Partyboot

Ontdek de arrangementen

Een partyboot huren

Een feestje op een boot, dat is een combinatie waar niet iedereen meteen aan denkt. Maar wie het eenmaal meegemaakt heeft, wil eigenlijk niet anders. Een locatie helemaal voor jezelf, de vrijheid, de ruimte om je heen… varen is één groot feest!

Waar is dat feestje? Op de Succes!

De Succes is een feestlocatie bij uitstek, en daar zijn verschillende redenen voor. De Succes is groot, ze biedt met ruimte aan maar liefst 150 gasten. Het schip is zeer sfeervol ingericht, met teak, koper, leer en glas. En het is voorzien van twee salons waar uw feest helemaal tot leven komt. De bovensalon heeft comfortabele rondzitjes en een bar. Van daar loopt u zo door naar het zonnedek, waar het ook in de late uurtjes heel goed vertoeven is.

In de benedensalon vindt u een ruime glazen dansvloer en een tweede bar. De geluidsinstallatie is gekoppeld aan een muziekcomputer met duizenden titels heeft ook mogelijkheden voor een DJ. Zijn er nog verzoeknummers?

partyboot amsterdam

Maak er meer van met een themafeest

Bent u verzot op een bepaald tijdperk? Heeft u een favoriete artiest of band? Wilt u varen met carnaval of Halloween? Denk dan eens aan een themafeest, met verklede gasten. Wij helpen u graag om uw feestboot in stijl in te richten.

Feesten in volle vaart

Het feest begint al als de eerste gasten aan boord komen. Is iedereen aanwezig, dan gaan de trossen los en zoeken we het open water op. Het feest komt op stoom, de muziek gaat wat harder en er zijn geen buren die komen klagen. Onze vriendelijke bemanning vult de glazen en voorziet u van lekkere hapjes.

Wilt u ook live-muziek aan boord, of een entertainer? Neem dan even contact op, we hebben een breed netwerk van professionele artiesten.

succes

Direct meer weten of een specifieke vraag?