Borrelboot op de Loosdrechtse Plassen

Ontdek de arrangementen

Borrelen op de Loosdrechtse Plassen

Is het niet weer eens tijd om er met uw collega’s of relaties even helemaal ‘uit’ te zijn? Het kantoor of bedrijf even te vergeten en alleen maar te genieten? Maak met uw eigen borrelboot een vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Succes verzekerd!

Sfeer en gezelligheid

Bedrijfsuitje, personeelsdag of relatie-ontvangst: een vaartocht verleent er iets bijzonders aan. Het schip is mooi, de verzorging uitstekend en de sfeer is er al vanaf de eerste stap aan boord.
Onze salonboot neemt u als borrelboot graag mee op de Loosdrechtse Plassen. De bediening let er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, met een uitgebreid borrelgarnituur en onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn. Heeft u speciale wensen op het gebied van de catering? Misschien een campagnetoost op een prima resultaat? Of een visbuffet voor de liefhebbers? We maken het voor u in orde.

Belle-6-scaled

Kies uw decor

De borrelboot vaart op de Loosdrechtse Plassen waar u wilt. We kunnen de stille natuur opzoeken. Tussen alle andere watersporters varen. Of de oevers volgen, langs villa’s en jachthavens. Net wat u en uw gezelschap het beste bevalt.

Alleen varen of meer?

Er zijn meerdere geschikte plekken aan de Loosdrechtse Plassen om aan boord van de borrelboot te gaan, met voldoende parkeerruimte. De vaste vaartijd is twee uur, maar langer kan natuurlijk ook.
Uw vaartocht met de borrelboot is ook goed in te passen in een breder programma. Hij vormt bijvoorbeeld een mooie afsluiting van een vergaderen. Of de aanloopje naar een gezamenlijk diner: langs de Loosdrechtse Plassen zijn diverse restaurants van naam gevestigd.
Wij beschikken over vier salonboten, met een capaciteit van respectievelijk 20, 35, 50 en 80 personen. U kunt dus flink wat mensen uitnodigen.

Prijzen

De prijs van het arrangement Borrelboot op de Loosdrechtse Plassen is vanaf € 42,50 p.p. U kunt ook een borrelboot reserveren voor een vaartocht op de Vecht of Amsterdam.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Onze Kerstvaart langs het Amsterdam Light Festival kunt u maken op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Welke van onze vier boten wij inzetten, is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

Amsterdam Light Festival Kerstborrelcruise

· Boottocht van 16.00 tot 18.00 uur
· Borrelplateau
· Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement hangt af van de groepsgrootte. Om u een indicatie te geven:

Bij 15-30 personen € 75,00
Bij 30-50 personen € 65,00
Bij 50-80 personen € 55,00

* Deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival Kerstvaart met buffet

· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· Winters dinerbuffet
· Drankjes (bier, wijn, fris)