Vergaderen op een zeilboot

Lees meer

Vergaderen en zeilen op een Lemsteraak

U wilt vergaderen met collega’s op een unieke locatie. Waarom dan niet op een mooie zeilboot? Maar een hele dag, dat is misschien wat lang… Dan maakt u er toch een mooie middag vergadertocht van?

Rustig aan op een snel schip

In de haven van Muiden ligt een bijzonder schip u op te wachten: een echte lemsteraak. Oorspronkelijk waren lemsteraken visserijschepen. Ze werden ingezet bij de haringvangst en voor het opslaan en transporteren van vis. Het waren snelle schepen en dus heel geschikt voor het vervoer van levende vis, mosselen en mosselzaad. Vanwege hun snelheid kwamen de lemsteraken begin negentiende eeuw in trek als wedstrijdjacht. Tegenwoordig hebben ze een officiële eigen wedstrijdklasse.

U kunt een lemsteraak huren voor een groep tot 20 personen. Om redelijk fanatiek te zeilen, maar net zo goed voor een rustige vaartocht om met collega’s te vergaderen.

Werken en vergaderen

’s Ochtends gewoon werken, ’s middags lekker zeilen en vergaderen: dat is een zeer prettige combinatie. Een lunch kan eventueel aan boord van de lemsteraak geserveerd worden.

 

Even weg van alles

Verwen uzelf en uw gasten met deze zeilmiddag op het Markermeer. Dan verwennen wij iedereen met een uitstekende verzorging. Wind, water, zeilen en wie weet wat zon: een zeiltocht van vier uurtjes kan zomaar als een mini-vakantie aanvoelen!

Programma middag zeilen en vergaderen

13:30Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en koekjes. De schipper houdt een welkomstwoord en vertelt u over het schip en zijn geschiedenis.
13:45We varen uit voor de zeiltocht en u kunt starten met vergaderen. Onderweg serveren we lekkere hapjes. Uiteraard is de bar open en kunt u aan dek een glaasje drinken.
17:30U bent weer terug in de haven van Muiden.

Boekingsinformatie

U kunt deze zeilboot huren voor een hele dag, dagdeel/ avond of een tweedaagse zeiltocht waarbij je overnacht in een hotel.

Ligplaats, route & gratis parkeren

Lemsteraak Grote Jager heeft haar ligplaats bij Schouten Werf in Muiden. U kunt als gast van Grote Jager gratis parkeren op het terrein van de werf aan de Zeestraat nummer 48.

Catering

Bekijk al onze mogelijkheden voor de catering aan boord.

Eerste drie uur €1.275,00
Elk volgend uur€135,00
Bediening per uur (vanaf 20 pers.)€37,50 (optioneel)

Overvaarkosten per uur €135,00

Prijzen zijn inclusief schipper en matroos
en exclusief BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?