Amsterdam

Arrangementen

Klinkend dagje uit in Amsterdam

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kies dan ook voor een bijzondere locatie. De grachten van Amsterdam vormen een schitterend decor voor uw verjaardag, jubileum…

Meer informatie

Zakelijk varen in stijl in Amsterdam

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Combineer de Amsterdamse grachtengordel met een van onze luxe salonboten en u heeft…

Meer informatie

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot in Amsterdam
Meer informatie

Vaarroutes door Amsterdam

Amsterdam is een veelzijdige stad. Er zijn dan ook veel verschillende routes te varen door deze stad. Zo kunt u een rondvaart in Amsterdam maken door de Wallen en door de altijd drukke Prinsengracht of kiezen voor een juist wat rustigere rondvaart langs bijvoorbeeld de haveneilanden, de Amstel en de Oostelijke Singelgracht. De route die we varen is helemaal naar wens samen te stellen en is mede afhankelijk van de plek waar u op- en af wilt stappen. U kunt bij ons zelfs een uitvaart per boot bestellen. Wilt u daar liever niet over na moeten denken, dan hebben we voor u drie mooie routes samengesteld waarbij u langs de mooiste highlights van Amsterdam vaart: Burgwallen, Grachtengordel en Oude en nieuwe havens.

Salonboot huren Vecht

Rondvaart door het centrum van Amsterdam

Onze rondvaarttochten leiden u onder andere door de Amsterdamse grachten. Een vaartocht met onze volledig gerestaureerde salonboot Adeline of onze kleinere Emma brengt u terug in de sfeer van de Gouden Eeuw. Zij kunnen door bijna alle grachten in het centrum van Amsterdam varen en tijdens de vaartocht vindt u de rijke historie van Amsterdam terug in de vele herenhuizen en oude pakhuizen aan de grachten en vaarten. Desgewenst kunnen wij een gids voor u inhuren die u een uitgebreide uitleg over Amsterdam kan geven.

Meest geboekt in Amsterdam

Op een borrelboot door Amsterdam

Meer informatie

Dineren op een boot in Amsterdam

Meer informatie

Met een partyboot door Amsterdam

Meer informatie

Een salonboot huren in Amsterdam

Meer informatie

Floating dinner cruise Amsterdam

Meer informatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw