Bedijfsuitje zeilen IJsselmeer

Lees meer

Bedijfsuitje IJsselmeer op een Lemsteraak

Aalscholvers die over het water schieten. Zeiltjes en een vuurtoren in de verte. En nog een hele dag voor u. Welkom aan boord van onze lemsteraak voor een dagje zeilen met collega’s. Geniet en kom tot rust. Mocht u deze zeilboot als particulier willen boeken bijvoorbeeld voor een familiedag of groepsuitje, dan is dat ook mogelijk.

Zeilen met uw personeel of team

Aan boord van een lemsteraak is het goed toeven. Oorspronkelijk is dit type zeilschip gebouwd voor snelle zeilraces. Maar het hoeft niet altijd hard te gaan. Ook voor een bedrijfsuitje op het IJsselmeer kunt u prima een lemsteraak huren.

Wie van uw team of uw collega’s wil helpen aan boord, is welkom. De bemanning legt graag uit hoe alles in z’n werk gaat en geeft zelfs het roer uit handen. Blijft u liever lekker zitten in de gezellige kuip, terwijl golven en dijken aan u voorbij trekken? Ook goed. Hoe dan ook: een prettige tocht!

bedrijfsuitje zeilen

Op alles voorbereid

Als we scherp aan de wind gaan, kan er buiswater over het schip komen. Daarom is er voor alle bemanningsleden professionele zeilkleding aan boord. Waait het flink, dan komen ook de zwemvesten aan dek.

 

Een zeildag op maat

Er zijn tal van mogelijkheden voor uw dagje zeilen op een lemsteraak. Hieronder vindt u een voorbeeld van een arrangement. Uiteraard denken we graag met u mee als u speciale wensen heeft.

Dagprogramma Lemsteraken Regatta

10:00Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en huisgemaakte koekjes. De schipper heet u welkom en vertelt iets meer over het schip.
10:30De trossen gaan los voor uw zeiltocht. Op weg naar het open water passeert u de Groote Zeesluizen, het Muiderslot en de Koninklijke Jachthaven van Muiden.
11:00De zeilen gaan omhoog. Als u dat leuk vindt, kunt u helpen met zeilen hijsen, sturen en navigeren.
12:30In de kuip serveren wij een heerlijke sandwichlunch.
13:00Bij voldoende wind kunt u naar Volendam varen voor een wandeling over ‘De Dijk’. Is er minder wind, dan kunt u een bezoek brengen aan het beroemde forteiland Pampus, onderdeel van de Stelling van Amsterdam.
15:00Aan dek worden drankjes uit de bar geserveerd en een lekker ‘borrel plateau’ met boerenkaas, olijven en noten.
17:00U bent weer terug in Muiden. Het einde van een mooie zeildag.

Boekingsinformatie

U kunt de lemsteraak Grote Jager huren voor een bedrijfsuitje van een hele dag, een dagdeel/avond of een tweedaagse zeiltocht waarbij je overnacht in een hotel.

Ligplaats, route & gratis parkeren
L

Ons zeilschip Lemsteraak Grote Jager heeft haar ligplaats bij de Herengracht t/o 43 in Muiden. Op korte loopafstand van de ligplaats bevinden zich twee grote (gratis) parkeerplaatsen. Aan de Herengracht kunt u niet parkeren, maar wel laden/lossen.

Adressen parkeerplaatsen

P1 – hoek Maxisweg/Weesperweg

P2 – Mariahoeveweg

Vanaf beide parkeerplaatsen volgt u de wandelroutes naar “Veerdienst Pampus”. De Grote Jager ligt nabij de veerdienst.

Catering
Bekijk onze uitgebreide cateringmogelijkheden voor aan boord.

Eerste drie uur€1.275,00
Elk volgend uur€135,00
Bediening per uur (vanaf 20 pers.)€37,50 (optioneel)

Overvaarkosten per uur €135,00

Prijzen zijn inclusief schipper, matroos en havengelden
exclusief BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?