Klinkend dagje uit in Amsterdam

Een boottocht met vrienden of familie op een mooie salonboot

Arrangementen

Heeft u iets bijzonders te vieren? Kies dan ook voor een bijzondere locatie. De grachten van Amsterdam vormen een schitterend decor voor uw verjaardag, jubileum of reünie. Aan boord van een van onze salonboten bieden wij u een verzorgde ontvangst, met bijvoorbeeld een aangeklede borrel of een luxe diner. Terwijl de kapitein u langs eeuwenoude gevels op de mooiste plekjes van de hoofdstad brengt, letten wij er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor een gids die over de geschiedenis van Amsterdam vertelt, of live muziek, of…. wat u maar wilt.

Boottocht met diner Amsterdam

Dineren en varen door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten.

Borrelboot Amsterdam

Als u voorafgaand aan uw theatervoorstelling of diner nog even in een ontspannen setting met elkaar wilt bijpraten, kies dan voor ons borrelboot arrangement.

Running dinner door Amsterdam

Bent u in voor een verrassende en afwisselende avond op hoog culinair niveau? Dan zou ons Running dinner u heel goed in de smaak kunnen vallen.

Architectuur vaartocht

Amsterdam heeft naast historische gebouwen veel mooie, moderne architectuur – en die is voor een groot gedeelte aan het water te vinden.

Floating dinner cruise Amsterdam

U bent in een restaurant. U zit aan tafel. Er wordt lekker voor u gekookt. En toch is het anders: u glijdt zachtjes langs Amsterdamse grachtenpanden.

High Tea op een boot in Amsterdam

Ons High Tea arrangement is een leuk idee voor een familie-uitje, uw verjaardag of een dagje weg met vriendinnen.

Partyboot Amsterdam huren

Rederij Belle verhuurt klassieke salonboten met sfeer en uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt voor iets chiquere feesten op het water.

Kerstdiner op een boot in Amsterdam

Dineren en varen door Amsterdam met kerstmis. Beleef Amsterdam tijdens de mooie kerstdagen.

Rondvaart Zaanse Schans

Genieten langs de Zaanse Schans

Brunchen met kerst op een boot in 2023

Brunchen met kerst op een salonboot

Kerstcruise Amsterdam 2023

Kerstcruise Amsterdam 2023

Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Kerstuitjes

Kerstuitjes Rederij Belle 2023

Eten op een boot op de Amstel

Stelt u zich eens voor: terwijl u met uw gezelschap over de Amstel vaart, komt onze hostess langs met de menukaart van een voortreffelijk restaurant.

Wijnproeverij arrangement op de Amstel

Bent u geïnteresseerd in wijn? Of gewoon een liefhebber? Vaar met onze salonboot in stijl over de Amstel naar een wijnproeverij.

Varen en eten met kerst aan de Amstel

Denkt u eens zich in: een winterse dag in het hartje van de stad.

Direct meer weten of een specifieke vraag?