Contact

Wij horen graag van u!

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Stuur een bericht

Uw gegevens

Kom langs of stuur een bericht

Contact gegevens

Rederij Belle

Naarderstraat 5-7
1398 XR Muiden

Telefoon: 0294 – 261433
Fax: 0294-262698
E-mail: info@rederijbelle.nl

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 50 recensies
NICE EXPERIENCE Exellent, very happy with the experience and really good service! Everything was as expeceted, and i very professional service. We enjoyed the day even it was rainny. Thanks
Andrea S
Andrea S
2023-11-16
Transfer voor een bruiloft Voor een bruiloft heb ik bij Rederij Belle 2 schepen ingezet voor de transfer van de gasten. Het reserveringsproces verliep soepel en het contact was goed. Ook op de dag zelf lagen de schepen er spik en span bij. Goede schippers, kortom een aanrader wanneer je luxe vervoer wilt.
Angelique B
Angelique B
2023-11-09
Zakelijk jubileum op "De Succes" een groot succes! In verband met een zakelijk jubileum hadden we "De Succes" gehuurd voor een mooie dag op het water met medewerkers en klanten. Het schip was prachtig, de mensen buitengewoon vriendelijk en de catering was goed verzorgd. We hebben een hele geslaagde dag gehad!
Gea G
Gea G
2023-09-29
Geweldige bootsvaart gehad tijden de drukke Pride Geweldige tour gehad tijdens de Canal Pride met Maarten als schipper! Wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen met onze internationale groep van 13 man aan boort van de Emma. Hij heeft ons overal naartoe gebracht waar wij uit wilden stappen en heeft ons de mooiste verhalen verteld. De hapjes an drankjes waren top! Zeer zeker aan te raden!
Pioneer717029
Pioneer717029
2023-08-11
Wonderful experience and a magical wedding day We booked the beautiful Belle van Zuylen for our small wedding party. During the process, we have been in touch with a couple of very friendly staff who have helped organized a boat viewing first and then later everything for the wedding party. Throughout the process they have been very proactive and helpful and answered all questions very quickly. On the day the captain and hostess met us with enthusiasm and were very attentive towards our guests. Our captain even worked together with the maid of honor to organize a special route for a surprise and our hostess made an extra effort to present the wedding cake and drinks beautifully decorated with some flowers. It was the perfect location for our wedding and can only recommend booking with Rederij Belle both privately and for a business outing. Thanks so much for everything :)
Stefanie T
Stefanie T
2023-07-12
Ervaring op lemsteraak De Grote Jager Als kleine familie hebben wij met 11 personen op de lemsteraak De Grote Jager gevaren. Al vóór de tocht merkten wij de servicegerichtheid vanuit de kantoororganisatie. En ook tijdens de vaartocht bleken de schipper en zijn bootsman geweldige gastheren te zijn.
Ton B
Ton B
2023-05-24
80 jarige verjaardag van Opa De vaartocht was geweldig met een bijzonder aardige schipper Rogier en een top gastvrouw Marijke op de prachtige antieke salonboot ‘Emma’ . De luxe broodjes lunch met kinderen was niet zo’n sukses. De volgende keer zou ik proberen met de schipper een afspraak te maken om onderweg aan de grachten aan te leggen bij een top hamburger restaurant en voor de kleinkinderen en ouders en grootouders een culinaire hamburger af te halen. Dan was het helemaal subliem geweest!
Hanny v
Hanny v
2023-05-15
Mooie ervaring Wij hebben begin januari gevaren met de Belle van Zuylen met een select gezelschap van 12 mensen. Zeer aardige kapitein en hostess. Vlotte en vriendelijke bediening. Eten is echt een aanrader !
Leo S
Leo S
2023-02-10
Absolute Aanrader voor een Uniek Evenement!! Wij hebben ons huwelijk op de Dame van Amstel gevierd. We waren met 42 man en hebben van het begin tot het eind een hele goede ervaring gehad. Bovenal is het een prachtige boot, erg ruim en van alle gemakken voorzien. Er is een goed geluids systeem en de bediening was erg aardig en behulpzaam. Het voor-traject ging ook erg goed. De boeking ging soepel, het afstemmen van de details met de mensen op kantoor was prettig (ik heb meerdere keren gebeld met verschillende mensen, zij waren allen goed op de hoogte) en ze kwamen zelfs eerder naar de boot om te helpen bij de versiering. Een absolute aanrader voor een uniek evenement!!
Game_iewer
Game_iewer
2023-02-07