Teambuilding Zeilen

Lees meer

Teambuilding op een zeilboot

Op een zeilboot is alles anders. Tijd telt al snel niet meer mee. De horizon wekt de nieuwsgierigheid. Het gaat niet meer om waar je vandaan komt, alleen nog om waar je heen wilt. Maar het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?

Met z’n allen zeilen en resultaat behalen

Een zeilschip maakt alleen meters als de hele bemanning goed samenwerkt. Het gaat om leiderschap en om verantwoordelijkheid nemen. Maar er kan er maar één de kapitein zijn.

De zeer ervaren trainers waar wij mee samenwerken weten als geen ander wat er speelt bij zeilen en teambuilding. Onze bemanning heeft er ook oog voor. Samen creëren zij aan boord een uitdagende en inspirerende zeil-omgeving. Uw medewerkers gaan samen aan de slag. Ze kiezen samen de juiste koers en hijsen samen de zeilen. En ze zien meteen of wat ze doen ook resultaat oplevert. Dat is niet alleen heel nuttig, maar ook heel erg leuk. En leerzaam.

Gewoon lekker zeilen

Samen een lemsteraak besturen is een uitdaging. Maar het kan. En er is geen zeilervaring voor nodig. Schipper en maat leggen uit hoe alles reilt en zeilt aan boord en wat je wanneer kunt doen om soepeler overstag te gaan en meer snelheid te maken. Verder is het gewoon een kwestie van doen.

 

Met elkaar… of ook tegen elkaar?

Een lemsteraak biedt plaats aan maximaal 22 personen. Maar als u met meer mensen wilt zeilen, kunt u natuurlijk meer schepen inzetten. Vooral tijdens familiedagen zeilen merken we dat grote families meer boten nodig hebben. En dan komt er nog iets moois bij kijken: sportieve competitie. Net even iets meer geven, dat ene stapje meer doen om de andere schepen voor te blijven.

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van een Lemsteraken Regatta en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit event. Wilt u het zeilen combineren met één of meer teambuildingactiviteiten aan de wal? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Teambuilding voor iedereen

Samen een lemsteraak besturen is een uitdaging. Maar het kan. En er is geen zeilervaring voor nodig. Schipper en maat leggen uit hoe alles reilt en zeilt aan boord en wat je wanneer kunt doen om soepeler overstag te gaan en meer snelheid te maken. Verder is het gewoon een kwestie van doen.

Boekingsinformatie

U kunt onze zeilboot lemsteraak de Grote Jager huren voor een hele dag, dagdeel/avond of voor een tweedaagse zeiltocht waarbij je overnacht in een hotel. Bent u geïnteresseerd in een mooi arrangement? Hieronder vindt u onze prijzen.

Ligplaats, route & gratis parkeren

Ons zeilschip Lemsteraak Grote Jager heeft haar ligplaats bij de Herengracht t/o 43 in Muiden. Op korte loopafstand van de ligplaats bevinden zich twee grote (gratis) parkeerplaatsen. Aan de Herengracht kunt u niet parkeren, maar wel laden/lossen.

Adressen parkeerplaatsen

P1 – hoek Maxisweg/Weesperweg

P2 – Mariahoeveweg

Vanaf beide parkeerplaatsen volgt u de wandelroutes naar “Veerdienst Pampus”. De Grote Jager ligt nabij de veerdienst.

Eerste drie uur€1.275,00
Elk volgend uur€135,00
Bediening per uur (vanaf 20 pers.)€37,50 (optioneel)

Overvaarkosten per uur €135,00

Prijzen zijn inclusief schipper en matroos
en exclusief BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?