Bedrijfsuitje op een boot in Amsterdam

Bedrijfsuitje op een boot in Amsterdam

Een bedrijfsuitje vieren op een boot, varend door de grachten van Amsterdam, is een geweldig belevenis! Amsterdam spreekt tot de verbeelding, zeker als de stad vanaf het water bekeken wordt.

Alles over Amsterdam

Onze hostessen zorgen voor het natje en het droogje. Alles wat uw gasten hoeven te doen is genieten. Bijpraten. Rondkijken en plezier hebben. Misschien is het ook wel leuk om tijdens het bedrijfsuitje op onze boot iets meer over de mooie Amstelstad te weten te komen. In dat geval hebben we een leuk extraatje: we zorgen dat er een deskundige gids aan boord is. Iemand die Amsterdam door en door kent en daar ook met de nodige humor over kan vertellen. Wist u bijvoorbeeld dat Amsterdam meer dan 150 grachten heeft, en ruim 1200 bruggen? Dat de Kalverstraat er al meer dan 600 jaar is? Hij weet nog veel meer.

 

Belle in Amsterdam

Van gracht naar gracht

Amsterdam, die grote stad, is niet alleen gebouwd op zo’n twee miljoen palen. Hij heeft ook heel veel water. Een rondvaart kan dus eigenlijk net zo lang duren als u wilt. Een paar uur, een middagje, een hele avond, het is aan u. We kunnen in overleg een geschikte route voor uw bedrijfsuitje op onze boot samenstellen.

Bij ons in de Jordaan

U vaart met uw gasten door hartje Amsterdam, maar dat als u dat wilt kunnen we er nog een schepje Mokumse sfeer bovenop doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een originele Amsterdamse kroegzanger aan boord. Hij laat alle klassiekers voorbij komen, van Oh Johnny en Bij ons in de Jordaan tot De Vlieger en M’n wiegie was een stijfselkissie. Meezingen is niet verplicht, maar de ervaring leert dat zo’n bedrijfsuitje al snel uitloopt op een meerstemmig en zeer enthousiast koor.
Is niet iedereen met het Amsterdamse repertoire bekend? Dan zorgen we voor een meelees- en meezingboekje. Nog meer sfeer? Neem er een accordeonist bij!

Prijzen

Uw bedrijfsuitje op een boot is zeer breed in te vullen. Alleen een borrel of ook een hapje eten? Alleen aan boord zijn of ook een uitstapje op de wal maken? Er is genoeg te doen in de stad.
Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijk uitje van te maken. Neem even contact op voor een offerte.

lunch aan boord
Vergaderen op een boot
Bloemen aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!