Walking dinner op een salonboot in Amsterdam

Dinerboot met walking dinner

Stap aan boord van één van onze luxe schepen en ervaar de bijzondere setting van een boot die is omgetoverd tot een intiem restaurant. Zo heeft u uw eigen dinerboot! De chef aan boord maakt ter plekke heerlijke kleinere fingerfood gerechtjes voor u. Zij worden achter elkaar geserveerd als walking dinner. Ondertussen vaart u door het afwisselende en altijd boeiende Amsterdam. Een heerlijke beleving voor alle zintuigen!

Programma walking dinner op een boot in Amsterdam

 • 18:00 uur
  Uw salonboot ligt afgemeerd in Amsterdam, waar uw vaartocht begint met een hartelijke ontvangst en een welkomstdrankje naar keuze.
 • 18:20 uur
  De kok aan boord bereidt voor u een heerlijk Walking dinner. Terwijl u geniet van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, worden één voor één de gerechten geserveerd. Zo blijft de sfeer informeel en kunnen uw gasten tijdens de vaartocht makkelijker van plaats wisselen.
 • 22:00 uur
  Einde van het diner, de boot meert weer af bij de opstapplaats of op een andere plek in Amsterdam.
Catering op een boot

Offerte

Vraag nu uw offerte aan voor een Walking dinner op een salonboot in Amsterdam!

Prijzen Walking dinner boot Amsterdam arrangement

 • Arrangement is inclusief 4 uur boot en kapitein
 • 7 gangen walking dinner
 • Bediening

Prijzen vanaf € 99,- p.p

lunch aan boord
Eten op een boot

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!