Varen en eten met kerst in Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Een feestelijk einde van het jaar

Wilt u uw vrienden, collega’s of klanten fêteren tijdens de kerstdagen? Of u het jaar vrolijk gezamenlijk afsluiten? Tijdens en rond Kerstmis bieden wij u een bijzondere rondvaart voor een 3-gangen diner: in Amsterdam, op een van onze salonboten, langs de Amstel.

Met Kerstmis varen en eten aan de Amstel

Denkt u eens zich in: een winterse dag in het hartje van de stad. De wind waait stevig over straat en u trekt uw jas nog even wat verder dicht. Maar daar ligt de verwarmde salonboot al, klaar om uit te varen. De kapitein helpt u en uw gezelschap aan boord, de bemanning verwelkomt u met een lekker drankje. De tafels zijn gedekt met wit linnen, de boot is versierd met ballen en slingers. Kerstverlichting aan de buitenkant van het schip én binnen maakt het plaatje compleet. Uw kerstdiner aan boord van uw eigen salonboot kan beginnen. Wilt u alvast een aperitiefje?

varen amsterdam

Allemaal lichtjes

December is de feestmaand, helemaal in Amsterdam. De bruggen zijn uiteraard mooi verlicht en de gevels van de grachtenpanden staan in de spotlights. Maar de stad is die maand (en een deel van januari) ook extra verlicht, vanwege het Amsterdam Light Festival. Uw salonboot kan zelfs de speciale festivalroute langs de kunstwerken varen.

Een uniek kerstdiner op een boot in Amsterdam

Aan boord van onze salonboot beleeft u de charme van winters Amsterdam. Misschien is er wel een laagje sneeuw gevallen en vaart u door een sprookjesachtige omgeving, die doet denken aan een prentenboek van Anton Pieck. Ondertussen wordt er in een van de toprestaurants waar wij mee samenwerken, hard gewerkt aan uw kerstdiner. Zodra de voor-, hoofd- en nagerechten bereid zijn, leggen we even aan om ze aan boord te nemen. Er wordt direct opgediend, uw unieke kerstdiner op onze salonboot gaat van start. Met perfecte gerechten, waar u natuurlijk ook een heerlijke wijn bij kunt drinken.

 

varen met kerst

Uw avond, uw menu

Er zijn voor uw kerstdiner op een boot in Amsterdam verschillende menu’s mogelijk – en dat geldt ook voor de te varen route. Wij overleggen graag met u om een avond samen te stellen die helemaal naar uw smaak is.

Direct meer weten of een specifieke vraag?