0294 – 261433

Running diner door Amsterdam

Running dinner door Amsterdam

Bent u in voor een verrassende en afwisselende avond op hoog culinair niveau? Dan zou ons Running dinner door Amsterdam u heel goed in de smaak kunnen vallen.

 

Haute cuisine op een salonboot

Het Running diner Amsterdam combineert een rondvaart in een comfortabele salonboot met de culinaire hoogstandjes van twee Amsterdamse toprestaurants. Met dit arrangement wordt u echt verwend.

In totaal bent u ongeveer vijf uur aan boord, van welkomstdrankje tot koffie. Tussendoor maken we twee keer een uitstapje aan de wal: bij uitstekende restaurants wordt u getrakteerd op een voortreffelijk voorgerecht en een eersteklas hoofdgerecht. Voor het net zo verfijnde dessert varen we naar een derde restaurant. Dit dessert serveren we aan boord. Krijgt u al trek?

diner salonboot adeline

Tijdsduur

De tijdsduur van het ‘Running dinner Amsterdeam arrangement’ is circa vijf uur. Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf zes personen en maken wij graag op maat voor u en uw gezelschap.

Amsterdamse toprestaurants

Voor ons Running dinner Amsterdam werken we samen met twee gerenommeerde restaurants.

  • Restaurant Bridges, het sterrenrestaurant van hotel Sofitel Legend The Grand. Bridges is gevestigd in het voormalige stadhuis van Amsterdam, aan de Oudezijds Voorburgwal. (Alleen bereikbaar voor schepen tot 14 meter).
  • Amstel Brasserie, gelegen aan de Amstel en onderdeel van het Amstel Hotel. Tevens het kleine broertje van restaurant La Rive.

Voorbeeld programma van uw diner

  • 17:30 uur – Ontvangst aan boord van de salonboot met een welkomstdrankje. We gooien de trossen en zetten koers naar het eerste restaurant.
  • 19:00 uur – Aankomst bij het eerste restaurant voor het voorgerecht.
  • 19:45 uur – U komt weer aan boord. De salonboot brengt u naar het volgende restaurant, terwijl u onderweg geniet van het uitzicht en een drankje aan boord.
  • 20:15 uur – Aankomst bij de legendarische locatie The Grand, waar u geniet van het hoofdgerecht, bereid door de keuken van restaurant Bridges.
  • 21:00 uur – U scheept weer in en vaart naar de laatste locatie.
  • 21:30 uur – We leggen aan om het dessert op te halen. Het dessert wordt genuttigd terwijl het schip door de grachten vaart.
  • 22:30 uur – Terugkomst op de plek van vertrek.

Van zes tot zestig personen, of meer

Het Running dinner Amsterdam arrangement is mogelijk voor groepen vanaf zes personen. We hebben capaciteit voor veel meer fijnproevers en kunnen voor grote gezelschappen zelfs meerdere salonboten tegelijk inzetten. Is het voorbeeld programma niet helemaal naar wens? Dan maken wij dit programma graag op maat voor u en uw gezelschap.

Direct meer weten of een specifieke vraag?