Vecht

Arrangementen

Klinkend dagje uit op de Vecht

Maak een feestelijke bijeenkomst extra feestelijk, met een boottocht over de Vecht. Langs de kronkelende stroom zijn in vroeger tijden statige buitenplaatsen gebouwd. Niet zelden…

Meer informatie

Zakelijk varen in stijl op de Vecht

Vergaderen op de Vecht: het klinkt goed en dat is het ook. In een landschap van groen en blauw vaart u in een van onze…

Meer informatie

Trouwen aan de Vecht

Vind hier uw arrangement voor een heerlijke vaartocht samen met uw familie of vrienden. Met een van onze salonboten vaart u over de mooie rivieren…

Meer informatie

Boottocht over de Vecht

Maak een boottocht over de Vecht op één van de prachtige salonboten van Rederij Belle. De rivier de Vecht behoort tot een van de mooiste rivieren van Nederland. De romantische rivier de Vecht (te bewonderen vanaf onze salonboten Belle van Zuylen en Dame van Amstel) is vooral bekend om haar vele buitenhuizen die de Amsterdamse kooplieden in de 17e en 18e eeuw op de hoge rivieroevers lieten bouwen. Omdat het vervoer toen met name over het water ging waren de huizen met de mooiste kant naar de rivier gericht. Dit is nu nog steeds goed te zien aan de prachtige tuinen en theekoepels. Daarom is een vaartocht over de Vecht een lust voor het oog!

Mogelijke rondvaarten over de Vecht
De Vecht begint bij Utrecht en mondt uit in het IJsselmeer bij Muiden. Een lange rivier dus die vele mogelijkheden biedt voor een rondvaart. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in Breukelen op te stappen en in Weesp af te stappen. Dan is het eigenlijk geen rondvaart natuurlijk maar een enkele reis. Wel een rondvaart wordt het wanneer u bijvoorbeeld in Maarssen opstapt en ook weer afstapt en we dus heen en weer varen over de Vecht. U begrijpt het al, er is van alles mogelijk. Bijvoorbeeld ook een uitstapje naar de Loosdrechtse plassen of de Wijde Blik.

Boottocht over de Vecht

Onze salonboten op de Vecht
Thuishaven van onze salonboot de Belle van Zuylen en onze salonboot Dame van Amstel is in Amsterdam maar deze ‘Dames’ varen net zo lief over de Vecht en zijn dan ook met grote regelmaat op deze mooie rivier te vinden. Beide salonboten zijn dus te huur op de Vecht en de plaats waar u op- en afstapt is in overleg met een van onze medewerkers te bepalen.

Een boot huren op de Vecht
Een partyboot huren kan voor verschillende gelegenheden zoals feesten en jubilea, een huwelijk maar ook voor zakelijke vaartochten zoals bedrijfsuitjes, vergaderen en varen en boottochten met relaties. De schepen hebben een luxe klassieke uitstraling en lenen zich bij uitstek voor vaartochten waar een wat exclusievere ambiance nodig is. Rederij Belle verhuurt luxe salonboten met schipper en uitstekende catering. Tijdens uw boottocht over de Vecht kunt u dus niet alleen van het uitzicht genieten, maar ook van de goede sfeer en een heerlijk hapje en drankje.Amsterdam

Meest geboekt in Vecht

L.-euser

Partyboot huren op de Vecht

Meer informatie

Met een borrelboot de Vecht op

Meer informatie

High Tea boottocht op de Vecht

Meer informatie
Elkaar de ring geven tijdens het trouwen

Trouwen aan de Vecht

Meer informatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit