0294 – 261433

Kerstuitjes

feestelijke vaartocht door Amsterdam

Of het met Sinterklaas is of met Kerstmis: iedereen krijgt wel een of meer cadeautjes. Dat betekent dat iedereen ook cadeautjes geeft. Maar wie geeft er wel eens iets aan zichzelf? Wie verwent zichzelf nog? Wij vinden dat dat wel mag. En we hebben er ook een goed idee voor: een vaartocht door Amsterdam in de kersttijd.

Proef de decembersfeer

Volgens veel Amsterdammers is de stad in december z’n mooist en z’n gezelligst. De bogen van de bruggen zijn feestelijk verlicht. De lantarens zetten de grachten in een gele gloed. Het Amsterdam Light Festival toont zijn spectaculaire lichtkunstwerken.

Natuurlijk zorgen we aan boord ook voor ‘de inwendige mens’. We hebben diverse arrangementen voor een verzorgde borrel, lunch, brunch en driegangendiner. Samen met u maken we een programma op maat dat past bij uw wensen en uw budget.

Dinerarrangement

Voor het diner werken wij samen met eersteklas restaurant. U maakt uw keuze uit de heerlijkste gerechten, onze hostess geeft uw wensen door aan het restaurant. Na verloop van tijd meren we aan bij het restaurant en worden de gerechten warm en vers aan boord gebracht. We doen u graag een suggestie voor een diner voor uw kerstuitje in 2021.

Voorgerecht
• Huisgemaakte gravad laks met Hollandse kropsla, zoetzuur en mayonaisedressing met zalmkaviaar
• Dungesneden gerookte rib eye met salade van komkommer, radijs en taugé met wasabi mayonaise en vinaigrette van soya en sesamolie
• Koud geserveerde quiche van spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat met groene salade en balsamico

Hoofdgerecht
• Geroosterde zeebaars met pommes mousseline, seizoensgroentes en sauce bouillabaise met gamba’s
• Runderstoof & kroketje van rund met zuurkoolstamppotje en eigen jus met morilles
• Rijk gevulde vegetarische paella met gerookte tomatensaus en bocconcine mozzarella

Nagerecht
• Koffie-karameltaartje en kruidkoek-bavarois met rood fruitmarmelade
• Selectie van Hollandse kazen

Met hoeveel personen wilt u een kerstuitje in Amsterdam beleven?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 150 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied. De Succes kan helaas ook niet de route van het Amsterdam Light Festival varen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?