High Tea boottocht op de Vecht

Ontdek de arrangementen

Theetijd!

Voor deze boottocht adviseren wij u een vroege en lichte lunch. Of anders een verlaat ontbijt. Zodat u rond een uur of drie echt trek heeft in een traditionele Engelse traktatie: High Tea, geserveerd op de Vecht.

Cruising down the river

U bent aan boord van een prachtige salonboot. Met goede vrienden en familie vaart u in stijl op de rivier. Het uitzicht is even mooi als afwisselend: groene oevers, watervlakten en klassieke buitenhuizen. En dan wordt midden op de Vecht uw High Tea geserveerd. Op en top Engels, met de combinatie van zoete en hartige lekkernijen. Mini brownies, mini cheesecake, sandwiches, slagroomsoesjes, scones, hartige muffins en vers fruit: een tafel vol lekkernijen om even goed voor te gaan zitten. Natuurlijk zijn er ook diverse theemelanges waar u uw keus uit kunt maken. Alles naar wens zo? Kunnen we nog iets doen? De bemanning staat voor u klaar.

varen op de vecht

High tea en afternoon tea

Goed beschouwd is de high tea het avondmaal dat, met thee, aan een hoge tafel genuttigd wordt. In de namiddag serveert men in Engeland de afternoon tea, met allerlei lekkere hapjes. En die noemen wij dan weer de High Tea. Wat maakt het uit. Als uw High Tea op de Vecht maar lekker is.

Heen en weer, of….?

Langs de Vecht zijn tal van geschikte opstapplaatsen (met parkeergelegenheid) om uw boottocht te beginnen. U kunt bijvoorbeeld aan boord komen in Maarssen, Breukelen, Loenen, Nigtevecht, Weesp en Muiden. Van daar kunt u een stuk heen en weer varen, maar ook in een andere plaats van boord gaan. Vervoer terug naar uw vertrekpunt kunnen wij voor u regelen.
Uw boottocht op de Vecht met High Tea zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

  • 14:30 uur
   U komt in Vreeland aan boord van de salonboot. De kapitein heet u welkom en vertelt u over de te varen route. Dan begint uw vaartocht.
  • 15:00 uur
   Het buffet van uw High Tea wordt geopend.
  • 16:30 uur
   Terugkomst in Vreeland.
   De standaard High Tea rondvaart duurt twee uur. Maar als u langer op de Vecht wilt varen, kan dat ook. We overleggen graag met u over een passend arrangement.

Prijzen

Wij bieden het High Tea arrangement op de Vecht aan op verschillende salonboten, voor groepen van 25 tot 70 personen. Voor een boottocht van twee uur vertrekkend vanuit Weesp is de prijsindicatie van dit arrangement 
 € 89,- p.p.


Deze prijzen zijn op basis van volle bezetting schip, bij grotere groepen kan de prijs lager uitvallen en bij kleinere hoger, inclusief High Tea, 3 drankjes, bediening, scheepshuur en BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?