Bedrijfsuitje Pampus, varen op een BBQ boot

Ontdek de arrangementen

Een bedrijfsuitje Pampus en varen op de mooiste BBQ Boot!

Op zoek naar een unieke vaartocht naar een van de mooiste eilanden van Nederland? Kies dan voor een tocht naar het prachtige eiland Pampus! Gelegen in het Markermeer, is Pampus een eiland met een sterk historisch karakter. Bij Pampus vind je de verdedigingswerken die gebouwd zijn in de 19e eeuw, waaronder de zeer beroemde Pampusbatterij. Deze Pampusbatterij staat op de Werelderf goedlijst van UNESCO. Met een vaartocht naar Eiland Pampus kun je genieten van het prachtige uitzicht op het Markermeer.

Heerlijk genieten op ons prachtige stoomschip samen met collega’s. Een volledig verzorgde dag met de wind in de haren en een stukje cultuursnuiven. Daarna zetten de chefs de BBQ aan, terwijl u op een van de dekken met een glas in de hand kan ontspannen.

Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, op ons stoomschip kunt u zich fantastisch vermaken tijdens uw bedrijfsuitje of teambuildingsessie. Stap aan boord en laat u verwennen door onze gastvrije bemanning!

Samen genieten met collega’s van dit unieke bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje op een boot met een BBQ is een  fantastische manier om een teamgevoel op te bouwen, personeel te belonen en tegelijkertijd plezier te hebben. Deze unieke belevenis levert een gevoel van vrijheid op, waardoor iedereen zich kan ontspannen, samenwerken en leuke herinneringen maken.

Met de boot varen we naar Pampus waar u start met een bezoek aan het forteiland. Daarna gaan de trossen los voor een vaartocht over het IJsselmeer en het buiten IJ.

Onderweg kunt u de oude stoomketel en stoommachines bewonderden, de kapitein kan u er alles over vertellen. Met een borrel in de hand geniet u van het uitzicht op Pampus en het Muiderslot terwijl het schip voor anker ligt.

Een bedrijfsuitje op een boot naar eiland Pampus is de perfecte manier om uw personeel te belonen voor hun harde werk! 

Het Geheime Wapen van Amsterdam

Op Pampus kun je in een virtuele ballonvaart over de Stelling van Amsterdam vliegen.

Laat je verrassen en stap aan boord bij Leon Mary! Hij neemt je mee in een duizelingwekkende ballonvaart over De Stelling van Amsterdam. Deze verdedigingslinie van wel 135 kilometer lang werd in de 19e eeuw aangelegd rondom de hoofdstad. De Stelling is nog steeds goed te zien in het landschap en staat inmiddels op de UNESCO werelderfgoedlijst. Tijdens de virtuele ballonvaart leer je er alles over. Een onvergetelijke ervaring!

Als afsluiter geniet u van een heerlijke barbecue door onze chef bereid.

Programma met de boot naar Pampus en BBQ arrangement

13:30 uur, ontvangst aan boord
Aan boord staat er koffie, thee en huisgemaakte brownies voor u klaar terwijl de kapitein een welkomstwoordje houdt en u kort vertelt over de geschiedenis van het schip.

13:45 uur, op naar Pampus!
De trossen gaan los voor uw vaartocht naar Pampus.

15:30 uur, bezoek aan Pampus
De stoomboot meert aan bij het forteiland Pampus waar u van boord gaat voor een bezoek aan het eiland dat onderdeel is van de ‘Stelling van Amsterdam’. Aan de hand van een boekje met plattegrond en beschrijving van het fort kunt u zelf uw eigen route door alle kamers en gangen in het fort kiezen. In het fort komen door middel van de multimediale en interactieve ‘Pampus Experience’ de Stelling van Amsterdam en het fort tot leven.

16:30 uur, het water op
Nu is het tijd voor een drankje met heerlijke hapjes! Als u dat leuk vindt dan kunt u op de brug bij de kapitein helpen met sturen en navigeren. Onderweg kunt u ook de antieke stoommachines en stoomketelhuis bezichtigen.

17:30 uur, voor anker
Het anker gaat uit op een mooie beschutte plek met uitzicht op Pampus en Muiderslot.

18:00 uur, BBQ
Aan dek wordt een smakelijke barbecue voor u geserveerd.

20:00 uur, einde programma
U en uw gasten gaan na een mooie dag van boord.

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?