0294 – 261433

Contact

We would love to hear from you!

Want to know more immediately or have a specific question?

Send a message

Your data


  Stop by or send a message

  Contact details

  Shipping Company Belle

  Naarderstraat 5-7
  1398 XR Muiden

  Phone: 0294 – 261433
  Fax: 0294-262698
  E-mail: info@rederijbelle.nl

  UITSTEKEND beoordeling
  Gebaseerd op 38 recensies
  Top ervaring echt aanrader!! Fantastisch goed geregeld en super aardig personeel ook aan de telefoon en in de voorbereiding zeer vriendelijk, echt een aan rader.
  Jacco P
  Jacco P
  2023-01-05
  De partij voor een goed verzorgde rondvaart in Amsterdam Wat een geweldig bedrijf is dit toch! Het is prettig en snel schakelen met de mensen bij Rederij Belle. De schepen zijn prachtig onderhouden en al het personeel is vriendelijk en bekwaam. Iets wat tegenwoordig een zeldzaamheid is helaas.Kortom dit is de partij voor een leuke rondvaart of floating diner in Amsterdam!
  Stijn R
  Stijn R
  2022-12-21
  Prachtige afscheidstocht op de Amstel. Alles was perfect in orde. Schip kwam precies op tijd, de bediening was zeer vriendelijk en de hapjes en drankjes erg goed verzorgd.
  Inez A
  Inez A
  2022-06-10
  Geweldige zeitocht van Muiden naar Marken Ter gelegenheid van mijn 40ste verjaardag kennis mogen maken met Grote Jager. Een prachtige zeildag met iedereen om mij heen die ik lief heb. 4 BFT van Muiden naar Marken, een prachtige rondleiding door het dorp, een heerlijke lunch maar bovenal een geweldige zeiltocht. De aak voer soepel maar o zo snel door het water. Dank Sacha en zijn maat Pieter! Een dag om nooit te vergeten.
  Bernard
  Bernard
  2022-05-27
  Onvergetelijke dag voor 125 jaar bestaan van bedrijf! Een ontzettend fijne dag met collega’s, vrienden en familie gehad tijdens een vaartocht met de ‘Dame van Amstel’!Heerlijke hapjes en drankjes, gezellig en vlot personeel, top weertje erbij wat bij elkaar een top rondvaart werd!Bedankt allemaal!
  Jan
  Jan
  2022-05-23
  Onvergetelijke ervaring op de Belle van Zuylen! Ik had als verrassing voor mijn vrouw een diner cruise geboekt op de Belle van Zuylen met familie en vrienden. Dit bleek een schot in de roos we hebben het super gezellig gehad mede door de aanwezigheid van Jaap Somsen. Jaap is accordeonist en was op aanraden van de Rederij mee geboekt voor de muzikale omlijsting.We hebben in samenwerking met de Rederij een heerlijk diner samengesteld. Diner werd tijdens tussenstops door het restaurant aan de kade aan boord geserveerd. Al met al een super avond gehad voor herhaling vatbaar! Lilian en Monique van de Rederij Belle superdank voor een onvergetelijke ervaring aan boord van de Belle van Zuylen!Een dikke 10 met griffel van ons. Edwin en Caroline
  edwin297
  edwin297
  2022-03-17
  great experience We had a fantastic evening with 4 couples on the beautiful boat named Emma The Captain and the Hostess made it a very special night and the food of the restaurant was delicious … and the champagne & wine as well 😄
  ankievanderbel
  ankievanderbel
  2022-03-14
  Prachtig schip, top bemanning De Dame van Amstel is een prachtig schip en biedt voldoende ruimte om met voldoende afstand van elkaar toch een gezellige en knusse ervaring te hebben. Personeel vriendelijk, catering heerlijk en vanaf de kade vers bereid aan boord gebracht. Vooraf is er veel contact geweest over de dag en communicatie was service gericht en alles werd goed opgevolgd. Aanrader!
  RJvTwuijver
  RJvTwuijver
  2020-10-21
  Very kind and professional hospitality On a private dinner cruise with one of our very important customers on Salonboot Emma. Everything is well-organised, friendly and smooth. Our customers very happy, and so were we!
  Peter Hout
  Peter Hout
  2020-02-16
  Aanrader voor feestjes Wij hebben met het bedrijf ons kerstfeest mogen houden op de stoomboot. Het was geweldig, iedereen heeft genoten en ook erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om feesten te organiseren.
  Nikita M
  Nikita M
  2020-01-02