Floating dinner op de Vecht

Ontdek de arrangementen

Floating dinner cruise op de Vecht

We bieden u een heel bijzonder menu: u vaart in een luxe salonboot van het ene naar het andere gerecht. Met dit fantastische culinaire arrangement geniet u volop van al het moois dat de Vechtregio te bieden heeft!

Varen, eten, varen

Startpunt van dit exclusieve arrangement is het mooie stadje Maarssen aan de Vecht. Van daar vaart u naar twee aan de rivier gelegen restaurants, die elk een dinergerecht zullen serveren. Bij het eerste restaurant halen we een voortreffelijk voorgerecht op. Dit voorgerecht serveren wij aan boord. Terwijl u diner zo begint, vaart de boot ondertussen naar het tweede restaurant. Daar aangekomen gaat u van boord en krijgt u in het restaurant een heerlijk hoofdgerecht opgediend.
Als u weer aan boord van uw privé salonboot bent, wordt het dessert genuttigd en begint de terugvaart. Uw Floating dinner cruise op de Vecht eindigt weer op de plaats van vertrek, Maarssen.

varen

Over de Vecht

Langs de rivier de Vecht staan tal van buitenhuizen, die u tijdens uw Floating dinner cruise goed vanaf het water kunt bewonderen. Deze huizen werden in vooral de Gouden Eeuw gebouwd door rijke Amsterdammers. Zij vonden er een mooi onderkomen in een groene omgeving. Het was er heel goed toeven in de zomermaanden, zeker in vergelijking met de drukkende warmte van de stad.

Programma Floating dinner cruise op de Vecht

 • 18:00 uur
  U wordt aan boord ontvangen met amuses en een drankje. Na het welkomstwoord van de schipper gaan de trossen los voor uw vaartocht richting een restaurant aan de vecht.
 • 19:00 uur
  Aankomst bij een restaurant. Het voorgerecht wordt aan boord gebracht. We steken weer van wal en zetten koers richting Maarssen.
 • 20:00 uur
  Aankomst in Maarssen bij het gerenommeerde restaurant de Eendracht. Hier gaat u van boord voor het hoofdgerecht, dat u geniet in het restaurant zelf.
 • 21:00 uur
  Terugkomst aan boord en het laatste stuk van uw vaartocht. U vaart weer terug naar de opstapplek. Onderweg serveert de bemanning u een overheerlijk Petit grand dessert.
 • 22:00 uur
  Einde van het programma.
salonboot

Korter of langer varen?

Het arrangement Floating dinner cruise op de Vecht duurt ca. 4 uur. De start- en eindtijd zijn aan te passen, net als de inhoud van het programma. Ook de opstapplaats en de te bezoeken restaurants zijn helemaal aan uw wensen aan te passen.
Voor het bovenstaande programma is een prijsindicatie per persoon bij

 • 21-40 personen: € 179,-
 • 41-65 personen: € 169,-

Deze prijs is inclusief amuse, 3-gangen diner, drankjes aan boord, bediening, scheepshuur en BTW. Dranken in het restaurant zijn niet inbegrepen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?