Belle van Zuylen

Comfortabel, geruisloos en milieuvriendelijk

De Belle van Zuylen biedt u een intieme omgeving voor uw trouwfeest op een boot, bedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam. Dit voormalige directievaartuig is in de winter van 2000 compleet gerestaureerd en in klassieke staat teruggebracht. Het stijlvolle interieur ademt de sfeer van de jaren twintig. Tijdens een recente tweede verbouwing heeft de dieselmotor plaats gemaakt voor een geruisloze electromotor. De motor krijgt zijn energie van de zonnepanelen op het dak en vaart dus 100% emissievrij. Dezelfde panelen leveren ook stroom voor de warmtepanelen in het plafond. Die zorgen er voor dat het zelfs hartje winter voelt alsof er benedendeks een zonnetje schijnt! De Belle van Zuylen vaart in Amsterdam, Vecht, Loosdrechtse Plassen en Westeinder Plassen.

Vaartocht op de Belle van Zuylen

Met onze salonboot Belle van Zuylen kunt u een prachtige vaartocht door de Amsterdamse grachten maken. Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Belle van Zuylen altijd goed!

Opstapplaatsen Belle van Zuylen

De standaard opstapplaats van de salonboot Belle van Zuylen is Amsterdam. U kunt echter ook in een andere plaats op- of afstappen. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zoals nabij het Centraal station, bij de Stopera of bij een van de vele restaurants en hotels in de stad. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Omval of de Nieuwe Meer, of in Ouderkerk aan de Amstel of Uithoorn.

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Belle van Zuylen? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bekijk de Belle van Zuylen

Belle van Zuylen

Plattegrond standaard indeling Belle van Zuylen

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Belle van Zuylen zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u een middagtocht met een High Tea maken of een mooie avond door de stad Amsterdam varen. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running dinner langs uitstekende restaurants aan de grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet in Amsterdam, mogelijkheden volop!

 

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief schipper, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening. Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u op ons cateringoverzicht.

Belle van Zuylen (30 personen)

Thuishaven Amsterdamvaargebied: Amsterdam
Eerste 2 uur€ 900,00
Ieder volgend uur€ 250,00
Bediening per uur€ 35,50 (optioneel bij borrel standaard bij diner)
Overvaarkosten per uur€ 95,00

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame