Vaarroutes in Amsterdam

Amsterdam

Vaarroutes

Amsterdam is een veelzijdige stad. Er zijn dan ook veel verschillende routes door de stad te varen. Zo kunt u een boottocht maken door de binnenstad en over de altijd drukke Prinsengracht of kiezen voor een juist wat rustigere rondvaart langs bijvoorbeeld de haveneilanden, de Amstel en de oostelijke Singelgracht. De route die we varen is helemaal naar wens samen te stellen en is mede afhankelijk van de plek waar u op- en af wilt stappen. We hebben ook drie vaste routes langs de highlights van Amsterdam, die altijd zeer goed in de smaak vallen: langs de burgwallen, door de grachtengordel en langs de oude en nieuwe havens.

Centrumroute Amsterdam Burgwallen

Oostelijke eilanden Amsterdam

Varen op de Amsterdamse grachten

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway