Met een borrelboot de Vecht op

Ontdek de arrangementen

Met een borrelboot varen op de Vecht

Wilt u geheel in stijl op weg naar uw diner in een restaurant? Nodig alle gasten dan uit voor een ‘voorafje’ op uw eigen borrelboot. Onze luxe salonboot biedt de juiste ambiance om even ontspannen met iedereen bij te praten.

Alle tijd voor gezelligheid

Een diner, hoe geslaagd ook – heeft toch vaak een klein nadeel: de vaste tafelschikking. Het gaat uiteraard allereerst om het genieten van lekkere gerechten, maar ook de gesprekken met tafelgenoten zijn belangrijk. Om er zeker van te zijn dat iedereen de kans krijgt om met iedereen te praten, hebben wij een mooie oplossing: de borrelboot. Hij vaart twee uur over de mooie rivier de Vecht: alle tijd om herinneringen op te halen, nieuws uit te wisselen en het met elkaar gezellig te hebben. U bent precies op tijd op de locatie waar u de avond voort zult zetten. Ondertussen zorgt onze gastvrije bemanning voor een klein hapje en een drankje aan boord.

Rondkijken vanaf de Vecht

Varen met een borrelboot op de Vecht is een waar genoegen. U komt door dorpjes die de rivier in tweeën deelt. U ziet uitgestrekte weiden en plassen, maar ook de schitterendste buitenhuizen en klassieke theekoepels. En u bent onder vrienden.

Waar naar toe en waar vandaan?

  • Uw vaarroute hangt uiteraard af van waar het restaurant van uw keuze zich bevindt. Daarnaast heeft u de keuze uit tal van opstapplaatsen langs de Vecht, van Maarssen tot Muiden. De standaard tijdsduur van een tocht met een borrelboot op de Vecht is twee uur, maar als uw combinatie van opstapplaats en bestemming meer tijd vraagt, dan is dat natuurlijk aan te passen. Mocht u nog op zoek zijn naar een prima restaurant, aan of dicht bij de Vecht: wij hebben een goed beeld van de culinaire mogelijkheden in de omgeving. Er zijn dan ook een paar gelegenheden die we u van harte kunnen aanbevelen.
vaartocht vecht

Prijzen

De prijs van het Borrelboot Vecht arrangement is mogelijk vanaf € 55,- p.p. op basis van 20 personen. U kunt ook een borrelboot reserveren voor een vaartocht in Amsterdam of de Loosdrechtse Plassen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?