras familie, vrienden en kennissen dan met een vaartocht met een luxe salonboot op de Westeinderplassen.