Klinkend dagje uit op de Vecht

Een boottocht met vrienden of familie op een mooie salonboot

Arrangementen

Maak een feestelijke bijeenkomst extra feestelijk, met een boottocht over de Vecht. Langs de kronkelende stroom zijn in vroeger tijden statige buitenplaatsen gebouwd. Niet zelden hebben ze ook een fraaie theekoepel, direct aan de waterkant.
Aan de Vecht liggen tussen hartje Utrecht en vestingstad Muiden tal van bezienswaardige plaatsjes. Alle keus dus voor een mooie plek om op te stappen en een leuke eindbestemming. Een stuk ‘heen en weer varen’ kan natuurlijk ook. En of u nu kiest voor een ochtend, een middag of avond op een van de mooiste rivieren van Nederland: u bent altijd zeker van een eersteklas catering.

Floating dinner op de Vecht

We bieden u een culinair arrangement met een heel bijzonder menu: u vaart in een luxe salonboot van het ene naar het andere gerecht.

Historische vaartocht over de Vecht

Buitenhuizen, theekoepels, groene oevers en een schitterende salonboot. Plus een gids u meeneemt die naar vroeger tijden.

High Tea boottocht op de Vecht

Mini brownies, mini cheesecake, sandwiches, slagroomsoesjes, scones, hartige muffins en vers fruit: laat u verwennen met een High Tea op de Vecht.

Muiderslot arrangement

Waar de Vecht in het IJmeer stroomt, staat een machtig kasteel. Breng een bezoek aan het Muiderslot met een van onze stijlvolle salonboten.

Met een borrelboot de Vecht op

Wilt u geheel in stijl op weg naar uw diner in een restaurant? Nodig alle gasten dan uit voor een ‘voorafje’ op uw eigen borrelboot.

Partyboot huren op de Vecht

Zin in een feestje op het water? Wij hebben verschillende mooie salonboten beschikbaar, die uw feestende gezelschap mee kunnen nemen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?