Bedrijfsfeest personeelsfeest boot

Ontdek de arrangementen

Uw bedrijfsfeest of personeelsfeest op een stoomboot

Met z’n allen het water op: eigenlijk zou elk bedrijf dat eens moeten doen. Het is een mooie gelegenheid om informeel met iedereen bij te praten en ondertussen volop te genieten van het uitzicht en de vaartocht. Goed voor de teamspirit en vooral erg gezellig!

Heeft het jaarlijkse uitstapje met de medewerkers een nieuwe, verrassende locatie nodig?

Dan zal stoomschip Succes met z’n twee salons  goed in de smaak vallen. En hetzelfde geldt natuurlijk voor als u een jubileum heeft te vieren. Of als u iedereen wilt bedanken voor het bereiken van een zakelijke mijlpaal.
Hoe verschillend ook de aanleiding om uw bedrijfsfeest op een boot te vieren, u kunt er vanop aan dat het resultaat altijd uitstekend is: een heerlijke, goed verzorgde dag of avond, op een pracht van een schip. Welkom op de Succes en veel plezier!

partyboot amsterdam

Wat wordt de koers?

Vanuit onze vaste ligplaats in Diemen of een andere vertrekplaats maken we met maximaal 150 gasten een rondvaart, zolang als u wilt. Onderweg kunnen we ook aanleggen in een van de mooie havensteden aan het IJsselmeer, zoals Volendam, Hoorn en Enkhuizen. Of een bezoek brengen aan het mysterieuze Forteiland Pampus, voor de kust van Muiden.

Een dag op maat

Voor uw personeelsfeest op onze stoomboot hebben we verschillende kant-en-klare arrangementen. Daarbinnen zijn er weer heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld wat de catering betreft. Wilt u een uitgebreide lunch? Een captains dinner? Of misschien wel een verfijnde culinaire proeverij? We kunnen daarvoor zelfs een sterrenchef uitnodigen.

Ook met entertainment en activiteiten aan boord zijn we u graag van dienst. Denk eens aan een zanger of live band. Een rondje baccarat aan de captains table in de bovensalon. Of een hilarische pubquiz met prijzen.

Wat uw keus ook wordt: op de Succes hoeft niemand zich ook maar één moment te vervelen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?