Trouwen op een boot op de Loosdrechtse Plassen

Ontdek de arrangementen

Trouwen op een boot op de Loosdrechtse Plassen

Een prachtige salonboot op rimpelloos water, onder een stralend blauwe lucht: dat is wel een heel bijzondere plek om elkaar diep in de ogen te kijken en het ja-woord te geven. Maar als op een boot gaat trouwen, kan er eigenlijk nog veel meer. Stel je maar eens een bruiloftstaart en een champagnetoast op het achterdek voor. Of een eersteklas diner aan één lange tafel. Of een feestavond met live muziek.

Aan boord en op de wal?

Als je dat wilt, kun je op de salonboot trouwen en daar ook de hele dag blijven. Maar een combinatie met activiteiten op de wal is ook leuk. Je dag zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

  • Verzamelen bij het opstappunt.
  • Per salonboot naar de trouwlocatie.
  • Huwelijksvoltrekking.
  • Terug naar de salonboot, rondvaart met als eindbestemming de locatie van de receptie.
  • Na afloop per salonboot terug naar het opstappunt.

Waarschijnlijk hebben jullie zelf nog veel meer wensen en ideeën. We overleggen graag over wat er kan en hoe. En vervolgens regelen we alles. Zo zorgen we er voor dat de mooiste dag van je leven nóg mooier wordt.

BRUIlOFT-PAGINA-2-e1461055036499

Live cooking

Trouwen op een boot geeft je ook mogelijkheden voor een culinaire verrassing. Laat onze chef-kok aan boord een diner voor jullie gasten bereiden. Het wordt direct uit de keuken geserveerd: verser en lekkerder kan het niet. Heb je al een menu in gedachten? Of wil je eerst even met onze chef-kok aan tafel? Hij doet je graag een paar heerlijke suggesties.

Fotograaf aan boord?

Sommige bruidsparen willen heel graag de ‘klassieke huwelijksfoto’s’, andere kiezen voor een fotoverslag van de dag. Vaak wordt het ook allebei. Hoe dan ook heb je een goede fotograaf nodig. Daarom deze tip: ga er tijdig naar op zoek. Vraag vrienden en kennissen of ze een geschikt iemand weten. Mocht je niemand kunnen vinden, dan weten wij nog wel een paar vakmensen voor je.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Onze Kerstvaart langs het Amsterdam Light Festival kunt u maken op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Welke van onze vier boten wij inzetten, is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

Amsterdam Light Festival Kerstborrelcruise

· Boottocht van 16.00 tot 18.00 uur
· Borrelplateau
· Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement hangt af van de groepsgrootte. Om u een indicatie te geven:

Bij 15-30 personen € 75,00
Bij 30-50 personen € 65,00
Bij 50-80 personen € 55,00

* Deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival Kerstvaart met buffet

· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· Winters dinerbuffet
· Drankjes (bier, wijn, fris)