Loosdrechtse plassen

Luxueuze boten met aantrekkelijke arrangementen in en rondom Loosdrecht!
Vanaf 4 personen voor €675,-

Voor ieder wat wils

Arrangementen Loosdrechtse plassen

Zakelijk varen op de Loosdrechtse plassen

Weiden en akkers, dijken met boerderijen, waterpartijen en Hollandse wolkenluchten: het perfecte decor om uw relaties te ontvangen voor een presentatie of bijeenkomst. En de…

Een privéfeest op een boot op de Loosdrechtse plassen

Iets te vieren? Neem er de ruimte voor. Ga aan boord van een van onze luxe salonboten en maakt een vaartocht over de uitgestrekte Loosdrechtse…

Varen op de Loosdrechtse plassen

Vaarroutes in Loosdrecht

Wie in een salonboot op de Loosdrechtse Plassen gaat varen, zal er veel watersporters aantreffen. Maar in dit mooie vaargebied is ook volop rust te vinden. In de Vuntus en de Breukeleveense Plas leven bijvoorbeeld veel waterplanten en vogels. Deze plassen zijn dan ook geliefd bij roeiers en kanoërs. Onze salonboten Emma en Dame van Amstel varen beide regelmatig op de Loosdrechtse Plassen. Met deze mooie schepen kunt u afwisselende tochten maken door de nauwe vaarten en langs de vele eilandjes. 

Tijdens de vaartocht komt u trouwens niet alleen schitterende natuur tegen. Ook de levendigheid aan de oevers, waar jachthavens, villa’s en buitenhuizen elkaar afwisselen, is een boeiend schouwspel. Rond de plassen liggen diverse restaurants en hotels, waar u kunt dineren en overnachten.
Er zijn verschillende routes op en naar de Loosdrechtse Plassen mogelijk, zie bijvoorbeeld de vaarroute Vecht-Breukelen-Loosdrechtse Plassen.

Rust, natuur en levendigheid op een salonboot

Salonboot Loosdrecht: onze grootste salonboot, de Dame van Amstel, is geschikt voor groepen tot wel 80 personen. Met onze salonboot Emma kunt u met maximaal 20 personen op de Loosdrechtse Plassen varen. Uw tocht op een van beide stijlvolle schepen is uiteraard geheel naar uw wensen in te vullen, zowel qua vaartijd als qua catering. Ons gastvrije en ervaren personeel zorgt voor de hapjes en drankjes aan boord, u heeft alle tijd om te genieten van de omgeving en van uw gezelschap. Maak alvast kennis met de salonboten Emma en Dame van Amstel.

salonboot amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?