Salonboot Loosdrecht & Loosdrechtse Plassen

Arrangementen

Klinkend dagje uit op de Loosdrechtse Plassen

Iets te vieren? Neem er de ruimte voor. Ga aan boord van een van onze luxe salonboten en maakt een vaartocht over de uitgestrekte Loosdrechtse…

Meer informatie

Zakelijk varen in stijl op de Loosdrechtse Plassen

Weiden en akkers, dijken met boerderijen, waterpartijen en Hollandse wolkenluchten: het perfecte decor om uw relaties te ontvangen voor een presentatie of bijeenkomst. En de…

Meer informatie

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot in Loosdrecht
Meer informatie

Rust, natuur en levendigheid op een salonboot

Wie in een salonboot op de Loosdrechtse Plassen gaat varen, zal er veel watersporters aantreffen. Maar in dit mooie vaargebied is ook volop rust te vinden. In de Vuntus en de Breukeleveense Plas leven bijvoorbeeld veel waterplanten en vogels. Deze plassen zijn dan ook geliefd bij roeiers en kanoërs. Onze salonboten Emma en Dame van Amstel varen beide regelmatig op de Loosdrechtse Plassen. Met deze mooie schepen kunt u afwisselende tochten maken door de nauwe vaarten en langs de vele eilandjes. Tijdens de vaartocht komt u trouwens niet alleen schitterende natuur tegen. Ook de levendigheid aan de oevers, waar jachthavens, villa’s en buitenhuizen elkaar afwisselen, is een boeiend schouwspel. Rond de plassen liggen diverse restaurants en hotels, waar u kunt dineren en overnachten.
Er zijn verschillende routes op en naar de Loosdrechtse Plassen mogelijk, zie bijvoorbeeld de vaarroute Vecht-Breukelen-Loosdrechtse Plassen.

Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Varen en genieten op de Loosdrechtse Plassen

Salonboot Loosdrecht: onze grootste salonboot, de Dame van Amstel, is geschikt voor groepen tot wel 65 personen. Met onze salonboot Emma kunt u met maximaal 20 personen op de Loosdrechtse Plassen varen. Uw tocht op een van beide stijlvolle schepen is uiteraard geheel naar uw wensen in te vullen, zowel qua vaartijd als qua catering. Ons gastvrije en ervaren personeel zorgt voor de hapjes en drankjes aan boord, u heeft alle tijd om te genieten van de omgeving en van uw gezelschap. Maak alvast kennis met de salonboten Emma en Dame van Amstel.

Meest geboekt in Salonboot Loosdrecht & Loosdrechtse Plassen

L.-euser

Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen

Meer informatie

Dinervaart op de Loosdrechtse Plassen

Meer informatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein