Salonboot huren Amsterdam & Vecht - Bootverhuur

Luxueuze boten met aantrekkelijke arrangementen in en rondom Amsterdam!
Vanaf 4 personen voor 550,-.

Salonboot huren in Amsterdam of op de Vecht?

Interesse in een rondvaart Amsterdam Light Festival? Een boot huren voor een rondvaart of trouwen aan de Vecht? Een dagje varen op de Vecht om een verjaardag te vieren? Kom aan boord van een van de vier luxe salonboten van Rederij Belle. Wij bieden tal van aantrekkelijke arrangementen, die ook allemaal naar uw wensen in te vullen zijn. Rondvaart met lunchDiner aan boord? BorrelbootTrouwen op een boot? Salonboot huren Amsterdam? Salonboot huren Vecht? Zeilboot Muiden voor een bedrijfsuitje? Familiedag zeilen? We zorgen ervoor. Een speciale vaarroute? U zegt het maar. Iets heel anders? Een uitvaart op een boot bijvoorbeeld? We horen het graag. Samen bedenken we de ideale vaartocht.

Varen in Amsterdam

Een dagje varen op de Vecht met een salonboot

De provincies Noord-Holland en Utrecht hebben prachtige rivieren en plassen. Waar u ook vaart, er is genoeg te zien aan natuur en cultuur. Maar natuurlijk kunt u van uw dagje varen in Amsterdam of op de Vecht ook nog ‘iets meer’ maken. Er zou een gids mee kunnen varen, die u en uw gezelschap vertelt over de historie van de Amstelstad of de buitenhuizen langs de Vecht. U kunt de salonboot voor een dagje huren als huwelijksboot. Of een paar uurtjes varen met uw eigen ‘borrelboot’, om voorafgaand aan een diner alvast wat bij te praten of een drukke vergaderdag informeel af te sluiten.
Wij kunnen aan boord uiteenlopende catering verzorgen, van een eenvoudige lunch tot een 3-gangendiner. Zelfs live-cooking door een chef kok aan boord is mogelijk. Waar heeft u zin in?

Salonboot huren Amsterdam & Vecht met zes huurboten

Rederij Belle beschikt over de comfortabel ingerichte salonboten Emma (20 personen), Belle van Zuylen (30 personen), Adeline (50 personen) en Dame van Amstel (80 personen) – de lemsteraak Grote Jager (20 personen) en het stoomschip Succes (110 personen) . Al deze salonboten kunt u huren voor een ochtend, middag, avond of dagje varen. In Amsterdam of op de Vecht, maar ook in vaargebieden als de Amstelde Loosdrechtse Plassen, de Westeinderplassen en het IJmeer.

Wij hebben tal van arrangementen voor u, zoals een Floating dinner cruise in Amsterdammet een partyboot door de grachten varen, een bedrijfsuitje op een boot op de Vecht en een dinervaart op de Amstel. Heeft u zelf plannen, bijvoorbeeld een vaartocht in combinatie met een huwelijksvoltrekking, een museumbezoek, een diner of een andere activiteit op de wal? We denken graag met u mee over een passend programma op een salonboot. Met de salonboten van Rederij Belle kunt u echt alle kanten op!

salonboot amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?