Adeline

Salonboot Adeline

De Adeline deed oorspronkelijk in Duitsland dienst als salon-rondvaartschip voor toeristen die het Siebengebirge bezochten. De boot maakte rondvaarten over de Rijn en was indertijd geschikt voor 150 personen. Het schip is later in verval geraakt. Jan Huisman uit Amsterdam heeft het schip opgekocht en geleidelijk het staalwerk in orde gebracht. In 2006 heeft Rederij Belle de Adeline overgenomen en het laatste deel van de restauratie voltooid.

Salonboot Adeline is geheel in jaren ’20 sfeer gerestaureerd, compleet met stijlvolle originele details. Het schip is bovendien volledig uitgerust om u tijdens uw vaartocht van hedendaags comfort en uitstekende catering te voorzien.
De Adeline is de grootste salonboot die door de Amsterdamse grachten kan varen en biedt ruimte aan gezelschappen van 20 tot 60 personen.

Vaartocht

Met onze salonboot Adeline kunt u een prachtige vaartocht maken door de Amsterdamse grachten, de Amstel en zelfs over de rivier de Vecht. De Adeline is een erg geschikte salonboot voor uw trouwfeest op een bootbedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam. Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Adeline altijd goed!

Vaartocht door de grachtengordel van Amsterdam

De Amsterdamse grachtengordel is een uniek monument van wereldformaat en kreeg niet voor niets in 2010 een plaats op de Unesco Werelderfgoedlijst. De Amsterdamse grachtengordel werd tijdens de Gouden Eeuw gebouwd en groeide uit tot een karakteristieke omgeving waar veel rijke financiers uit de handelswereld neerstreken. Dit is nu nog te zien aan de rijk gedecoreerde panden aan Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Een vaartocht door dit bijzondere deel van Amsterdam is een hoogtepunt voor de vele (internationale) bezoekers die Amsterdam dagelijks aandoen.

Met de salonboot Adeline kunt u een vaartocht door dit gebied maken. In overleg met de kapitein kunt u zelf uw route door de grachtengordel uitstippelen. Zo komt u tijdens uw vaartocht op plaatsen in de grachtengordel waar de gewone rondvaartboten niet komen. Wij kunnen ook zorgen voor een gids aan boord, die een uitgebreide toelichting op het ontstaan van Amsterdam en de grachtengordel geeft.

Opstapplaatsen

De standaard opstapplaats van de salonboot Adeline is Amsterdam. Waar in Amsterdam, dat bepaalt u vooraf in overleg met onze reserveringsmedewerkers. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zoals nabij het Centraal station, bij de Stopera of bij een van de vele restaurants en hotels. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Omval of de Nieuwe Meer, in Amsterdam-Noord en in verschillende plaatsen langs de Amstel, zoals Oudekerk, Nes en Uithoorn. Desgewenst kan de salonboot Adeline ook naar de Vecht komen voor een vaartocht op deze romantische rivier. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden!

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Adeline? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bekijk de Adeline

Adeline

Plattegrond Adeline

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Adeline zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld een middagtocht met een High Tea voor 30 personen maken of een mooie avond door de stad Amsterdam varen. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running dinner langs uitstekende restaurants aan de grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet in Amsterdam, mogelijkheden volop!

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening.  Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u in ons cateringoverzicht.

Adeline (60 personen)

Thuishaven AmsterdamVaargebied: Amsterdam
Eerste 2 uur€ 1275,00
Ieder volgend uur€ 300,00
Bediening per uur€ 35,50
Overvaarkosten per uur€95,00

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar