Een salonboot huren in Amsterdam

Een salonboot huren in Amsterdam

Met vier van de mooiste salonboten in Amsterdam heeft Rederij Belle voor elke groepsgrootte een passend schip. Wilt u eerst even een kijkje aan boord nemen? We maken graag een afspraak met u.

Varen in stijl

Onze salonboten zijn uniek in hun soort: klassiek ingetimmerd met veel oog voor sfeer, detail en comfort. En met een optimaal gebruik van de binnenruimte. Ook de buitenkant mag er zijn: de schepen zijn een lust voor het oog. Er is gewoon geen stijlvollere manier om u met uw gezelschap door Amsterdam te verplaatsen. Wilt u het huren van een salonboot in Amsterdam combineren met een feestje of een zakelijke bijeenkomst? We nemen u graag wat werk uit handen. U kunt er van op aan dat alles geregeld is als u aan boord komt. En dat u in de watten wordt gelegd door ons gastvrije en ervaren personeel.

Kies uw route

Weet u al waar u beslist langs wilt varen in Amsterdam als u een salonboot gaat huren? We houden er graag rekening mee. En we kennen een heleboel vaarroutes, dus er is er vast een te maken met uw favoriete bestemmingen er in. Uw route hangt uiteraard ook samen met hoe lang u de salonboot wilt huren. Een paar uur? Of een hele middag of avond? Zeg het maar. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

Een hapje, en drankje en een weetje

Als u in Amsterdam een salonboot gaat huren, kan uw programma er bijvoorbeeld zo uitzien.

  • 16:00 uur
    Uw gezelschap komt aan boord van het schip dat ligt afgemeerd op een met u afgesproken plek in Amsterdam. Bijvoorbeeld vlak bij het Scheepvaartmuseum, de Stopera of elders in Amsterdam. U wordt ontvangen met een drankje naar keuze en de boot zet koers naar de grachtengordel.
  • 16:20 uur
    U vaart door het altijd levendige en mooie Amsterdam. Onderweg vertelt de kapitein of een speciale gids wetenswaardigheden over alles wat tijdens de vaartocht aan uw raam voorbijtrekt. De bediening zorgt ondertussen voor borrelhapjes en drankjes.
  • 18:00 uur
    Einde van de rondvaart. Het schip meert af en u gaat weer van boord. Dat kan zijn bij de opstapplaats, maar ook ergens anders. Bijvoorbeeld bij een restaurant waar u de middag op het water besluit met een diner.

Prijzen

Voor een vaartocht door de grachten van Amsterdam van twee uur bedraagt de scheepshuur voor onze kleinste salonboot, de Emma, € 480,00. De kosten van catering, drankjes en bediening zijn afhankelijk van het aantal personen. De Emma is geschikt voor maximaal 20 personen. Voor grotere groepen kunt u een van onze andere salonboten huren: de Belle van Zuylen (max. 30 pers.), de Adeline (max. 60 pers.) of de Dame van Amstel (max. 80 pers.). We maken graag een offerte op maat voor u.

Salonboot huren Vecht

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Mede dankzij rederij Belle kunnen wij terugkijken op een bijzonder mooie dag.Onze complimenten voor de medewerkers van de rederij, zij zijn niet alleen bijzonder vriendelijk maar ook heel professioneel.De catering was top, elke ronde met hapjes was genieten.Schipper Mario heeft de kinderen onwijs leuk betrokken bij de vaartocht.
Kortom: super!Hartelijk dank namens Marco & Marja

Bruiloft Marco & Marja

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.