0294 – 261433

Kerstdiner op een boot in Amsterdam

Uniek kerstdiner in Amsterdam op onze salonboot Adeline

Wilt u uw vrienden, collega’s of klanten fêteren tijdens de kerstdagen of met oud en nieuw? Wilt u het jaar vrolijk afsluiten?

Wat bieden wij?

Wij bieden tijdens en rondom de kerstdagen een sfeervolle en originele locatie voor een kerstdiner. Namelijk op onze salonboot Adeline. Denkt u zich in: een winterse dag en in het hartje van de stad. Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap klaar. De kapitein helpt u snel aan boord en door het smakelijke drankje warmt u al gauw weer op. Hier begint het kerstdiner op de salonboot pas echt.

Adeline-gedekte-tafels-e1543485397152-scaled

Een heerlijk kerstdiner op een boot

Aan boord zijn de tafels gedekt met wit linnen en is de salonboot versierd met kerstversiering. Feestelijke kerstverlichting aan de binnen- en buitenkant van het schip maken het plaatje compleet. U schuift aan voor het diner en de trossen gaan los voor uw vaartocht door de grachten van Amsterdam. Tijdens de vaartocht geniet u van een speciaal Kerstdiner dat door een toprestaurant in Amsterdam voor u bereid is. Heerlijke wijnen begeleiden uiteraard het Kerstdiner.

Amsterdam Light Festival

De hele maand december en een deel van januari is de stad Amsterdam extra bijzonder verlicht, het Amsterdam Light Festival kleurt dan namelijk de binnenstad. Deze kunstwerken van licht maken uw Kerstdiner op het water nog eens extra speciaal! De salonboot vaart desgewenst de speciale vaarroute waarbij alle kunstwerken van het Amsterdam Light Festival voorbij komen.

kerstuitje

Magisch Amsterdam

Geniet dus een avond lang van de stad Amsterdam, gehuld in wintersferen. Vanaf het water, op uw eigen privé salonboot. Dineren met Kerst krijgt zo een extra dimensie. En u leert de stad op magische wijze kennen, dat beloven wij u!

Geniet van dit heerlijke luxe drie gangen kerstdiner op de salonboot en beleef de kerst van uw leven!

Voor informatie over meer gezellige december-arrangementen of een privé kerstdiner op de salonboot neem dan contact op met Rederij Belle.

Direct meer weten of een specifieke vraag?