0294 – 261433

Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen

Een gevarieerd bedrijfsuitje

Actief watersporten of door de natuur dobberen? Een borreltje drinken of uitgebreid dineren? Of misschien wel van alles wat? Als u op de Loosdrechtse Plassen een bedrijfsuitje op een boot organiseert, zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Stel uw programma samen

De Loosdrechtse Plassen lenen zich uitstekend voor een bedrijfsuitje met een boot. Ze staan bekend om de watersport en de vele jachthavens. Rond de plassen zijn bovendien tal van cafés en restaurants te vinden. Een vaartocht met een van onze luxe salonboten is dan ook uitstekend te combineren met andere activiteiten. Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld sportief het water op gaan. U kunt een bezoek aan een bezienswaardigheid in de buurt in het programma opnemen. Een diner op de wal zou een mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje kunnen zijn. Heeft u zelf ideeën, of wilt u suggesties van ons? We zijn u graag van dienst.

varen in loosdrecht

Varen in de natuur

Naast de gezellige watersportdrukte hebben de Loosdrechtse Plassen ook veel moois te bieden. Tijdens uw bedrijfsuitje op een boot kunt u volop genieten van de verstilde natuur, zoals die onder meer te vinden is op de Vuntus en de Breukeleveense Plas. Niets zo mooi als een zonsondergang op het zacht kabbelende water.

Volledig verzorgd

Tijdens u bedrijfsuitje op de Loosdrechtse Plassen is ook aan boord van de salonboot van alles mogelijk. Onze hostessen zorgen voor een hapje en een drankje, maar als u dat wilt kunnen we ook een lunch of een diner aan boord voor u verzorgen. Dat kan bijvoorbeeld vers bij een restaurant bereid en aan boord geserveerd worden.
Vermaak aan boord? Ook dat kan. We kennen een paar prima zangers en zangeressen die we graag aan u voorstellen. Ook een leuk idee: verras uw gezelschap met een tafelgoochelaar. Hij laat voorwerpen verdwijnen en elders weer tevoorschijn komen. U zit op nog geen halve meter afstand, maar zult niet doorkrijgen hoe hij dat doet!

eten op een boot

Prijzen

De duur en invulling van uw Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen kan in overleg bepaald worden. Bij drie uur varen is dit arrangement al mogelijk voor een prijs van ca. € 65,- per persoon.

Direct meer weten of een specifieke vraag?


  Onze Kerstvaart langs het Amsterdam Light Festival kunt u maken op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Welke van onze vier boten wij inzetten, is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

  Amsterdam Light Festival Kerstborrelcruise

  · Boottocht van 16.00 tot 18.00 uur
  · Borrelplateau
  · Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)

  De prijs van dit arrangement hangt af van de groepsgrootte. Om u een indicatie te geven:

  Bij 15-30 personen € 75,00
  Bij 30-50 personen € 65,00
  Bij 50-80 personen € 55,00

  * Deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival.

  Amsterdam Light Festival Kerstvaart met buffet

  · Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
  · Winters dinerbuffet
  · Drankjes (bier, wijn, fris)