Walking dinner op een salonboot in Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Dinerboot met walking dinner

Stap aan boord van één van onze luxe schepen en ervaar de bijzondere setting van een boot die is omgetoverd tot een intiem restaurant. Zo heeft u uw eigen dinerboot! De chef aan boord maakt ter plekke heerlijke kleinere fingerfood gerechtjes voor u. Zij worden achter elkaar geserveerd als walking dinner. Ondertussen vaart u door het afwisselende en altijd boeiende Amsterdam. Een heerlijke beleving voor alle zintuigen!

Programma walking dinner op een boot in Amsterdam

18:00 uur
Uw salonboot ligt afgemeerd in Amsterdam, waar uw vaartocht begint met een hartelijke ontvangst en een welkomstdrankje naar keuze.

  • 18:20 uur
    De kok aan boord bereidt voor u een heerlijk Walking dinner. Terwijl u geniet van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, worden één voor één de gerechten geserveerd. Zo blijft de sfeer informeel en kunnen uw gasten tijdens de vaartocht makkelijker van plaats wisselen.
  • 22:00 uur
    Einde van het diner, de boot meert weer af bij de opstapplaats of op een andere plek in Amsterdam.

Offerte

Vraag nu uw offerte aan voor een Walking dinner op een salonboot in Amsterdam!

Prijzen Walking dinner boot Amsterdam arrangement

  • Arrangement is inclusief 4 uur boot en kapitein
  • 7 gangen walking dinner
  • Bediening

Prijzen vanaf € 99,- p.p

Prijzen

De prijs van de architectuur-vaartocht van drie uur bedraagt € 69,- p.p., inclusief bediening, drankjes aan boord, scheepshuur en BTW. Neem voor een offerte op maat even contact op.

Direct meer weten of een specifieke vraag?