Amsterdam

Luxueuze boten met aantrekkelijke arrangementen in en rondom Amsterdam!
Vanaf 4 personen voor €675,-

Voor ieder wat wils

Arrangementen Amsterdam

Zakelijk varen in Amsterdam

Een vergadering, presentatie of bijeenkomst op niveau vraagt om een stijlvolle omgeving. Combineer de Amsterdamse grachtengordel met een van onze luxe salonboten en u heeft…

Een privéfeest op een boot in Amsterdam

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kies dan ook voor een bijzondere locatie. De grachten van Amsterdam vormen een schitterend decor voor uw verjaardag, jubileum…

Varen in Amsterdam

Vaarroutes door Amsterdam

Amsterdam is een veelzijdige stad. Er zijn dan ook veel verschillende routes te varen door deze stad. Zo kunt u een rondvaart in Amsterdam maken door de Wallen en door de altijd drukke Prinsengracht of kiezen voor een juist wat rustigere rondvaart langs bijvoorbeeld de haveneilanden, de Amstel en de Oostelijke Singelgracht.

De route die we varen is helemaal naar wens samen te stellen en is mede afhankelijk van de plek waar u op- en af wilt stappen. U kunt bij ons zelfs een uitvaart per boot bestellen. Wilt u daar liever niet over na moeten denken, dan hebben we voor u drie mooie routes samengesteld waarbij u langs de mooiste highlights van Amsterdam vaart: Burgwallen, Grachtengordel en Oude en nieuwe havens.

Rondvaart door het centrum van Amsterdam

Onze rondvaarttochten leiden u onder andere door de Amsterdamse grachten. Een vaartocht met onze volledig gerestaureerde salonboot Adeline of onze kleinere Emma brengt u terug in de sfeer van de Gouden Eeuw. Zij kunnen door bijna alle grachten in het centrum van Amsterdam varen en tijdens de vaartocht vindt u de rijke historie van Amsterdam terug in de vele herenhuizen en oude pakhuizen aan de grachten en vaarten. Desgewenst kunnen wij een gids voor u inhuren die u een uitgebreide uitleg over Amsterdam kan geven.

salonboot amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?