Trouwen op een boot op de Westeinderplassen

Ontdek de arrangementen

Trouwen op een boot op de Westeinderplassen

Maak je plannen voor de mooiste dag van je leven? En wil je er iets aparts van maken? Verras familie, vrienden en kennissen dan met een vaartocht met een luxe salonboot op de Westeinderplassen. Onze stijlvol ingerichte salonboten bieden ruimte aan 20 tot maar liefst 80 personen. De kapitein vaart je naar de mooiste plekjes. Ondertussen genieten jullie van het uitzicht en van onze eersteklas catering.
Brunch, lunch, high tea, borrel of diner: we staan klaar om alles perfect te verzorgen. Heb je nog andere wensen, zoals culinaire specialiteiten, live muziek of een Grote Verrassing? We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. En dat is heel veel!

Een echte topbruiloft!

Aalsmeer is vooral bekend om zijn bloemenveiling, de grootste ter wereld. Maar wie de stad eenmaal bezocht heeft, zal zich zeker ook de watertoren herinneren. De 50 meter hoge toren werd in 1928 gebouwd in fraaie Art Deco-stijl. Hij is al tientalen jaren niet meer in gebruik, maar wel te bezoeken. In 2008 heeft de gemeente Aalsmeer dit Rijksmonument tot officiële trouwlocatie benoemd. Vaar er met de salonboot naar toe en geef elkaar bovenin de toren het ja-woord!

BRUIlOFT-PAGINA-2-e1461055036499

Hulp van een weddingplanner

Bij een bruiloft komt veel kijken, misschien wel meer dan je aanvankelijk denkt. Zijn er dan ook nog bijzondere plannen, dan kan het gebeuren dat je, ondanks al je lijstjes en notities, het overzicht een beetje kwijt raakt. Als je dat ziet aankomen, zorg dan voor iemand die als ceremoniemeester optreedt. Of ga nog een stapje verder en schakel een professionele weddingplanner in. Die neemt je een hoop gedoe uit handen, zodat jullie ontspannen naar de grote dag toe kunnen leven. Met de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Direct meer weten of een specifieke vraag?