0294 – 261433

High Tea op een boot in Amsterdam

High Tea op een salonboot in Amsterdam

Ons High Tea arrangement is een leuk idee voor een familie-uitje, uw verjaardag of een dagje weg met vriendinnen. U maakt een tocht met een van onze luxe salonboten en geniet ondertussen van een royale keuze uit hartige en zoete lekkernijen. Pure verwennerij!

Schuitje varen , theetje drinken

High Tea, English style: als er íets is dat past bij onze luxe salonboten, dan is dat het wel. We nemen u mee op een mooie vaartocht door de Amsterdamse grachtengordel. En zoals dat hoort, hebben we de lekkerste hapjes voor u klaar staan. Mini brownies, mini cheesecake, sandwiches, slagroomsoesjes, scones, hartige muffins en vers fruit: het kan niet op. Kies wat u lekker vindt en laat het u goed smaken. Vanzelfsprekend serveren we daar ook een uitstekend kopje thee bij. Wilt u er soms een wolkje melk in?

high tea op een boot

Tijdsduur High Tea arrangement

Het High Tea arrangement duurt ca. 2 uur. Het begin en eindpunt van de vaartocht is in Amsterdam. maar dit is uiteraard naar wens aan te passen.

Programma

Uw arrangement High Tea op een boot in Amsterdam zou er zo uit kunnen zien.

 • 14:30 uur
  Inschepen op de salonboot aan de Zouthaven, bij Muziekgebouw Aan het IJ. De kapitein heet u welkom aan boord. We gooien de trossen los en varen de stad in.
 • 15:00 uur
  Het buffet van uw High Tea wordt geopend.
 • 16:30 uur
  Terugkomst bij de Zouthaven.

Wilt u langer varen, of heeft u speciale wensen? Champagne misschien? Zegt u het maar. We staan overal voor open.

Prijzen

Wij bieden het High Tea arrangement aan op verschillende luxe salonboten, zodat er voor gezelschappen van meerdere groottes mogelijkheden zijn. Hoe groter uw gezelschap, des te lager is de prijs per persoon.

 • Arrangement voor 10-20 personen: € 69,- p.p
 • Arrangement voor 21-40 personen: € 65,- p.p.
 • Arrangement voor 41-65 personen: € 55,- p.p.

Deze prijzen zijn inclusief High Tea, drankjes, bediening, scheepshuur en BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?