Partboot huren op de Vecht

Ontdek de arrangementen

Varen met een partyboot op de Vecht

Zin in een feestje op het water? Wij hebben verschillende mooie salonboten beschikbaar, die uw feestende gezelschap mee kunnen nemen op een vaartocht over de rivier de Vecht. Trossen los, muziek aan: daar gaan we!

We maken het feest compleet

Bent u jarig? Komt er een trouwerij aan? Heeft iemand een jubileum te vieren? Is het eigenlijk weer hoog tijd voor een reünie? Er zijn meer dan genoeg reden te bedenken om een partyboot op de Vecht te huren. Zelfs ‘een feestje, gewoon omdat het leuk is’ klinkt goed.
Wij zorgen er graag voor dat uw feest tot in de puntjes geregeld is. We bieden verschillende mogelijkheden voor catering, net zo uitgebreid als u het wilt. En we kunnen ook het entertainment aan boord regelen. Een DJ, een zanger of zangeres, of misschien wel een mini-band? Het komt voor elkaar.

partyboot amsterdam

Feestje of feest?

Rederij Belle heeft vier salonboten, in verschillende groottes. Bent u met een bescheiden gezelschap van 20 personen, of wordt het een groot feest met 70 man? Voor elk feestje op de Vecht is er een passende partyboot.

We gaan nog niet naar huis

Uw partyboot kan op heel veel plaatsen aan de Vecht afmeren om uw gasten aan boord te nemen. En net zo kan uw vaartocht alle kanten op. Een ‘rondje’ op de Vecht – een stuk heen varen en hetzelfde stuk weer terug – ligt voor de hand. In dat geval is uw vertrekplaats ook weer de plaats om van boord te gaan. Maar ook in één richting varen kan. Als dat nodig is, kunnen wij dan ook vervoer van de aankomstplaats naar de vertrekplaats voor u regelen.
Elke vaarroute heeft een eigen vaartijd. In principe begint uw tocht om 20.00 uur. Het eindtijdstip kunnen we in overleg bepalen. Ook de ‘late uurtjes’ zijn mogelijk.

Prijzen

De kosten van het huren van een partyboot op de Vecht zijn afhankelijk van het aantal personen en de duur van de tocht. Om een voorbeeld te geven: als u drie uur vaart met 50 personen, bedraagt de prijs ca. € 60,- per persoon. Deze prijs is inclusief drankjes, hapjes, bediening, scheepshuur en BTW. Niet inbegrepen zijn extra’s als een DJ of zanger aan boord.

Direct meer weten of een specifieke vraag?